«Έχασα 6 κιλά από την περιοχή της κοιλιάς σε μόλις 30 ημέρες εγκαταλείποντας μια καθημερινή συνήθεια» – Όσα αποκαλύπτει άνδρας για την αλλαγή στο σώμα του

Ο James Swanwick είχε υιοθετήσει μια καθημερινή συνήθεια πολλών ανθρώπων. Όταν αποφάσισε να την κόψει, έμεινε έκπληκτος από την απώλεια βάρους και τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Έχασε 100 κιλά σε έναν χρόνο χωρίς άσκηση με μία αλλαγή στον τρόπο ζωής του – «Δεν με αναγνώριζαν»

Το κοιλιακό λίπος είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να χαθεί. Ωστόσο, ένας άνδρας αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει 6 κιλά από την περιοχή της κοιλιάς σε 30 ημέρες κόβοντας την καθημερινή του συνήθεια που είχε να καταναλώνει αλκοόλ.

Η διακοπή μίας συνήθειας πολλών ανθρώπων που έφερε την μεγάλη αλλαγή και την απώλεια κιλών

Ο James Swanwick, ιδρυτής του Alcohol Free Lifestyle, σταμάτησε την κατανάλωση αλκοόλ στις 13 Μαρτίου 2010 και «σοκαρίστηκε από τα αποτελέσματα» και την τεράστια απώλεια βάρους που είχε. Ο James εξήγησε ότι ακολουθώντας την αυστραλιανή κουλτούρα του αλκοόλ, έπινε μια “κοινωνικά αποδεκτή” ποσότητα, η οποία ήταν μερικά ποτήρια κρασί με το βραδινό φαγητό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αρκετές κρύες μπύρες το Σαββατοκύριακο.

«Έχασα σχεδόν 36 κιλά και μεταμόρφωσα το σώμα μου με μια εύκολη άσκηση» – Τι αποκαλύπτει 32χρονος πατέρας

Επειδή διασκέδαζε και ήταν κοινωνικός, κανείς δεν υποψιάστηκε ότι είχε πρόβλημα, αλλά στα μέσα της δεκαετίας των 30 του χρόνων συνειδητοποίησε ότι ένιωθε «ληθαργικός και ευερέθιστος». Το πρόσωπό του ήταν πρησμένο και δεν κοιμόταν καλά. Πήγε αρχικά σε μια συνάντηση των Ανωνύμων Αλκοολικών, αλλά δεν τον βοήθησε επειδή δεν ήταν αλκοολικός.

Καθισμένος σε ένα εστιατόριο με τηγανίτες στην Αμερική μετά από ένα βράδυ με ποτό, αποφάσισε να παραγγείλει ένα πρωινό γεύμα. Όμως, βλέποντας όλες τις φωτογραφίες με τα λιπαρά φαγητά στο μενού, ένιωσε δυσφορία. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να κόψει το αλκοόλ για 30 ημέρες ως ένα “προσωπικό στοίχημα” για να δοκιμάσει την αυτοπειθαρχία του.

Οι άνθρωποι που προσπαθούν πάρα πολύ για να γίνουν αρεστοί, εμφανίζουν αυτές τις 8 συμπεριφορές, χωρίς να το καταλαβαίνουν

Θύμωσε επειδή η κουνιάδα της άλλαξε το όνομα του παιδιού που υιοθέτησε – «Του έδωσε το ίδιο με τον γιο μου»

Τα εμπόδια και η υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής

Όπως αναφέρει ο Swanwick, σε μία ανάρτηση του, στη σελίδα του στο Instagram, οι δύο πρώτες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες. «Οι δύο πρώτες εβδομάδες ήταν δύσκολες. Όταν έβγαινα με φίλους και παρήγγειλα νερό, με πείραζαν. «Δεν είσαι Αυστραλός!» έλεγαν», περιγράφει ο ίδιος.

«Αλλά άντεξα αυτές τις δύο εβδομάδες. Ένιωθα καλύτερα, κοιμόμουν καλύτερα και είχα μεγαλύτερη διαύγεια σκέψης. Μετά από 30 ημέρες, είχα χάσει 5,9 κιλά λίπους γύρω από την περιοχή της κοιλιάς μου, μόνο και μόνο επειδή σταμάτησα να πίνω. Είχα περισσότερα χρήματα στην τράπεζα. Το δέρμα μου έδειχνε σημαντικά καλύτερο και απολάμβανα να σηκώνομαι από το κρεβάτι για να κάνω πρωινή γυμναστική».

Η απώλεια κοιλιακού λίπους

Η απόφαση του να σταματήσει το αλκοόλ είχε τόσο θεαματικό αντίκτυπο στη συνολική του υγεία που αποφάσισε να το συνεχίσει. Σε μόλις ένα μήνα αποχής, ο 46χρονος άντρας έχασε 5,9 κιλά από την κοιλιά του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετά από τρεις νύχτες κοιμόταν καλύτερα, μετά από επτά ημέρες είχε μεγαλύτερη διαύγεια σκέψης, μετά από δύο εβδομάδες «ξύπνησε σαν νέος άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια και κίνητρο». Έτσι, μετά από ένα μήνα δεν είχε χάσει μόνο 6 κιλά λίπους, αλλά είχε και περισσότερα χρήματα στην τράπεζα και λαμπερό δέρμα.

Επίσης, ένιωσε τόση αυτοπεποίθηση που έδωσε οντισιόν για παρουσιαστής του Sportcenter στο ESPN και πήρε τη δουλειά. Σύμφωνα με τον James, «αισθανόταν τόσο καλά» που ήθελε να συνεχίσει για να δει “πόσο μακριά” θα τον έφτανε. Ένα χρόνο μετά την αποχή του από το αλκοόλ, ο James είχε χάσει 11,3 κιλά. Σ’ ένα φεστιβάλ παρήγγειλε ένα ποτό για να γιορτάσει το τεράστιο επίτευγμά του.

Ωστόσο, αφού το σκέφτηκε δεύτερη φορά, άφησε την μπύρα κάτω και αποφάσισε να κάνει μια μόνιμη αλλαγή. Από τότε, ο James έχει καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν τρόπο ζωής χωρίς αλκοόλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ