Ζευγάρι μετακόμισε για να ξεφύγει από τις απιστίες του συζύγου – «Φοβάμαι ότι με απατάει ξανά»

Τις δυσκολίες στον γάμο της μοιράστηκε μία 35χρονη γυναίκα, που υποψιάζεται ότι ο σύζυγος της την απατάει ξανά αν και μετακόμισαν από την μία άκρη της Βρετανίας στην άλλη για να ξεφύγουν από τις απιστίες του.

«Μετακομίσαμε στην άλλη άκρη της χώρας για να ξεφύγουμε από όλες τις γυναίκες με τις οποίες ο σύζυγός μου με είχε απατήσει και είχε κάνει σεξ. Είχα ανάγκη να ξεφύγω από τις οδυνηρές αναμνήσεις και εκείνος είπε ότι η νέα αρχή ήταν αυτό που χρειαζόμασταν», ανέφερε η 35χρονη στην στήλη της εφημερίδας The Sun.

Μέσα σε λίγους μήνες μετά την μετακόμιση τους η γυναίκα έπιασε τον σύζυγο της να φλερτάρει με μία γειτόνισσα τους. «Ξέρω ότι αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει άλλη σχέση σύντομα θα το κάνει. Είμαι σε πλήρη αμηχανία και αναρωτιέμαι αν υπάρχει καθόλου ελπίδα για τη σχέση μας», υπογράμμισε η 35χρονη.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 7 χρόνια και όπως σημείωσε η γυναίκα το πρώτο μισό της σχέσης τους «έμοιαζε με όνειρο». «Πάντα εκμεταλλευόταν κάθε ευκαιρία που μπορούσε για να μου δείξει πόσο ξεχωριστή ήμουν γι’ αυτόν. Είτε μου έστελνε γλυκά μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε μου αγόραζε λουλούδια, είτε κανόνιζε ρομαντικές βραδιές ραντεβού. Ήταν ο τέλειος σύζυγος», θυμάται η 35χρονη.

«Φοβάμαι ότι με απατάει ξανά»

Τα πάντα κατέρρευσαν, όπως είπε, όταν είδε τον 38χρονο σύζυγο της να την απατάει με μία κοινή φίλη τους. «Μετά από εκείνο το περιστατικό, καταφέραμε να τα βρούμε αλλά δεν άργησα να τον πιάσω να στέλνει μηνύματα σε μια σειρά από άλλες γυναίκες με τις οποίες είχε ξεκάθαρα σχέση», σημείωσε η 35χρονη.

Στη συνέχεια αποφάσισαν να μετακομίσουν για να κάνουν μία νέα αρχή. «Ήλπιζα τόσο πολύ ότι μια αλλαγή σκηνικού θα άλλαζε την συμπεριφορά του. Ωστόσο, δεν άργησα να παρατηρήσω τα βλέμματα που άρχισε να μοιράζεται με τη γειτόνισσά μας», τόνισε η γυναίκα.

Όπως εξήγησε στην αρχή αμφέβαλε ότι κάτι συμβαίνει με την γειτόνισσα τους «αλλά στη συνέχεια τον έπιασα να βγαίνει κρυφά από την μπροστινή πόρτα της». «Νιώθω τόσο ανόητη. Δεν έπρεπε να του δώσω τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά ήθελα να δω το καλύτερο σε αυτόν. Είμαι συντετριμμένη», κατέληξε η 35χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ