Στάθης Σχίζας: Για 5.000 ευρώ την ηρεμία μου, τις αξίες μου και την ηθική μου δεν τις πουλάω

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μίλησε ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως η αξιοπρέπεια δεν αγοράζεται.

«Έχω κάνει λάθη επαγγελματικά, συναισθηματικά και φιλικά. Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα από το Survivor. Η αξιοπρέπεια ούτε αγοράζεται, ούτε διαπραγματεύεται, ούτε μετανιώνεις. Ή την έχεις ή δεν την έχεις. Εγώ έχω αξιοπρέπεια σε έντονο βαθμό κιόλας, οπότε δεν μετάνιωσα για την αποχώρησή μου. Πάλι το ίδιο θα έκανα.

Το παιχνίδι δεν τραβάει φέτος γιατί δεν μπορούμε πάντα να πηγαίνουμε καλά, κάποιες στιγμές δεν πηγαίνουμε και καλά. Οι δημοσιογράφοι ίσως δίνουν την εντύπωση στην Ασημίνα ότι τους κατευθύνει», εξήγησε.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι: «Οι έμπειροι παίκτες ξέρουν πού δεν γράφουν οι κάμερες, αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια. Βλέπεις που είναι η κάμερα, σαφώς και θέλεις σε κάποια σημεία να μιλήσεις, να πεις είτε για την προσωπική σου ζωή, είτε για το οτιδήποτε. Αλλά υπάρχει και το κακοπροαίρετο να στήσεις κάτι.

Για να λέει ο Βασάλος για ντελίβερι στο Survivor, κάτι θα ξέρει. Αν οι διάσημοι κατάφεραν να κοιμηθούν στην καλύβα των δημοσιογράφων μπράβο, κανονικά δεν γίνεται, δεν επιτρέπεται».

«Όσα περισσότερα λεφτά παίρνεις στο παιχνίδι, τόσο περισσότερο σου βγαίνει και λίγο αυτό που λέμε το κακό ριάλιτι. Εγώ αυτό τους είχα πει όταν είχα φύγει από το παιχνίδι, ότι για 5.000 ευρώ την ηρεμία μου, τις αξίες μου και την ηθική μου δεν τις πουλάω. Χάρισμά σας τα χρήματα», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ