Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει αν είστε σοβαροί στις σχέσεις σας

Ένα διαφορετικό τεστ προσωπικότητας σαρώνει στο διαδίκτυο στα social media και υπόσχεται να αποκαλύψει αν είστε σοβαροί στις σχέσεις σας.

Τα τεστ προσωπικότητας οπτικών ψευδαισθήσεων είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αποκάλυψη των υποσυνείδητων προτιμήσεων και χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Τα τεστ αυτά μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τον ψυχισμό και τις προτιμήσεις ενός ανθρώπου.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Το ζευγάρι ή την έκρηξη;

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

 

Το ζευγάρι

Αν παρατηρήσετε πρώτα το ζευγάρι, αυτό σημαίνει ότι πιστεύετε στις σχέσεις και έχετε την τάση να τις παίρνετε πολύ σοβαρά. Σκέφτεστε πάντα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και είστε αφοσιωμένοι στον σύντροφό σας, όντας απόλυτα πιστοί. Προτιμάτε να είστε ανοιχτοί, διαφανείς και ειλικρινείς με τον σύντροφό σας και εκτιμάτε όλα τα ηθικά χαρακτηριστικά μιας σχέσης.

Η έκρηξη

Αν είδατε πρώτα την έκρηξη, τότε νιώθετε συχνά ότι απειλείστε και δεν είστε αυτός που θα πάρει ρίσκα και θα αφιερώσει το χρόνο του σε μια σχέση. Δεν σας αρέσει να κάνετε πράγματα όπου δεν είστε σίγουρος για το τι αποτελέσματα μπορεί να έχετε, καθώς εύκολα αλλάζετε γνώμη και βαριέστε. Αυτός ο παράγοντας σας κάνει επίσης να φοβάστε να μπείτε σε μια σχέση, καθώς πιστεύετε ότι μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα και ριψοκίνδυνη, με αποτέλεσμα να νιώθετε άβολα, γι’ αυτό και γενικά το αποφεύγετε  εντελώς και δεν σκέφτεστε να κάνετε άμεσα μια σχέση.

Πηγή: FOXreport.gr

Ο Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον Βενιαμίν Φραγκλίνο στη μίνι σειρά «Franklin»

Brighter Shores: Έπειτα από 23 χρόνια ο δημιουργός του RuneScape αποκάλυψε ένα νέο «anti-grind» MMORPG

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ