Είχε σχέση με τον σύζυγο της καλύτερης φίλης της – «Δεν το ήξερα και το έμαθα 3 μήνες μετά»

Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της στενής φίλης της. Ωστόσο επιμένει ότι δεν είχε ιδέα.

Ένα μοντέλο από την Αυστραλία λέει ότι διέλυσε άθελά της τον γάμο της φίλης της. Ο σύζυγος της φίλης της εγγράφηκε κρυφά με ψευδώνυμο στον ιστότοπό της OnlyFans και άρχισε να της στέλνει σεξουαλικά μηνύματα.

Η Χάνι Μπρουκς αποκάλυψε στο Instagram την περίεργη ιστορία της και πώς αισθάνθηκε απαίσια από την χειριστική συμπεριφορά του συζύγου. «Ξύπνησα με όλα αυτά τα μηνύματα και αυτό το είναι απλά τρελό», είπε η νεαρή γυναίκα.

Παράλληλα εξήγησε ότι ένας άντρας εγγράφηκε στη σελίδα της που έχει αξιολόγηση X πριν από περίπου έξι μήνες και αγόρασε γρήγορα όλο το «πιπεράτο» περιεχόμενό, που είχε δημοσιοποιήσει.

«Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Μπορούν να εγγραφούν με ό,τι όνομα θέλουν. Δεν μπορούμε να δούμε διευθύνσεις email ή κάτι παρόμοιο», ανέφερε η Μπρουκς για τους συνδρομητές στην σελίδα της στο OnlyFans.

Στην πορεία ο άνδρας αποδείχθηκε ότι ήταν σύζυγος της καλύτερης φίλης της. Άρχισε να της στέλνει μηνύματα και να της ζητάει μία «πιο προσωπική» εμπειρία. «Προσφέρω την ‘εμπειρία της συντρόφου’ αλλά είναι αρκετά ακριβή», είπε το μοντέλο.

Πώς το έμαθε

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μηνύματα στον πελάτη και πρόσβαση σε «διασκεδαστικά πράγματα κάθε βράδυ». Βασικά το μοντέλο κάνει ό,τι θα έκανε και η σύντροφος κάποιου. Ο άντρας πλήρωσε το ακριβό πακέτο για τρεις μήνες, με τον Μπρουκς να ανταλλάσσει μαζί του καυτά σεξουαλικά μηνύματα κάθε μέρα. Ξαφνικά, όμως, ο άνδρας σταμάτησε να στέλνει μηνύματα.

«Εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Δεν ήξερα αν είχε πεθάνει», σημείωσε η Μπρουκς. Ωστόσο έμαθε τελικά το πραγματικό λόγο που σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί της. «Σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα επειδή το έμαθε η γυναίκα του. Η γυναίκα του είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου», ανέφερε το μοντέλο.

Η Μπρουκς εμφανίστηκε συγκλονισμένη από την είδηση και εξήγησε ότι γνώριζε αρκετά καλά τον σύζυγο της φίλης της. Υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν το άτομο πίσω από το ψευδώνυμο που πλήρωνε για το πακέτο και της έστελνε ερωτικά μηνύματα επί τρεις μήνες.

«Τώρα σκέφτομαι μέσα μου: Έχω κάνει εν αγνοία μου σχέση με τον σύζυγο μίας από τις καλύτερες φίλες μου. Αισθάνομαι απογοητευμένη. Νιώθω στεναχωρημένη που της έκανε αυτό, που μου το έκανε αυτό», είπε η Μπρουκς.

Ωστόσο η φίλη της και σύζυγος του άντρα υποστήριξε ότι η ιστορία δεν ήταν λάθος της Μπρουκς. Οι τρεις τους συμφώνησαν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν για την κατάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρουκς βρίσκεται στο προσκήνιο. Στο παρελθόν έγινε πρωτοσέλιδο όταν έκανε αποκαλύψεις για τον δικό της αντισυμβατικό γάμο. Τον περασμένο μήνα, το μοντέλο παραδέχθηκε ότι «μοιράστηκε» ερωτικά τον σύζυγό της με άλλες 16 γυναίκες το 2023 και αυτό της έδειξε πόσο δυνατή είναι η σχέση τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HONEY BROOKS 🍯 (@honeyybrooksvip)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ