Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Βάσκος προπονητής Κάρλος Μεντιλίμπαρ

Ένας προπονητής έμπειρος και «όνομα», με βιογραφικό στο οποίο δεσπόζει η κατάκτηση του Europa League και η πολυετής εμπειρία στους πάγκους της ισπανικής La Liga, θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον 63χρονο (14/3/1961) Βάσκο τεχνικό Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος οδήγησε τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του δεύτερου τη τάξει διασυλλογικού ευρωπαϊκού τροπαίου και δημιούργησε την εντυπωσιακή Έιμπαρ.

Το 2016-17 την οδήγησε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ μαζί με τον Άσιερ Γκαριτάνο της Λεγανιές μοιράστηκαν το Miguel Muñoz Trophy, το βραβείο της χρονιάς για τον καλύτερο μάνατζερ. Την επόμενη χρονιά η Έιμπαρ ήταν ένατη στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ξανά ρεκόρ συλλόγου.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν είναι ακόμα γνωστές, όμως η αμοιβή του Μεντιλίμπαρ θα είναι σίγουρα υψηλή καθώς το κασέ του στην Σεβίλλη ήταν 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η πειραϊκή ομάδα θα πάει στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ έχοντας υπηρεσιακό τεχνικό τον προπονητή της Κ19, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ