Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

 

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

 

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Νέα σελήνη στο Λέοντα: ο μήνας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και γίνεται πολύ εποικοδομητικός προσφέροντας αφορμές για περισσότερη αισιοδοξία σε αρκετούς Κριούς, μα πιο πολύ σ’ εσάς του β’ δεκαημέρου. Έρωτας, παιδιά, καλλιτεχνική / επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και ευκαιρίες ξεκούρασης και ψυχαγωγίας φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Νέα σελήνη στο Λέοντα: οι επόμενες 28 ημέρες δείχνουν εποικοδομητικές, κυρίως αν προγραμματίζετε μια αναδιαμόρφωση σχετικά με το σπίτι / το χώρο / την έδρα σας. Εξελίξεις περί την οικογένεια ή την πολύ προσωπική σας ζωή είναι επίσης στο προσκήνιο, περισσότερο δε, εφόσον γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Ευκαιρίες ξεκούρασης κι ευχάριστων αποδράσεων διαφαίνονται για πολλούς/ ές γεννημένους/ες  μετά τις 5/5.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Νέα σελήνη στο Λέοντα: ο μήνας δείχνει ευκαιρίες πάσης φύσεως εν μέσω διαδρομών / επαφών / δημοσίων σχέσεων / συμπτώσεων. Η αναδιαμόρφωση στο χώρο (σπίτι  ή έδρα) / στην προσωπική σας ζωή αποτελεί έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βελτίωση της διάθεσης, αλλά και με την αίσθηση πως η ζωή σας βαδίζει σε πιο σταθερό έδαφος (ακόμα και οικονομικά), πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Νέα σελήνη στο Λέοντα: οι επόμενες 28 ημέρες θα μπορούσαν να φέρουν ιδιαιτέρως εποικοδομητικές εξελίξεις συνδεόμενες με το εισόδημα. Διπλωματικές – στρατηγικές επαφές κι έξυπνες κινήσεις ελιγμών στις διαπραγματεύσεις οδηγούν στην επιτυχία. Έχετε κάθε λόγο να φροντίσετε το μέλλον σας με κριτήρια τη σταθερότητα και τη δημιουργία και τώρα φαίνεται πως μπορείτε να πετύχετε στις πάσης φύσεως επιδιώξεις που έχετε κατά νου. Ο Δίας στηρίζει ή προστατεύει κάποιους/ ες της 30/6, ενώ οι λοιπές πλανητικές διελεύσεις προσφέρουν κέρδη – τουλάχιστον σε ηθικό επίπεδο- σε πολλούς/ ές του β’ δεκαημέρου.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Νέα σελήνη στο Λέοντα: καινούργια ξεκινήματα δείχνουν οι διελεύσεις της εβδομάδας για τους Λέοντες που γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο, μια τάση που θα διαρκέσει για τις 28 ημέρες που έπονται. Έρωτας, δημιουργικότητα και ενδιαφέρουσες σχέσεις / συνεργασίες με προοπτική αποτελούν τις πρώτες έννοιες στη λίστα του προγράμματος. Η θέση της Αφροδίτης υπόσχεται περισσότερα κέρδη, τόσο σε ηθικό, όσο και σε υλικό επίπεδο. Προσοχή και στωικότητα στη διαχείριση κάθε κατάστασης είναι η σύσταση για εσάς της 16/8.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Νέα σελήνη στο Λέοντα: για τους Παρθένους της 21-22/9 η εβδομάδα υπόσχεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις σ’ επίπεδο γνωριμιών, προτάσεων, αλλά κι ερωτικών σχέσεων! Γενικά για το ζώδιο της Παρθένου φαίνεται πως η εποχή ευνοεί κάθε προπαρασκευαστική κίνηση με βάση τη λογική και τους στόχους που έχετε θέσει για ένα καλύτερο μέλλον. Κερδίζετε σε κάθ’ επίπεδο επιδεικνύοντας αποφασιστικότητα, αλλά κι ετοιμότητα. Η γοητεία που εκπέμπετε αποτελεί άσσο στο μανίκι σας, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε μετά τις 5/9. Συμπεριφερθείτε με διπλωματία και θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Νέα σελήνη στο Λέοντα: για τους Ζυγούς του β’ δεκαημέρου οι επόμενες 28 ημέρες επιφυλάσσουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις μέσ’ από φιλίες / συμμαχίες / γνωριμίες ή συλλογικούς χώρους δραστηριότητας στους οποίους μετέχετε. Οι προτάσεις που θα δεχθείτε προσφέρουν ηθική, αλλά και οικονομική για πολλούς/ ές δικαίωση. Η έκβαση υποθέσεων σχετικών με την καριέρα ή με σημαντικές για τη ζωή σας επιλογές γαληνεύει τον ψυχισμό και σας κάνει να νιώθετε την ελπίδα που ανατέλλει για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Νέα σελήνη στο Λέοντα: οι 28 ημέρες που ακολουθούν φέρνουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε πολλούς / ές του β’ δεκαημέρου σχετικά με την καριέρα ή με σημαντικές προσωπικές επιλογές ζωής. Οι διελεύσεις της εβδομάδας υπόσχονται περισσότερα ταξίδια ή ευκαιρίες προγραμματισμού για το επόμενο σοβαρό βήμα που θα σας οδηγήσει πιο κοντά στα όνειρά σας. Περισσότερο ευνοημένοι είστε εσείς της 31/10, 1/11, αλλά και οι Σκορπιοί της 6-12/11.  Επωφεληθείτε της άμεσης ή έμμεσης στήριξης που δύναστε να λάβετε από φιλικά πρόσωπα, γνωριμίες και συλλογικούς χώρους σε κάθ’ επίπεδο δράσης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Νέα σελήνη στο Λέοντα: οι 28 μέρες που έπονται επιφυλάσσουν καινούργια μονοπάτια δράσης για πολλούς Τοξότες του  β’ δεκαημέρου. Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμοί, διαπραγματεύσεις, ευκαιρίες για εργασία σε χώρους πολυεθνικών εταιριών / εκδόσεων / επικοινωνίας έχουν ως έννοιες την τιμητική τους. Οι εξελίξεις στην καριέρα είτε οι σημαντικές, προσωπικές επιλογές ζωής της εποχής συντελούν στην αίσθηση της «νίκης» / της δικαίωσης, τόσο σε ηθικό, όσο και σε υλικό επίπεδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Νέα σελήνη στο Λέοντα: η περίοδος των 28 ημερών που ακολουθεί δείχνει να προωθεί εξελίξεις σχετικές με τα οικονομικά σας αποθέματα (δάνεια, χρηματοδοτήσεις, επιχορηγήσεις, αποζημιώσεις, πιστωτικές κάρτες, αποδόσεις κλπ.) ή με τα χρήματα του «κοινού ταμείου» (με το / τη σύντροφο ή τους συνεργάτες). Σταθερά ευνοημένοι / ες σε κάθε διαδικασία είστε οι γεννημένοι/ ες μετά τις 4/1, αφού η συντονισμένη διέλευση Αφροδίτης / Άρη συμβολίζει τις λύσεις που θα δοθούν μέσ’ από απαραίτητα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ή με δυναμικό μεν, αποδοτικό δε τρόπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Νέα σελήνη στο Λέοντα: οι 28 ημέρες που έπονται φέρνουν εξελίξεις σ’ επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών, κυρίως για όσους / ες γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Δημιουργικότητα, αλλά κι έρωτας είναι στο προσκήνιο για πολλούς Υδροχόους, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 4/2. Αίσθηση εξομάλυνσης πολλών υποθέσεών σας υπόσχονται οι διελεύσεις των ημερών, ενώ και η έννοια του κέρδους συνοδεύει τις στιγμές της εβδομάδας αυτής. Διαχείριση και προσοχή σε όλα τα ζητήματα είναι η σύσταση για τους Υδροχόους της 12/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Νέα σελήνη στο Λέοντα: για τους Ιχθύς της 19-20/3 η εβδομάδα υπόσχεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις σ’ επίπεδο δημιουργικής / καλλιτεχνικής / επιχειρηματικής δραστηριότητας, προτάσεων, αλλά κι ερωτικών σχέσεων! Γενικά για το ζώδιο των Ιχθύων φαίνεται πως κάποιες παράμετροι διαφοροποιούνται σχετικά με την καθημερινή ρουτίνα, τις συνήθειες ή τους τρόπους δουλειάς. Η εποχή συμβάλλει τα μέγιστα στο να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να νιώσετε περισσότερη ξεγνοιασιά, αλλά και ομορφιά κοντά σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπάτε, κυρίως αν γεννηθήκατε μετά τις 4/3.

 

Για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας στην Ελλάδα & στο εξωτερικό:                                       

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ