Τα ζώδια σήμερα, 3 Απριλίου: Ιχθύες, πρέπει να θέσετε όρια στις σχέσεις σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Είναι ωραίο όταν η πίεση για απόδοση στη δουλειά δίνει τη θέση της σε πιο ευχάριστα πράγματα, όπως οι φιλίες και οι άνθρωποι με τους οποίους απολαμβάνετε να συναναστρέφεστε επαγγελματικά. Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, το ηλιακό σας σπίτι των επαγγελματικών δικτύων.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επικοινωνήσατε με παλιούς συναδέλφους, πρώην προϊστάμενους ή ακόμα και καθηγητές με τους οποίους είχατε στενή σχέση στο πανεπιστήμιο ή το σχολείο; Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να συνδεθείτε με άτομα μέσω των social media.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να εκσυγχρονίσεις την επιχείρησή σου, Ταύρε. Εάν έχεις παραμελήσει την ιστοσελίδα σου για αρκετό καιρό ή δεν έχεις ενημερώσει τα εργαλεία για τη διαχείριση των project σου, αυτή είναι η μέρα να κάνεις βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, το ηλιακό σου σπίτι της καριέρας και της κοινωνικής σου θέσης. Είναι καλό να εργαστείς για την ανέλιξή σου, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να δουν καθαρά όλα όσα κάνεις επαγγελματικά. Σκέψου να ξεκινήσεις ένα ενημερωτικό δελτίο ή μια σελίδα εκδηλώσεων. Κάνε γνωστή την επωνυμία σου.

Δίδυμοι

Είσαι δια βίου μαθητής/μαθήτρια, γι’ αυτό και απολαμβάνεις τόσο πολύ να εξερευνάς το διαδίκτυο. Αντί να παίρνεις πτυχίο από τον Dr. Google ή το Πανεπιστήμιο YouTube, σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις πιο σοβαρά τις εκπαιδευτικές σου αναζητήσεις και να αποκτήσεις κάποιο πιστοποιητικό σε κάτι που σε ενδιαφέρει.

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο είναι η τέλεια στιγμή για να εγγραφείς σε ένα διαδικτυακό μάθημα. Μπορείς να μάθεις μια νέα δεξιότητα που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στο μέλλον. Το να προσθέσεις κάτι νέο στο βιογραφικό σου για να δείξεις ότι δεν μένεις στάσιμος στην καριέρα σου μπορεί να αποτελεί και ένα ωραίο μπόνους για το online portfolio σου.

Καρκίνος

Έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή που δεν χρησιμοποιείς; Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα για να ελέγξεις όλες τις εφαρμογές του κινητού σου και να δεις τι πιάνει χώρο, ώστε να αποφασίσεις ποιες να διαγράψεις και ποιες όχι. Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, τον τομέα των κοινών πόρων σου, που είναι η τέλεια στιγμή για να τσεκάρεις τι συμβαίνει με τις επενδύσεις σου και γενικά με τα οικονομικά σου.

Λέων

Σε τι έχεις δεσμευτεί, Λέοντα; Ήρθε η ώρα να κάνεις απογραφή για όλα όσα έχεις αποδεχθεί αλλά δεν έχεις ολοκληρώσει. Έχεις αναλάβεις ευθύνες ή ρόλους που δεν μπορείς να αντέξεις; Είσαι σε διαδικτυακές ομάδες ή κοινότητες, και παραμένεις ανενεργός; Η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο των συνεργασιών σου, γι’ αυτό είναι καλό να παρακολουθείς εξονυχιστικά αυτό που προγραμματίζεις για τον εαυτό σου. Κάνε ανάλυση των πραγμάτων για να μπορείς να τα απλοποιήσεις και να ακολουθείς από και πέρα μία συγκεκριμένη στρατηγική.

Παρθένος

Χρειάζεσαι κάποιο κίνητρο για να επανέλθεις σε πρόγραμμα και ρουτίνα άσκησης; Μετά την μελαγχολία του χειμώνα, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις αυτό το κίνητρο, παρόλο που θέλεις διακαώς να πετύχεις τους στόχους σου για καλή φυσική κατάσταση και ευεξία.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, το ηλιακό σου σπίτι της ρουτίνας. Γιατί να μην δοκιμάσεις μια εφαρμογή που στέλνει υπενθυμίσεις ή σε βοηθά να θέσεις στόχους και να τους χωρίσεις σε επιμέρους, κάνοντας ένα βήμα τη φορά; Γενικά μην προσπαθήσεις να κάνεις τα πάντα ταυτόχρονα. Επίλεξε δραστηριότητες που σου αρέσουν. Έτσι, θα είναι πιο πιθανό να τις τηρήσεις.

Ζυγός

Χάνεις πολύ χρόνο σε εφαρμογές γνωριμιών; Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, το ηλιακό σου σπίτι του φλερτ και της δημιουργικότητας. Ίσως είναι ώρα να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο για να βρεις τον άνθρωπο της ζωής σου. Σκέψου να επανεκκινήσεις κάποιο χόμπι που σε αναγκάζει να γνωρίσεις νέα άτομα. Ίσως οι φίλοι σου, σού ζητούν να βγεις σε ραντεβού στα τυφλά με κάποιον που ξέρουν. Εξέτασε την πρότασή τους.

Εάν είσαι ήδη σε μια σχέση, η σημερινή μέρα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης αυτής, βγαίνοντας ένα ραντεβού με τον/την σύντροφό σου. Είναι καλή μέρα για μία ρομαντική βραδιά .

Σκορπιός

Είναι τόσο εύκολο να διατηρείς την επαφή με την οικογένειά σου όταν το μόνο που χρειάζεται είναι να μοιραστείς ένα βίντεο μέσω κάποιας διαδικτυακής πλατφόρμας ή εφαρμογής για να τους κάνεις να γελάσουν. Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, το ηλιακό σου σπίτι της οικογένειας και του σπιτιού, οπότε γιατί να μην κάνεις την επαφή λίγο πιο προσωπική; Πάρε κάποιον συγγενή σου που σκέφτεσαι τηλέφωνο ή κάλεσε τον για δείπνο ώστε να βρεθείτε από κοντά.

Τοξότης

Μπορείς να βρεις διασκεδαστικούς τρόπους να αξιοποιήσεις την τεχνητή νοημοσύνη. Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, το ηλιακό σου σπίτι της επικοινωνίας, και αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ασχοληθείς με διάφορα τεχνολογικά εργαλεία τα οποία μπορούν να σου κάνουν τη δουλειά ή την καθημερινότητα πιο εύκολη. Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει και νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Ίσως, λάβετε μια δελεαστική πρόταση εργασίας ή μια προαγωγή.

Αιγόκερως

Σχεδιάζεις να δεις την έκλειψη αυτή την εβδομάδα; Αν ναι, ήρθε η ώρα να διευθετήσεις τις τελευταίες οικονομικές λεπτομέρειες για κάποιο επικείμενο ταξίδι σου. Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και ενεργοποιεί το ηλιακό σου σπίτι των χρημάτων. Πόσα χρήματα πρέπει να πάρεις μαζί σου; Χρειάζεται να ενημερώσεις τις εταιρείες πιστωτικών καρτών σου ότι ταξιδεύεις, ώστε να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις; Φρόντισε να καταθέσεις τυχόν προκαταβολές που απαιτούνται. Αν δεν έχετε κάποιο ταξίδι να κάνετε, φροντίστε να είστε εντάξει με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Είναι πάντα καλό να δείχνεις όμορφος, και όταν έχεις βαρεθεί το look σου, ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, το μακιγιάζ ή το συνολικό στιλ σου. Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα του εαυτού σου. Αυτή είναι η μέρα να εξερευνήσεις τις νέες τάσεις της μόδας για την άνοιξη. Ρίξε μια ματιά στο διαδίκτυο και ξεκίνα να αποθηκεύεις στη λίστα σου ό,τι σου αρέσει!

Ιχθύες

Είναι εύκολο να πεις “κόβω τις γέφυρες” με κάποιον που ξέρεις, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις όταν οι ζωές σας έχουν συνδεθεί με πολλούς τρόπους. Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και φέρνει την προσοχή στο ιστορικό σου και στους κρυφούς εχθρούς, καθιστώντας απαραίτητο να επανεξετάσεις τι πρέπει να γίνει για να θέσεις όρια στις σχέσεις σου. Δεν θέλεις να είσαι το άτομο που εξαφανίζεται από κάποιον ξαφνικά, αλλά δεν θέλεις επίσης να μείνεις κολλημένος σε τοξικές καταστάσεις. Όρισε έναν ασφαλή χώρο και δες πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ