Το απλό κόλπο καθαρισμού για να έχει το μπάνιο σας άρωμα φρεσκάδας για εβδομάδες

Όσο κι αν προσπαθούμε, οι δυσάρεστες οσμές συχνά παραμένουν στα μπάνια και εξαπλώνονται σε όλο το σπίτι. Ευτυχώς, η ειδικός καθαρισμού Donna Mendoza ανακάλυψε μια έξυπνη συμβουλή για να έχει η τουαλέτα σας ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας, για εβδομάδες.

Οι Βρετανοί είναι αρκετά σχολαστικοί όσον αφορά την καθαριότητα του μπάνιου, παρόλο που μπορεί να είναι μια από τις λιγότερο ευχάριστες δουλειές του σπιτιού. Σύμφωνα με μελέτη της Plumbworld το 2023, το 79% των Βρετανών καθαρίζουν τα μπάνια τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ σχεδόν το 25% τα καθαρίζουν κάθε μέρα.

Ευτυχώς, η ειδικός στον καθαρισμό, Donna Mendoza, η οποία έχει πάνω 1,5 εκατομμύρια followers στο TikTok, μοιράστηκε μια απλή και οικονομική μέθοδο που ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει άρωμα φρεσκάδας στα μπάνια σας για εβδομάδες.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η Donna, η οποία αποκαλεί τον εαυτό της The Cleaning Lady, χρησιμοποιεί μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων, αντί για ακριβά προϊόντα καθαρισμού. Αρχικά, αναμειγνύει μια κάψουλα με ζεστό νερό σε ένα μπολ πριν τη διαλύσει χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.

Μόλις διαλυθεί πλήρως η κάψουλα, αδειάζει το μείγμα στη θήκη για τη βούρτσα της τουαλέτας. Το υπόλοιπο μείγμα μπορεί στη συνέχεια να το αδειάσει στην τουαλέτα. Η Donna ανέφερε στη λεζάντα του βίντεο ότι αυτό το κόλπο καθαρισμού «δίνει στο μπάνιο σας άρωμα φρεσκάδας για εβδομάδες».

Δείτε το βίντεο της Donna με το κόλπο για άρωμα φρεσκάδας στο μπάνιο (στο 00:21)

@donnamendoza35 Makes cleaning eaisier. #cleaningtiktok #cleantok #cleanwithme #hacks #cleaninghacks #cleaning #fypage #easy #hacksoflife #dustinghack #limpieza ♬ Boogie Shoes – KC & The Sunshine Band

Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο όπως εκείνες για το πλυντήριο ρούχων καθώς διασπούν τη βρωμιά και σκοτώνουν τα μικρόβια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ορισμένα απορρυπαντικά περιέχουν αντιμικροβιακούς παράγοντες, οι οποίοι εξαλείφουν την ανάγκη για επιπλέον καθαρισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ