Τα ζώδια σήμερα, 27 Μαρτίου: Ταύροι, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν θέλετε να μείνετε σε μία σχέση

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

4 ζώδια που δεν μπορούν να σταματήσουν να παραπονιούνται αυτή την εβδομάδα, αλλά πρέπει να το κάνουν

Κριός

Σκέφτεστε να κάνετε αίτηση για δάνειο; Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, στον ηλιακό σας οίκο των μυστικών και των κοινών πόρων. Κάντε μια μικρή έρευνα και μάθετε ποια προγράμματα ή ειδικές προσφορές διατίθενται μέσω τραπεζών με τα οποία συνεργάζεστε. Ίσως ανακαλύψετε ότι πληροίτε προϋποθέσεις για κάτι που δεν γνωρίζατε! Μπορεί να λάβετε απροσδόκητα κέρδη ή να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε επενδύσεις ή να ρισκάρετε με νέα επιχειρηματικά σχέδια.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι θέλετε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, στον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αποφασίσετε αν πραγματικά θέλετε να είστε σε σχέση με ένα άτομο ή αν απλά μένετε σε κάτι που δεν σας κάνει και στην πραγματικότητα δεν θέλετε. Ίσως να σας φαίνεται πιο εύκολο να μείνετε στη σχέση αυτή παρά να την αλλάξετε.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα τον Απρίλιο

Δίδυμοι

Δίδυμοι, ήρθε ο καιρός να αλλάξετε λίγο τα πράγματα, έστω και για πλάκα! Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, στον ηλιακό σου οίκο των συνηθειών. Είναι μια καλή μέρα να αναθεωρήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα και να βρεις τομείς που μπορείς να βελτιώσεις. Η σημερινή μέρα φέρνει μια αίσθηση ανανέωσης και ενθουσιασμού για εσάς. Έχετε μία επιθυμία για περιπέτεια και μάθηση, ενώ έχετε την τάση για κοινωνικοποίηση.

Καρκίνος

Μην ανησυχείτε αν δεν νιώθετε δημιουργικοί αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές, οι ιδέες χρειάζονται χρόνο να ωριμάσουν και πρέπει να έχετε υπομονή. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, στον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας, και τώρα είναι η τέλεια στιγμή να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Δοκιμάστε καινούργια πράγματα. Αμφισβητήστε τον εαυτό σας.

Λέων

Άνεση και χαλάρωση είναι η λέξη της ημέρας! Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, στον ηλιακό σας οίκο της οικογένειας και του σπιτιού. Είναι μια υπέροχη μέρα για μαγειρική, καθάρισμα ή γενικότερη οργάνωση στο σπίτι. Ίσως ανακαλύψετε πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι να μην κάνετε απολύτως τίποτα και απλά να χαλαρώσετε, να αναλογιστείτε και να εκτιμήσετε την απλότητα της ζωής.

Παρθένος

Ξεκινήστε τη μέρα σας με λίγο γράψιμο ή απολαυστική πρωινή καταγραφή σκέψεων. Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, στον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να συνδεθείτε με την εσωτερική σας φωνή και να ακούσετε την καρδιά σας. Θα το καταλάβετε όταν νιώθετε συναισθηματικά φορτισμένοι. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας θα αρχίσουν να ρέουν ελεύθερα και να φτάνουν στους άλλους.

Ζυγός

Δεν θα ήταν υπέροχο αν όλα ήταν δωρεάν; Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, στον ηλιακό σας οίκο των οικονομικών, οπότε ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας για την αύξηση των εισοδημάτων σας. Έχετε κάποιο χόμπι στο οποίο θα θέλατε να γίνετε καλύτεροι και να το μετατρέψετε σε μια νέα πηγή εσόδων; Ίσως βρείτε έναν τρόπο να αξιοποιήσετε κάτι που αγαπάτε για να βελτιώσετε συνολικά την οικονομική σας κατάσταση.

Σκορπιός

Όλοι μας νιώθουμε ανυπομονησία κάποιες φορές, και όταν είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας, μπορεί να νομίζουμε ότι είναι θέμα πειθαρχίας ή τρόπος να γίνουμε πιο δυνατοί. Όμως, όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, στον ηλιακό οίκο που έχει να κάνει με τον εαυτό σας, συνειδητοποιείτε ότι δεν χρειάζεται να είστε έτσι όλη την ώρα. Μπορείτε να είστε ευγενικοί και καλοί με τον εαυτό σας.

Τοξότης

Το παρελθόν έχει τελειώσει, και τώρα αυτό που χρειάζεστε είναι ένας χώρος να περιπλανηθείτε, να νιώσετε ασφάλεια και να μην ανησυχείτε για ό,τι έχει πλέον περάσει. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, στον ηλιακό σας οίκο του παρελθόντος, και σας υπενθυμίζει πόσο εφήμερη είναι η ζωή. Μην σπαταλάτε τις πολύτιμες στιγμές που σας χαρίστηκαν σήμερα. Δημιουργήστε αναμνήσεις και προσπαθήστε να διατηρήσετε τις συνδέσεις σας.

Αιγόκερως

Θέσε έναν στόχο, και αν θέλεις να τον κάνεις πραγματικά πολύ ισχυρό, σκέψου να εμπλέξεις σε αυτόν έναν φίλο σου και τη θετική ενέργειά του, του για σένα. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, στον ηλιακό σου οίκο των φίλων, και ίσως υπάρχει εκείνος ο ένας άνθρωπος που βρίσκεται πάντα εκεί για σένα όταν τον χρειάζεσαι. Συναντήσου ή μίλα με εκείνον τον φίλο που ενθουσιάζεται όταν πετυχαίνεις κάτι. Θα νιώσει σαν να πετυχαίνει κι εκείνος μαζί σου αυτόν τον στόχο που έχεις θέσει.

Υδροχόος

Όλοι μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη δουλειά, στο σπίτι και στη ζωή γενικότερα. Οι δύσκολες στιγμές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, όπως και οι καλές. Μπορείς να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία και αυτό δείχνει την πραγματική σου αξία ως άνθρωπος. Η Σελήνη σού δίνει στήριγμα ενεργοποιώντας το σπίτι της καριέρας σου, κάνοντας πιο εύκολο να μείνεις προσηλωμένος σε μια εργασία που έχεις αναλάβει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ημέρα όταν κάνεις το σωστό.

Ιχθύες

Γίνε δια βίου μαθητής/μαθήτρια! Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, στον ηλιακό σου οίκο της εκπαίδευσης, και πάντα υπάρχει χώρος για να μάθεις περισσότερα. Δεν χρειάζεται να πας σε πανεπιστήμιο ή σχολείο για να πετύχεις τους στόχους σου. Αρκεί η απόφαση να μάθεις κάτι καινούργιο ή ακόμα και η συνάντηση με φίλους γύρω από έναν κοινό στόχο για να διασκεδάσετε και να πετύχετε πράγματα μαζί.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ