Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Με αγωνία περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» κάθε νέο επεισόδιο προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων. Ένας από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς είναι ο Φίλιππος, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει για τον χαρακτήρα του και για τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει την οικογένειά του.

Ο Φίλιππος Στεφανέας όμως όπως όλα δείχνουν θα βρει τραγικό θάνατο στη συνέχεια της σειράς. Ο θάνατός του φυσικά αναμένεται να στεναχωρήσει τους τηλεθεατές που θα ήθελαν σίγουρα ένα καλό τέλος για τον Φίλιππο και για την Βασιλική, ένα ζευγάρι που έχει περάσει από σαράντα κύματα για να είναι μαζί.

Σύμφωνα με το youweekly.gr και το TV24 ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τη δολοφονία της αδελφής του Φίλιππου, της Στέλλας, δεν έχει κλείσει κι αυτό θα το δούμε με τη δίκη της Χάιδως. Ο φόνος του Στεφανέα είναι ειλημμένη απόφαση και ο μόνος τρόπος να κλείσει ο γδικιωμός.

Η δολοφονία της κόρης της Χάιδως ήταν πράξη εκδίκησης, αλλά οι φόνοι που έκανε η Χάιδω για να εκδικηθεί κι αυτή με τη σειρά της, δεν άφησαν τον κύκλο να κλείσει. Αντίθετα, άνοιξαν έναν ακόμη, που θα τον κλείσει ο Φίλιππος με το αίμα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ