Ξεμπρόστιασε την «κολλητή» της που έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες στον άνδρα της – «Τις προώθησα σε όλους τους φίλους μας για την εκθέσω»

Τον πόνο που μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι όταν ανακαλύπτουν ότι ο σύντροφός τους, τους απάτησε με έναν καλό φίλο, λίγοι μπορούν να τον νιώσουν. Είναι μία εμπειρία απίστευτα σκληρή και εξουθενωτική.

Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

Πρόσφατα, η γυναίκα της ιστορίας ανακάλυψε ότι η καλύτερη φίλη της έστελνε ακατάλληλα μηνύματα στον άνδρα της-χωρίς τη δική του άδεια-, και έτσι αποφάσισε να αποκαλύψει τις φωτογραφίες σε ένα δείπνο όπου είχε καλέσει φίλους.

«Στην αρχή τον έλεγε αξιολύπητο»

Με τον σύζυγό της είναι μαζί μόλις λίγα χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Η κολλητή της φίλη τον πείραζε πάντα με ασήμαντες αφορμές, λέγοντάς τον κοντό και «αξιολύπητο».

Είχε σχέση με τον σύζυγο της καλύτερης φίλης της – «Δεν το ήξερα και το έμαθα 3 μήνες μετά»

«Εκείνος όμως είχε τόση αυτοπεποίθηση που βρήκε το θάρρος να μου πει ότι του αρέσω από το τρίτο ραντεβού και, όταν μου έκανε την πρόταση γάμου, παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί μου από το πρώτο μας ραντεβού», είπε η γυναίκα.

«Είμαι τόσο ερωτευμένη με τον άνδρα μου. Ακόμη και το ‘πείραγμα’ της φίλης μου, δεν με ενοχλούσε. Αντίθετα, ευχόμουν να ζήσει και εκείνη μια πραγματική αγάπη, γιατί τότε μόνο θα καταλάβαινε γιατί είμαι μαζί του», συμπλήρωσε.

Ακόμη και στον γάμο τους, η φίλη της είχε μία παθητική επιθετικότητα προς τον σύζυγό της και η αδελφή της αναγκάστηκε να της κάνει παρατήρηση.

Ξαφνικά η “κολλητή” δήλωσε ερωτευμένη με τον σύζυγό της

Ύστερα από αυτό κάτι άλλαξε, και ξαφνικά τα δύο τελευταία χρόνια η φίλη της συμπάθησε ιδιαίτερα τον άνδρα της. Δηλαδή, σταμάτησε να λέει κακίες και, περιέργως, θέλησε να έρθει πιο κοντά του. «Στην αρχή ανακουφίστηκα, όμως με τον καιρό άρχισε να αναρωτιέμαι και να θορυβούμαι με τη συμπεριφορά της», εξήγησε.

«Τώρα παραείναι καλή μαζί του και πάντα τον κολακεύει για την εμφάνισή του. Κατά κανόνα, δεν είναι στον χαρακτήρα της ούτε να χαιρετάει τους ανθρώπους, τον άνδρα μου όμως, τον αγκαλιάζει και τον φιλάει κάθε φορά που τον βλέπει. Κάθεται διαρκώς δίπλα του και του στέλνει αστεία μηνύματα. Μου είπε μάλιστα, ότι έχουν κοινή αίσθηση του χιούμορ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Εν τω μεταξύ, ο άνδρας μου δεν έχει πάρει χαμπάρι. Πριν από δύο εβδομάδες, του έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο του έγραφε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Εκείνος δεν απάντησε».

Του έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες και αυτός το είπε στην γυναίκα του

Ο άνδρας έπαθε σοκ και της είπε ότι δεν αισθάνεται το ίδιο, ζητώντας της να σταματήσει να του στέλνει μηνύματα γιατί οι πρωτοβουλίες της τον κάνουν να νιώθει άβολα.  Απογοητευμένη και θυμωμένη από την απάντησή του, η «δήθεν» φίλη έστειλε στον σύζυγο της κολλητή της αισθησιακές φωτογραφίες της. Ο άνδρας το αποκάλυψε κατευθείαν στην γυναίκα του και της έδειξε και τα μηνύματα. Έγινε έξαλλη και φυσικά, απογοητεύτηκε από τη «φίλη» της.

Ο άνδρας της μπλόκαρε το νούμερό της στο κινητό του, όμως η γυναίκα του ήθελε να το πάει μέχρι τέλους και να τιμωρήσει την προδοσία της υποτιθέμενης φίλης της.

Έβγαλε τα μηνύματα στη “φόρα” και την εκδικήθηκε

«Την ξεμπρόστιασα όταν ήμασταν έξω, σε δείπνο μαζί με άλλους φίλους», θυμάται η γυναίκα. «Ήμασταν η ίδια συνηθισμένη παρέα φίλων. Θόλωσα το σώμα αλλά άφησα το πρόσωπο να φαίνεται και έστειλα σε όλους το στιγμιότυπο της οθόνης από το μήνυμα που είχε στείλει στον άνδρα μου. Την ρώτησα τι νιώθει και εκείνη έγινε έξαλλη».

Η φίλη της, την κατηγόρησε πως την κακοποίησε ψυχολογικά και πλέον δεν της μιλάει. Εκείνη όμως θεωρεί ότι έπρεπε να την εκθέσει για όλα όσα έκανε.

Ήταν λάθος της να δείξει σ’ όλους τους φίλους τα ακατάλληλα μηνύματα που έστελνε η φίλη στον άνδρα της κολλητής της;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ