Στάθης Σχίζας: Δεν πέταξα σπόντες για την Δαλάκα και την Ασημίνα, ευθέως μίλησα

Τον Στάθη Σχίζα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, ο νικητής του Survivor και επιχειρηματίας, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες συμμετέχουν ξανά φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Δεν πέταξα σπόντες για την Δαλάκα και την Ασημίνα, ευθέως μίλησα! Τα έχω πει ξανά, αυτό το κομμάτι που είχαμε συμφωνήσει όλοι μαζί πριν πάμε στο παιχνίδι παραβιάστηκε και παραγράφηκε κιόλας.

Το Survivor είναι “μαγαζί” του Acun και ό,τι θέλει κάνει. Βγάζει κανόνες, αναιρεί κανόνες, φέρνει παίκτες, διώχνει παίκτες, ξαναφέρνει παίκτες, ότι θέλει κάνει!», εξήγησε ο Στάθης Σχίζας.

Μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο και για το ποσό που αποκάλυψε ο τραγουδιστής ότι του προσέφεραν προκειμένου να συμμετέχει ξανά στο Survivor, είπε: «Και γιατί δεν πήγε; Θα έπαιρνε 20.000 ευρώ την εβδομάδα; Έπρεπε να πάει, πολλά τα λεφτά».

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης σε περίπτωση που του προσέφεραν αντίστοιχο ποσό, ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Με λιγότερο από 20.000 ευρώ την εβδομάδα εσύ δεν θα πήγαινες; Όλος ο κόσμος νομίζω θα πήγαινε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ