Ζυμαρικά με πέστο και κοτόπουλο – Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή

Τα ζυμαρικά πέστο με κοτόπουλο γίνονται κρεμώδη με παρμεζάνα, μοτσαρέλα και παχύρρευστη κρέμα. Το πέστο φρέσκου βασιλικού επικαλύπτει αυτά τα ζυμαρικά και το κοτόπουλο δίνει την τέλεια γεύση σε κάθε μπουκιά. Αυτή είναι μια γρήγορη και εύκολη συνταγή που θα λατρέψουν όλοι!

Δείτε την συνταγή

  1. Ελαιόλαδο: Έχει την καλύτερη γεύση και αποτελεί εξαιρετική βάση για τη σάλτσα.
  2. Στήθη κοτόπουλου: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέρος του κοτόπουλου σας αρέσει, απλά κόψτε το κοτόπουλο σε καλά κομμάτια.
  3. Κρεμμύδι: Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο ​​κρεμμύδι, ή κρεμμύδι σε σκόνη για να είναι εύκολο.
  4. Αποξηραμένα ιταλικά καρυκεύματα : Ταιριάζει τόσο πολύ με το πέστο!
  5. Αλάτι Kosher: Το αλάτι υψηλής ποιότητας έχει σημασία.
  6. Βούτυρο: Για να σοτάρουμε το σκόρδο.
  7. Σκόρδο: Για φρέσκια γεύση που ταιριάζει τέλεια με βασιλικό.
  8. Ζωμός κότας: Για να φτιάξετε τη σάλτσα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε νερό από ζυμαρικά.
  9. Heavy Cream: Η πολλή κρέμα κάνει τη σάλτσα τόσο πηχτή και κρεμώδη!
  10. Παρμεζάνα: Είναι ιδανική με αυτή τη σάλτσα.
  11. Τυρί μοτσαρέλα: Λιώνει στη σάλτσα!
  12. Πέστο βασιλικού: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπιτικό ή να το αγοράσετε έτοιμο
  13. Ζυμαρικά Πέννες: Μπορείτε να διαλέξετε ό,τι ζυμαρικό θέλετε.
  14. Αλάτι και πιπέρι: Για να καρυκεύσουμε το κοτόπουλο.

Χρειάζονται 20 λεπτά για την παρασκευή της συνταγής.

Exit mobile version