Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου: Ταύροι, προσοχή στις υπερβολές

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Κριέ, λαχταράς περισσότερα, και όταν η Σελήνη αγγίξει τον Δία στον τομέα των χρημάτων και των προσωπικών σου αντικειμένων, μπορεί να ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πράγματα που είναι διαθέσιμα για σένα. Μια καλύτερη δουλειά ή μια νέα κατάσταση μπορεί να είναι η ευκαιρία που ποθούσες. Ωστόσο, Κριέ, να έχεις υπομονή με τη διαδικασία. Μερικές φορές, για να αποκτήσεις τα επιθυμητά πράγματα, πρέπει να είσαι διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις.

Ταύρος

Πρόσεξε, Ταύρε. Από το τι τρως μέχρι τα πράγματα που κάνεις για σένα και τους άλλους. Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να προσπαθείς υπερβολικά. Κατά τη διάρκεια της συνόδου Σελήνης-Δία, μπορεί ακόμη και να το παρακάνεις, μέχρι εξάντλησης. Είναι υπέροχο να δίνεις ό,τι μπορείς σε ένα project ή ακόμα και στην αυτοβελτίωση σου. Ωστόσο, όχι εις βάρος της ηρεμίας σου. Επιδίωξε ισορροπία σε όλα και ρύθμισε τον εαυτό σου όταν μπορείς.

Δίδυμοι

Δίδυμε, δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Όταν η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίσει όψη με τον Δία, είναι εύκολο να υποθέσεις ότι οι άλλοι άνθρωποι τα πάνε καλύτερα από εσένα. Μπορεί ακόμη και να φανταστείς ότι έχεις χάσει ευκαιρίες. Ωστόσο, το να βλέπεις τη ζωή των άλλων με τρόπο που να σου προκαλεί φθόνο, μπορεί τελικά να σε παρακινήσει. Ίσως είσαι διατεθειμένος να σφίξεις τα δόντια και να δουλέψεις διπλά για τα όνειρά σου. Ήρθε η ώρα να ανεβάσεις ταχύτητα και να κυνηγήσεις τους στόχους σου με ενθουσιασμό!

Καρκίνος

Σήμερα γιορτάζουμε τις φιλίες! Αυτή η ημέρα σας φέρνει μια αφθονία καλών ανθρώπων στη ζωή σας. Φαίνεται πως προσελκύετε με φυσικό τρόπο άτομα από όλες τις κοινωνικές τάξεις, και εκείνοι σας βρίσκουν εκπληκτικά ταλαντούχους και ενδιαφέροντες. Αν ποτέ ευχηθήκατε να βιώσετε μια βαθιά αίσθηση ότι ανήκετε κάπου, τις επόμενες μέρες θα σας είναι πολύ εύκολο να το πετύχετε.

Λέων

Τυχερέ λέοντα! Η δουλειά σου μπορεί να είναι το μοναδικό μέρος που θα νιώσεις σούπερ επιτυχημένος στα μέσα της εβδομάδας. Ίσως αναρωτηθείς τι έκανες για να γίνεις τόσο περιζήτητος στον χώρο εργασίας σου. Οι ιδέες και η συνεισφορά σου μπορούν να σου φέρουν την προσοχή που λαχταρούσες από τους ανώτερούς σου. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να χτίσεις το βιογραφικό σου, να αποκτήσεις αξιοπιστία και να αναλάβεις τα εύσημα για τα πράγματα που κάνεις.

Παρθένος

Όταν ξέρεις, ξέρεις, έτσι δεν είναι; Και σήμερα, φαίνεται πως ξέρεις αρκετά για πολλά πράγματα. Είσαι μια ιδιοφυΐα όταν πρόκειται για τη ζωή. Τα προβλήματα που πρέπει να λύσεις μπορούν να χαρτογραφηθούν με τρόπο που να φέρει μια φυσική λύση σε αυτά. Σήμερα, χρησιμοποίησε τη διανοητική σου δύναμη για να χειριστείς περίπλοκες καταστάσεις. Όταν το κάνεις, μπίνγκο! Οι ιδέες θα έρθουν από μόνες τους!

Ζυγός

Επιτυχία! Εάν χρειάστηκε να δανειστείτε χρήματα ή ψάχνετε για δάνειο και ελπίζετε να εγκριθεί, αυτή μπορεί να είναι η ημέρα που θα ακούσετε καλά νέα. Εάν ελπίζατε ότι ένας φίλος θα σας αποζημιώσει τελικά ή θα σας επιστρέψει ένα αντικείμενο ή χρήματα που του δανείσατε, μπορεί να τα λάβετε σήμερα ή πριν από το Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός

Κάποιος μπορεί να έχει θαμπωθεί τόσο πολύ από εσάς που δεν μπορεί να αντισταθεί άλλο και θα σας το πει. Κατά τη διάρκεια της συνόδου Σελήνης-Δία, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ρομαντικό ενδιαφέρον ή κάποιος που απλά βρίσκει το σύνολο των δεξιοτήτων σας αξιοθαύμαστο και επιθυμητό για μια θέση εργασίας που πρέπει να καλύψει. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να υποβάλετε αιτήσεις για δουλειά. Θα έχετε καλή τύχη στο να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Τοξότης

Υπάρχουν μέρες που πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά σου, και υπάρχουν εκείνες τις μέρες που είναι καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κάνεις λιγότερα. Η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Δία μπορεί να σε κάνει να καταπονείσαι υπερβολικά στην άσκηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αν μόλις τώρα ξεκινάς ξανά να πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική μέρα για ανταγωνισμό ή προσπάθεια να βρείτε μια βελτιωμένη μέθοδο για μια καθημερινή ρουτίνα. Αν έχετε πολλές μικρές εκκρεμότητες, αυτή είναι η μέρα σας να τις ολοκληρώσετε.

Αιγόκερως

Η ζωή είναι φτιαγμένη για να είναι απολαυστική και διασκεδαστική, και παρόλο που αγαπάς να δουλεύεις, ήρθε η ώρα για παιχνίδι. Η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Δία αναδεικνύει την παιχνιδιάρικη και πιο ευδιάθετη πλευρά σου. Είναι η τέλεια μέρα για να αφήσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου να περιπλανηθεί ελεύθερα. Διασκέδασε κάνοντας μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς. Χόρεψε σαν να μην σε βλέπει κανείς. Απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο σου και ταξίδεψε στις αναμνήσεις.

Υδροχόος

Είναι δύσκολο όταν πλέον θεωρείς το σπίτι σου πολύ μικρό για να ζήσεις άνετα. Κατά τη διάρκεια της συνόδου Σελήνης-Δία στον Ταύρο, ίσως θελήσεις να εξερευνήσεις τις επιλογές σου – να νοικιάσεις μια αποθήκη, να προσθέσεις ένα νέο δωμάτιο στο υπάρχον σπίτι σου ή να μετακομίσεις και να βρεις έναν μεγαλύτερο χώρο. Αυτή η μέρα μπορεί να μην σου φέρει πολλές απαντήσεις, αλλά αυτές οι ιδέες μπορούν να αποτελέσουν σημείο εκκίνησης για να αξιολογήσεις και να σκεφτείς για το μέλλον.

Ιχθύες

Υπάρχουν τόσα πολλά να συζητήσετε, και κατά τη διάρκεια της συνόδου Σελήνης-Δία στον Ταύρο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε αρκετά φλύαροι στη γραφή, τα μηνύματα και τις γενικές συζητήσεις. Έχετε πολλά στο μυαλό σας, και ένας από τους τρόπους για να επεξεργαστείτε τις σκέψεις σας είναι να σκέφτεστε δυνατά. Είναι καλό να δώσετε στον εαυτό σας χώρο να σκεφτεί, αλλά να είστε επίσης πρόθυμοι να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας ανοιχτά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ