Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου: Παρθένοι, σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

4 τυχερά ζώδια που μπορεί να έχουν μία μαγική ευκαιρία μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Κριός

Ποιος σας απασχολεί τελευταία; Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας. Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας στην ενεργή ακρόαση. Επικοινωνήστε με έναν παλιό φίλο με τον οποίο έχετε καιρό να μιλήσετε. Αν παρακολουθείτε αστυνομικές σειρές, ίσως σας αρέσει να μαθαίνετε για την γλώσσα του σώματος και ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο ψεύδεται.

Ταύρος

Τι ονειρεύεστε; Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να σας συμβεί κάτι ριζοσπαστικό, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Μπορείτε να εξασκήσετε καλές πρακτικές αποταμίευσης ή να αρχίσετε να επενδύετε με άλλους τρόπους. Ο τρόπος ζωής που επιθυμείτε σας καλεί και ήρθε η ώρα να επιδιώξετε αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Τα 5 ζώδια που μάλλον θα μείνουν single το 2024 – «Έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση»

Δίδυμοι

Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας; Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας. Αυτή είναι μια όμορφη μέρα για να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο σε εσάς. Καλλιεργήστε την ατομικότητά σας και τιμήστε αυτό που σας κάνει μοναδικούς. Αν είστε έτοιμοι για μια αλλαγή στυλ ή θέλετε να εργαστείτε πάνω στο προσωπική σας εξέλιξη αρχίστε να εργάζεστε πάνω σε αυτό.

Καρκίνος

Υπάρχει κάποιος που σας ενοχλεί συχνά; Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των κρυφών εχθρών. Μπορεί να έχετε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας προκαλεί ένα αίσθημα αηδίας ή που σας κάνει να αισθάνεστε ότι θα προτιμούσατε να μην συναναστρέφεστε πολύ στενά. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να θέσετε όρια. Μπορείτε να μάθετε να ακούτε το ένστικτό σας και να μην το παρακάμπτετε.

Τα 4 πιο δύσκολα ζώδια

Λέων

Ήρθε η ώρα να γίνεις κοινωνικός. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των φίλων. Υπάρχει καλύτερη στιγμή για να πείτε στους φίλους σας πόσο τους εκτιμάτε; Πώς θα θέλατε να είστε εκεί για τους φίλους σας; Είστε έτοιμοι να σκεφτείτε τη συμμετοχή σας σε κοινωνικές δραστηριότητες. Αντί να περιμένετε από τους άλλους να ξεκινήσουν, είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα.

Παρθένος

Κάντε ένα άνοιγμα. Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα όταν πρόκειται να αναπτύξετε την καριέρα σας. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο του κοινωνικού σας στάτους, και αυτή μπορεί να είναι μια θαυμάσια στιγμή για να γνωρίσετε κάποιον που μπορεί να σας διδάξει πράγματα που δεν ξέρατε ότι χρειαζόσασταν. Μπορείτε να μάθετε πολλά από το ταίρι σας, αλλά ένα πράγμα που θα μάθετε επίσης να εκτιμάτε είναι η ελευθερία σας.

Ζυγός

Είσαι σαν σφουγγάρι όταν πρόκειται να απορροφήσεις τη γνώση γύρω σου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σας ενθαρρύνει να εξετάσετε τα προβλήματα στον τομέα της εκπαίδευσης. Ίσως αποφασίσεις να συμμετέχεις λίγο περισσότερο, συμμετέχοντας σε συνεδριάσεις και μοιράζοντας τη γνώμη σου.

Σκορπιός

Δεν πειράζει να έχεις κάποια μυστικά. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των μυστικών. Αυτή είναι μια εποχή για να ασκήσετε την διακριτικότητα σας όταν πρόκειται να μοιραστείτε τι κάνετε, με ποιον και πότε. Δεν είναι απαραίτητο όλα όσα κάνετε να εκτεθούν ή να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Τοξότης

Αποφάσισε τι θέλεις, Τοξότη. Μπορείς να είσαι όποιος θέλεις, αλλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στη δουλειά. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της δέσμευσης, γεγονός που σας διευκολύνει να νιώσετε παντρεμένοι με τη δουλειά σας. Μπορεί να γίνετε τόσο πολυάσχολοι που δεν έχετε αρκετό χρόνο για αυτοφροντίδα. Ή μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα σήμερα και να προγραμματίσετε το χρόνο σας έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε όλα τα πράγματα που θέλετε μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο που σας εξυπηρετεί.

Αιγόκερως

Σκεφτείτε το μέλλον. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της ρουτίνας και των συνηθειών. Οι συνήθειες που έχετε τώρα δεν είναι απλώς συνήθειες. Καθορίζουν τόσα πολλά για το τι δεν λέγεται και τι λέγεται. Ίσως διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές.

Υδροχόος

Καλή διασκέδαση, Υδροχόε. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας. Βρείτε χρόνο για παιχνίδι. Να είστε καλλιτεχνικοί. Απολαύστε το χρωματισμό με κραγιόνια ή την ζωγραφική σε ένα βιβλίο ζωγραφικής για ενήλικες. Αξίζετε να έχετε αυτό τον χρόνο.

Ιχθύες

Αισθάνεστε καλά. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να απολαύσετε τα απλά πράγματα στη ζωή. Βγείτε έξω και οδηγείστε με μουσική. Πιάστε τον σύντροφο σας από το χέρι και μιλήστε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ