Ηλεία: Το μοιραίο αυτοκίνητο πριν χαθεί στα ορμητικά νερά – Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους

Συνεχίζονται οι έρευνες των πυροσβεστών, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία.

Ηλεία: Αγωνία για τους επιβαίνοντες του αυτοκίνητου που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο – Απειλούνται σπίτια από την υπερχείλιση – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν από τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει.

Ηλεία- αυτοκίνητο- χείμαρρος

Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, ilialive.gr. Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Ηλεία- αυτοκίνητο- χείμαρρος

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο αγνοούμενοι είναι κάτοικοι του Πλουτοχωρίου ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην περιοχή τους.

Στο σημείο βρέθηκαν από νωρίς ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Νίκος Κοροβέσης και πολλοί κάτοικοι του Πλουτοχωρίου.

Η περιοχή έχει πλημμυρίσει χωρίς όμως να κινδυνεύει το χωριό, αλλά έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά γεγονός που κάνει δύσκολη την προσέγγιση των οχημάτων Πυροσβεστικής και συνεργείων του Δήμου.

Από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί ζημιές στις αγροτικές περιουσίες των κατοίκων, ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε άλλες υποδομές του Δήμου.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ