Πώς θα χάσεις κιλά χωρίς να… πεινάσεις – Τα 5 βήματα για σίγουρο αποτέλεσμα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το καλοκαίρι και αυτή την περίοδο οι περισσότεροι αναζητούν τρόπους για να χάσουν κιλά, μιας και η έξοδος στην… παραλία πλησιάζει (απειλητικά).

Αν ανήκεις σε αυτούς που ακούν δίαιτα και τους πιάνει πονοκέφαλος και άρνηση, μην ανησυχείς καθώς το σίγουρο είναι πως υπάρχουν λύσεις για να αδυνατίσεις χωρίς να πεινάσεις ή να ξοδέψεις έξτρα χρόνο από το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου.

Σε καμία περίπτωση μην πιστέψεις ότι υπάρχει μαγικό ραβδί αλλά μέσα από μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου θα φτάσεις εγγυημένα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θυμήσου ότι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι να το θέλεις πραγματικά και να εστιάσεις στον στόχο σου. Ποιος είναι αυτός; Να δείξει η ζυγαριά μείον τα κιλά που θέλεις! Η ζυγαριά θα πρέπει να γίνει σύμμαχός σου. Έτσι αμέσως μόλις ξυπνήσεις, σημειώνεις τα κιλά σου και θέτεις ξεκάθαρο στόχο: «Θα φτάσω Χ κιλά». Έχει σημασία κάθε 2-3 μέρες να ανεβαίνεις πρωί στην ζυγαριά καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να “ελέγχεις” τον εαυτό σου (και να συνεχίζεις δυναμικά).

Αδυνάτισμα: Τα 5 βήματα για σίγουρο αποτέλεσμα

Τα παρακάτω 5 βήματα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα εάν τα εφαρμόσεις συνδυαστικά:

  1. Βάλε στόχο να καταναλώνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερό κατά την διάρκεια της ημέρας. Το νερό όχι μόνο λειτουργεί ως φυσικό κατασταλτικό της όρεξης άλλα έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθά και στην καύση θερμίδων. Δηλαδή, αφενός δημιουργεί την αίσθηση του κορεσμού στο στομάχι μειώνοντας την αίσθηση της πείνας και αφετέρου αυξάνει τον μεταβολισμό. Επιπλέον, το νερό βοηθά στην αποβολή των περιττών ουσιών από τον οργανισμό.
  2. Εάν δεν ασκείσαι, βρες “έξυπνους” τρόπους για να εντάξεις λίγη άσκηση στην ημέρα σου χωρίς να αλλάξεις το πρόγραμμά σου ή να γραφτείς στο γυμναστήριο. Για παράδειγμα, πάρκαρε λίγο πιο μακριά από την δουλειά σου ώστε να αναγκαστείς να περπατήσεις κάποια λεπτά μέχρι να φτάσεις. Πήγαινε από τις σκάλες αντί να πάρεις το ασανσέρ. Βγάλε μία μεγαλύτερη βόλτα τον σκύλο από αυτή που συνήθιζες. Φυσικά εάν έχεις χρόνο ή διάθεση να ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής ή να βγαίνεις για περπάτημα ή ποδήλατο στην γειτονιά σου, είναι έξτρα βοηθητικό.
  3. Κόψε τα περιττά και ανθυγιεινά από την διατροφή σου. Μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα γεύματά σου χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές αρκεί να εστιάσεις σε μία ισορροπημένη διατροφή. Αυτό σημαίνει να εντάξεις το ψάρι και τα όσπρια στο διατροφολόγιό σου. Κόψε ή περιόρισε τα ανθυγιεινά και τα περιττά σνακ – τσιμπολόγημα (όταν έχεις λιγούρες). Απέφυγε τα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη και προτίμησε το νερό. Στις εξόδους, αντί για αλκοολούχο ποτό προτίμησε ένα ποτήρι λευκό ή ροζέ κρασί. Στα φαγητά που ετοιμάζεις, αντικατέστησε τις τηγανητές πατάτες με ωμή σαλάτα ή βραστά λαχανικά και περιόρισε λίγο το αλάτι το οποίο συμβάλλει στην κατακράτηση υγρών. Προτίμησε το μαύρο ψωμί.
  4. Βότανα αντί για καφέ: Μπορείς να αντικαταστήσεις τον απογευματινό καφέ σου με ένα ρόφημα από βότανα που έχουν αντιοξειδωτική δράση και λειτουργούν σαν λιποδιαλύτες. Μερικά από αυτά είναι η λουίζα, το πράσινο τσάι και το ταραξάκο. Εννοείται χωρίς ζάχαρη.
  5.  Επένδυσε σε ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στην απώλεια βάρους. Αυτό θα κάνει πιο εύκολη την προσπάθειά σου και θα σε φέρει πιο γρήγορα κοντά στον στόχο σου. Κορυφαίο brand για εγγυημένη απώλεια βάρους θεωρείται το Slim Fix της γνωστής εταιρείας InterMed.

Συμπλήρωμα διατροφής Slim fix ODF

Καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, με φυτικά εκχυλίσματα, χρώμιο, βιοτίνη, gymnema sylvestre και εκχυλίσματα ελάτης. Το Slim fix ODF, χάρη στα επιλεγμένα φυσικά συστατικά του, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να χάσουν κιλά, να αυξήσουν τις καύσεις και να ενισχύσουν τον μεταβολισμό τους.

  • Με γεύση μέντας
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Χωρίς φαρμακευτικές ουσίες
  • Έλεγχος υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας
  • Δοσολογική ακρίβεια
  • Ταχεία απελευθέρωση και έναρξη δράσης
  • Καλή συμμόρφωση του ασθενούς
  • Λαμβάνεται χωρίς νερό
  • Δεν περιέχει αλκοόλ

Slim Fix Gummies 

Ζελεδάκια με γλυκομαννάνη, τα οποία συμβάλλουν στην απώλεια βάρους.

Η γλυκομαννάνη είναι ένα 100% φυτικό συστατικό, πρόκειται για διαλυτή φυτική ίνα, δηλαδή έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού. Αυτό σημαίνει πως σχηματίζει μια φυσική γέλη, η οποία δημιουργεί  αίσθηση κορεσμού με αποτέλεσμα την πρόσληψη μικρότερης ποσότητας τροφής και κατά συνέπεια θερμίδων.

Στα πλεονεκτήματα:

  • Ευχάριστος τρόπος λήψης
  • Υποσχόμενο αποτέλεσμα, χάρη στη γλυκομμανάνη
  • Moναδικό προϊόν που βοηθάει στο αδυνάτισμα τρώγοντας ζελεδάκια
  • Προσφέρεται σε δύο υπέροχες γεύσεις: Aνανά & Φράουλα

Slim Fix Gummies InterMed

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ