4 ζώδια που δεν μπορούν να σταματήσουν να παραπονιούνται αυτή την εβδομάδα, αλλά πρέπει να το κάνουν

Οι παραπονιάρηδες του ζωδιακού κύκλου είναι γνωστοί. Όμως αυτή την εβδομάδα (25-31/3/2024) 4 ζώδια πρέπει να σταματήσουν να παραπονιούνται, γιατί αλλιώς θα προκαλέσουν… τσουνάμι καβγάδων στην προσωπική τους ζωή.

Αυτά τα 4 ζώδια πρέπει να σταματήσουν τα παράπονα και την γκρίνια

  1. Λέων
  2. Κριός
  3. Καρκίνος
  4. Ζυγός

Λέων

Ο Λέων είναι ιδιαίτερα νευριασμένος με ένα άτομο του στενού του κύκλου και δεν μπορεί να σταματήσει να αρπάζεται συνεχώς για το τι έχει κάνει λάθος και για όλες τις πιο ενοχλητικές του ιδιότητες. Η πιο πιθανή εκδοχή είναι ότι ο Λέων είναι αδικαιολόγητα σκληρός και επικριτικός, ίσως και υποκριτικός όταν πρόκειται για τις αδυναμίες του φίλου τους. Αλλά το να τους βγάλουμε από τη ζωή μας θα απαιτούσε υπερβολική προσωπική ενδοσκόπηση. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Κριός

Ο Κριός συμπεριφέρεται όπως αυτός ο ενοχλητικός ιδιοκτήτης επιχείρησης που δεν καταλαβαίνει γιατί κανένας από τους υπαλλήλους του δεν εργάζεται τόσο σκληρά ή όσο χρονικό διάστημα πρέπει. Υπάρχει παντελής έλλειψη προοπτικής εδώ όπου ο Κριός αποτυγχάνει να αναγνωρίσει την έλλειψη ομοιόμορφου αγωνιστικού χώρου. Αυτό που διακυβεύεται για τον Κριό, η ανταμοιβή κινδύνου/ανταμοιβής, δεν είναι ισότιμη σε όλους τους τομείς. Γιατί να καταβάλει κάποιος προσπάθεια ενός εκατομμυρίου δολαρίων, όταν θα μοιραστεί μόνο ένα δολάριο από το κέρδος; Και αυτό δεν αφορά καν το γεγονός ότι τα χρήματα δεν είναι το κύριο κίνητρο για όλους στη ζωή. Ο Κριός θα έκανε καλά να καταλάβει τι θέλουν περισσότερο οι άνθρωποι γύρω του και να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για να βρει έναν τρόπο συνεργασίας με άλλους που δημιουργεί αμοιβαίο όφελος. Θα τους φέρει έτσι, πολύ πιο κοντά στον στόχο τους παρά με αυτή την άσκοπη γκρίνια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ερεθίζεται από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις διερευνητικές ερωτήσεις αυτή την εβδομάδα, και όλοι φαίνεται να έχουν προσωπικό συμφέρον ή ενδιαφέρον για την ευημερία του Καρκίνου. Ο αυτάρκης Καρκίνος έχει συνηθίσει να γλείφει τις πληγές του ήσυχος και μόνος, μακριά από τη δημόσια θέα. Το βλέπουν ως προσωπική προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής για τόσους πολλούς ανθρώπους να προσπαθήσουν να εμπλακούν σε κάτι που θεωρούν ότι είναι εκτός ορίων. Αλλά αυτό που ο Καρκίνος αδυνατεί να δει είναι ότι η πλειοψηφία της προσέγγισης προέρχεται από ένα καλό μέρος, από μια γνήσια επιθυμία να βεβαιωθείτε ότι ο Καρκίνος είναι εντάξει, και αν όχι, να προσφέρει όποιες υπηρεσίες ή υποστήριξη μπορούν σε μια στιγμή ανάγκης.

Ζυγός

Ο Ζυγός παραπονιέται για το κατώτερο γούστο κάποιου αυτή την εβδομάδα. Κάτι που αισθάνεται ως ατημέλητο ή εντελώς εκτός τάσης. Είναι αλήθεια ότι ο Ζυγός είναι ένα εξαιρετικά οπτικό άτομο και μπορεί να έχει υπερβολική επίγνωση του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται την εμφάνιση, αλλά δεν έχουν σκεφτεί σοβαρά εάν αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει, να βρει ή να αντέξει οικονομικά αυτό το άτομο στο περιορισμένο χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεσή του. Αντί να ανησυχεί μήπως ντρέπεται από αυτό το τελικό αποτέλεσμα, ο Ζυγός πρέπει να αναγνωρίσει ότι αυτό το άτομο έχει βάλει το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυά του στο τελικό προϊόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ