Netflix – «The Signal»: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που θα σας καθηλώσει – Δείτε το τρέιλερ

«Κάτι έρχεται σε εμάς. Κανείς δεν πρέπει να το μάθει». Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο γερμανικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «The Signal», το οποίο μας δίνει μια εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ.

Το «The Signal» είναι μια μίνι-σειρά με τέσσερα επεισόδια 60 λεπτών που θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix, στις 7 Μαρτίου 2024. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν ο Florian David Fitz, η Nadine Gottmann και η Kim Zimmermann, ενώ στη σκηνοθεσία είναι οι Sebastian Hilger και Philipp Leinemann.

Τι γνωρίζουμε για την σειρά «The Signal»

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας αστροναύτη που ονομάζεται Paula (Peri Baumeister). Αφού πέρασε μήνες στο διάστημα εντός του ISS (Διεθνής Διαστημικός Σταθμός), ετοιμάζεται να επανενωθεί με την οικογένειά της στην Γη.

Ωστόσο, το αεροσκάφος που την μετέφερε για να τους συναντήσει εξαφανίζεται χωρίς ίχνος. Ο σύζυγός της Sven (Florian David Fitz) και η κόρη της Charlie (Yuna Bennett) προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη, ακολουθώντας στοιχεία και αποκαλύπτοντας την αλήθεια για το τι βρήκε η Paula στο διάστημα. Ωστόσο, όσο περισσότερα βγαίνουν στην επιφάνεια, τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται γι’ αυτούς.

Τι συνέβη στο αεροσκάφος της Paula; Τι βρήκε στην αποστολή της; Πρόκειται για εξωγήινους ή για κάτι άλλο; Μπορεί να υπάρχουν μόνο λίγα λεπτά με αποσπάσματα από το «The Signal» του Netflix, ωστόσο αυτά είναι αρκετά για να δημιουργήσουν δεκάδες ερωτήσεις για την σειρά.

Netflix: Δείτε το τρέιλερ του «The Signal»:

Η σύνοψη της σειράς από το Netflix

Η Paula, μια επιστήμονας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος ενώ επιστρέφει στην οικογένειά της, αφήνοντας τον Sven και την κόρη του με έναν γρίφο που θα μπορούσε να συγκλονίσει όλη τη Γη. Εκεί ψηλά, στα άδυτα του διαστήματος, η Paula έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη.

πηγή: FOXreport.gr

Gamer έπαιξε World of Warcraft για σχεδόν 60 ώρες και έσπασε δύο ρεκόρ Γκίνες

Αυτός είναι ο «πιο σατανικός ιστότοπος στο ίντερνετ» – Είναι αδύνατο να φύγετε αν τον επισκεφτείτε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ