Η επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix – Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή

Μια νέα εκπομπή της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix είναι στον ορίζοντα και πρόκειται να «ξεκινήσει τα γυρίσματα εντός εβδομάδων», όπως αποκαλύφθηκε χθες, λίγες ώρες αφότου η Δούκισσα του Σάσεξ παρουσίασε το νέο της πολυτελές lifestyle brand American Riviera Orchard.

Το νέο έργο της Δούκισσας, που λέγεται ότι ευθυγραμμίζεται με το πλέον ανενεργό lifestyle blog της The Tig, κυκλοφόρησε για να συμπέσει με μια νέα εκπομπή μαγειρικής που λέγεται ότι θα φιλοξενήσει ο γίγαντας του streaming, ισχυρίστηκαν πηγές.

Η είδηση έρχεται αφότου τα αφεντικά του Netflix αποκάλυψαν ότι οι Βρετανοί «καταβροχθίζουν» κάθε περιεχόμενο που κυκλοφόρησε από τους Σάσεξ και ότι το ζευγάρι είχε ετοιμάσει ένα «μάτσο» νέα έργα .Ένας γνώστης των πληροφοριών είπε στον συντάκτη της DailyMail, Richard Eden: «Η Μέγκαν Μαρκλ αρχίζει να κινηματογραφεί την εκπομπή της στο Netflix σε λίγες εβδομάδες. Θα δέσει με την μάρκα American Riviera Orchard».

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε: «Είναι μια μάρκα τρόπου ζωής και μαγειρικής που ονομάζεται American Riviera Orchard. Η επωνυμία προορίζεται να συμπέσει με την έναρξη μιας νέας εκπομπής μαγειρικής για το Netflix. Η Μέγκαν Μαρκλ θα φτιάχνει και θα πουλάει προϊόντα όπως μαρμελάδες. Και κάποια στιγμή θα υπάρχει ένα βιβλίο και ένα blog κ.λ.π.».

Ο Δούκας και η Δούκισσα υπέγραψαν πενταετή συμφωνία με τον γίγαντα ροής με έδρα την Καλιφόρνια το 2020, αξίας περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων (80 εκατομμύρια £), αλλά τους τελευταίους μήνες υπήρξαν εικασίες ότι η ανανέωση του συμβολαίου τους απειλείται.

Άλλωστε το συμβόλαιό τους με το Spotify, αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών, έληξε πέρυσι άδοξα. Ο βασιλικός ειδικός Richard Fitzwilliam είπε ότι το λανσάρισμα της επιχείρησης της Μέγκαν στο Instagram άφησε να εννοηθεί ότι το συμβόλαιο του ζευγαριού με το Netflix πρόκειται να ανανεωθεί.

Πηγή: FOXreport.gr

Ο Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον Βενιαμίν Φραγκλίνο στη μίνι σειρά «Franklin»

Brighter Shores: Έπειτα από 23 χρόνια ο δημιουργός του RuneScape αποκάλυψε ένα νέο «anti-grind» MMORPG

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ