Ζευγάρι δέχεται επίθεση για τα ονόματα που διάλεξε για το μωρό του – «Μας λένε σκληρούς»

Την κριτική των φίλων του δέχεται ένα ζευγάρι που θα αποκτήσει το πρώτο παιδί του για τα ονόματα που έχει διαλέξει για το μωρό.

«Ο σύζυγός μου και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί στις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους και έχουμε και οι δύο νεύρα και ενθουσιασμό», ανέφερε η μέλλουσα μητέρα.

Η ίδια εξήγησε ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της είναι οπαδοί των παραδοσιακών ονομάτων. Ωστόσο αντιμετώπισαν μία απροσδόκητη κριτική από φίλους για «παλιομοδίτικες επιλογές» ονομάτων για το μωρό.

«Έχουμε αποφασίσει το Arthur για αγόρι ή το Edith για κορίτσι. Αλλά αποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι την πραγματική γέννηση για να μάθουμε το φύλο», σημείωσε η γυναίκα. Πρόσθεσε ότι το ζευγάρι κατέληξε σε αυτά τα ονόματα καθώς πιστεύει ότι είναι «γλυκά» και «θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τόσο για ένα παιδί όσο και για έναν ενήλικα».

Ωστόσο, οι απόψεις των φίλων τους είναι εντελώς διαφορετικές. «Όταν τους το ανέφερα, άρχισαν να γελούν στα μούτρα μου και μου είπαν ότι είναι σκληρό να ονομάσουμε το παιδί μας κάτι τόσο παλιομοδίτικο, καθώς θα γελοιοποιηθεί στο σχολείο», γράφει η μέλλουσα μητέρα.

«Ο σύζυγός μου και εγώ δεν καταλαβαίνουμε από πού προέρχεται όλο αυτό (σ.σ. η κριτική)», κατέληξε η γυναίκα, που ζήτησε την γνώμη από άλλους χρήστες του διαδικτύου.

«Αγνόησε τους φίλους σου»

Οι χρήστες την καθησύχασαν την γυναίκα και επιτέθηκαν στους φίλους για το γεγονός ότι κορόιδευαν την επιλογή τους. «Αγαπώ και τα δύο ονόματα. Αγνοήστε τους φίλους σας», σχολίασε ένας χρήστης.

Ένας άλλος ανέφερε: «Προφανώς δεν γνωρίζουν πολλά για το πώς αποκαλούνται τα παιδιά στις μέρες μας». Ένας τρίτος εξήγησε ότι τα πιο παλαιά ονόματα επιστρέφουν στην μόδα. «Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τα ονόματα. Προσωπικά, δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής του Edith, αλλά ξέρω ότι τα παλιομοδίτικα ονόματα έχουν επιστρέψει», δήλωσε ένας χρήστης.

«Κάθε δεύτερο αγοράκι που ξέρω ονομάζεται Arthur αυτή τη στιγμή και δεν βλέπω κανένα να το κοροϊδεύουν γι’ αυτό», εξήγησε μία άλλη γυναίκα. Άλλοι σχολίασαν ότι οι φίλοι του ζευγαριού είναι «φρικτοί», που εκφράστηκαν τόσο αρνητικά για την επιλογή τους. «Είχα μερικούς φίλους που όταν μου λένε τα ονόματα που έχουν επιλέξει είμαι λίγο αμήχανη. Αλλά δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα», παραδέχθηκε ένας χρήστης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ