Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν τον ήξερε ο κόσμος και έδινα όλο μου το είναι για τον βοηθήσω»

Στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η influencer και επιχειρηματίας, κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, αναφέρθηκε και στον Στάθη Σχίζα.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του με όποιον τρόπο θέλει. Αυτό δεν αφορά τους υπόλοιπους.

Μπορείς να ανεβάσεις και το μέρος το οποίο μένεις, γιατί σου αρέσει η θέα ή σου αρέσει το οτιδήποτε. Μπορείς να ανεβάσεις και σίγουρα πρέπει να ανεβάσεις και τις πυραμίδες. Θα ανεβάσεις και το φαγητό σου, θα ανεβάσεις τα πάντα».

Μιλώντας για τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα, εξήγησε ότι: «Είναι λογικό να ρωτάνε τον Στάθη για μένα. Μέχρι να εμφανίσει ο Στάθης ή εγώ κάποια επόμενη σχέση, σίγουρα θα ανατρέχουν στην τελευταία σχέση.

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι, με πάθος κιόλας, γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη, για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες, ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα και γνωστός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ