Θύμωσε επειδή η κουνιάδα της άλλαξε το όνομα του παιδιού που υιοθέτησε – «Του έδωσε το ίδιο με τον γιο μου»

Οι οικογενειακές συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Όταν όμως, οι εντάσεις και τα προβλήματα προέρχονται πάντα από το ίδιο άτομο, αυτό κάνει την επίλυσή τους ακόμη πιο δύσκολη… Η 28χρονη γυναίκα της ιστορίας αντιμετώπιζε ήδη ορισμένα θέματα με την 32χρονη κουνιάδα της. Προφανώς δεν είναι η μόνη στην οικογένεια, καθώς, θέματα μαζί της είχαν επίσης και ο άνδρας της, τα αδέλφια της και η μητέρα της.

Είναι έξαλλη με την κουνιάδα της και της ζήτησε να φύγει από το σπίτι – «Δεν αντέχω άλλο, είναι βδέλλα και κακομαθημένη»

Η γυναίκα θεωρεί ότι η κουνιάδα της είναι υπερβολικά εγωκεντρική. Συγκεκριμένα, θεωρεί ότι «έχει μάστερ» στις τεχνικές ψυχολογικής χειραγώγησης.  Στο παρελθόν, όλοι παρέβλεπαν τους θεατρινισμούς της και κανείς δεν την έπαιρνε στα σοβαρά.

«Είναι συχνό φαινόμενο η κουνιάδα μου να μαλώνει με κάποιον από την οικογένεια, όταν δεν γίνεται το δικό της», εξηγεί η γυναίκα.  Σε διάφορες περιπτώσεις, προσπαθεί να επισκιάσει τους άλλους και να στρέψει την προσοχή όλων προς το μέρος της».

Πρόσφατα ωστόσο, η κουνιάδα το παράκανε, και η γυναίκα δεν μπορούσε πλέον να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Για την ιστορία, η γυναίκα έχει έναν γιο, ενός έτους. τον Όουεν.  Η κουνιάδα της έχει τέσσερα παιδιά και ένα ακόμη, τον Ρόμπερτ, του οποίου είχε αναλάβει την κηδεμονία. Πριν από λίγο καιρό, η κουνιάδα υιοθέτησε τον Ρόμπερτ.

«Παρά το γεγονός ότι ο Ρόμπερτ είναι ήδη πέντε ετών, η γυναίκα θέλει να του δώσει διαφορετικό όνομα. Εμείς το βρίσκαμε κάπως περίεργο, αλλά η απόφαση είναι δική της. Μπορεί να μας πάρει λίγο καιρό ώσπου να το συνηθίσουμε, αλλά δεν έγινε κάτι», αναφέρει η γυναίκα.

Η άποψή της όμως άλλαξε εντελώς, όταν η κουνιάδα ανακοίνωσε ότι το όνομα που αποφάσισε να δώσει στον γιο της είναι Όουεν.  Η μητέρα του Όουεν, αν και καταλαβαίνει ότι δεν έχει την αποκλειστική χρήση για κανένα όνομα, επέλεξαν το συγκεκριμένο για τον γιο τους ακριβώς επειδή δεν το έχει κανένας άλλος στην οικογένεια.  «Από τα τόσα ονόματα που υπάρχουν, έπρεπε να διαλέξει αυτό;», αναρωτιέται η γυναίκα.  Βέβαια, δεδομένου του χαρακτήρα της κουνιάδας της, δεν την εκπλήσσει ούτε αυτό. Εξακολουθεί να είναι θυμωμένη ωστόσο, ενώ μαζί της συμφωνεί και όλη η υπόλοιπη οικογένεια. Δεν μπορεί όμως να μην αναρωτηθεί αν πράγματι, ο θυμός της με την κουνιάδα της είναι απόλυτα λογικός ή όχι.  Εσείς, για ποιον λόγο πιστεύετε ότι η κουνιάδα επέλεξε ν’ αλλάξει το όνομα του Ρόμπερτ σε Όουεν; Εσείς, θα θυμώνατε αν ήσασταν στη θέση της γυναίκας;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ