Ολυμπιακός: Έρχεται το Σάββατο ο Μεντιλίμπαρ

Αύριο (10/2) αναμένεται στην Ελλάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να επικυρώσει με υπογραφή τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού στους «ερυθρόλευκους».

Ο Βάσκος προπονητής θα παρακολουθήσει το απόγευμα του Σαββάτου (10/2, 17:30) τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου την ομάδα θα οδηγήσει ως υπηρεσιακός τεχνικός ο επικεφαλής της Κ19 Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Από την επομένη (Κυριακή 11/2) ο Μεντιλίμπαρ μπαίνει στα… βαθιά ξεκινώντας αμέσως τη δουλειά, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, για τα πλέι οφ του Conference League.

Ο Μεντιλίμπαρ θα φέρει στον Ολυμπιακό και μερικούς δικούς του ανθρώπους, με πρώτο εξ αυτών τον 36χρονο Φραν Ρίκο που θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη ως βοηθός του και με τον οποίο είχε συνυπάρξει στη Σεβίλλη.

Μαζί θα έρθει, επίσης, ο γυμναστής Τόνι Ρουίθ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Βάσκο τεχνικό στο μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής διαδρομής του, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Μεντιλίμπαρ θα φέρει κι έναν αναλυτή.

Στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Χρήστος Μουρίκης ως προπονητής φυσικής κατάστασης, ενώ θα υπάρξει μια επιστροφή, εκείνη του Παναγιώτη Αγριογιάννη που θα έχει αρμοδιότητα την εκγύμναση των «ερυθρόλευκων» τερματοφυλάκων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ