Τα ζώδια σήμερα, 17 Μαρτίου: Καρκίνοι, προσέξτε τους κρυφούς εχθρούς

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 6 ζώδια που είναι πιο πιθανό να λένε ψέματα, σύμφωνα με την αστρολογία

Κριός

Πες αυτό που θέλεις να πεις, Κριέ. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο επικοινωνίας. Γράψτε επιστολές στον εκδότη της τοπικής εφημερίδας σας εάν θέλετε να μιλήσετε για πολιτική. Κάντε tweet στο X ή γράψτε στον τοίχο σας στο LinkedIn. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να είναι εκφραστικός και να πείτε τη γνώμη σας χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ταύρος

Ζητήστε από το σύμπαν να σας φέρει αυτό που χρειάζεστε. ο νόμος της έλξης είναι με το μέρος σας. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο των χρημάτων σας — ένα από τα αγαπημένα σας θέματα. Είναι εντάξει αν σκέφτεστε όλο και περισσότερο τι θέλετε να κάνετε και πόσα θα θέλατε να αποκομίζετε οικονομικά. Κάντε σχέδια. Εξετάστε τις επιλογές σας και ενεργήστε σύμφωνα με αυτές.

Αυτά τα 3 ζώδια φαντασιώνονται ότι θα συναντήσουν τον πρώην τους

Δίδυμοι

Κάνε την εσωτερική σου δουλειά. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αξιολογήσετε πού θέλετε να εστιάσετε την προσοχή σας στην αλλαγή και την ανάπτυξη. Δημιουργήστε το σχέδιο δράσης σας και δημιουργήστε έναν τύπο συστήματος λογοδοσίας, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε σε καλό δρόμο για την επιτυχία σας.

Καρκίνος

Μπορείτε να πάρετε μόνο τόσα πολλά, και τότε είναι καιρός να αφήσετε την αρνητική ενέργεια να φύγει. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των κρυφών εχθρών. Αυτή είναι μια στιγμή για να αξιολογήσετε πραγματικά πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι απέναντί ​​σας όταν μοιράζεστε καλά νέα ή όταν υποφέρετε. Δεν χρειάζεται να σκάβετε σε βάθος για να μάθετε ποιος μπορεί να μην είναι για εσάς. Ζήστε την καλύτερη ζωή σας και παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας για να δείτε.

Τα 3 ζώδια που θα βγάλουν πολλά λεφτά μέχρι το τέλος Μαρτίου

Λέων

Βγες έξω και κοινωνικοποιήσου, Λέων. Ήρθε η ώρα να χτίσετε νέες σχέσεις. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο των φιλιών σας. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κουλουριαστείτε στον καναπέ του σπιτιού και να παρακολουθήσετε μια ταινία με τον καλύτερό σας φίλο ή να βγείτε στην πόλη και να παρακολουθήσετε μια ταινία. Όπως και να περάσετε τη μέρα σας, απλά μην το κάνετε μόνοι σας. Διάλεξε έναν φίλο και κάνε κάτι διασκεδαστικό.

Παρθένος

Σχεδίασε για το μέλλον, Παρθένε, και ολοκλήρωσε πράγματα που μπορείς να ολοκληρώσεις τώρα για να φτάσεις τα όνειρά σου. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της καριέρας σας. Πού θέλετε να είστε σε πέντε χρόνια; Πού ελπίζεις να είστε στα δέκα; Κάντε μια λίστα με τους στόχους σας και ξεκινήστε την αναζήτηση για έναν επιχειρηματικό ή life coach που θα σας βοηθήσει να τους πετύχετε.

Ζυγός

Τι θα θέλατε να μάθετε στη συνέχεια; Ίσως θα θέλατε να αποκτήσετε ένα προχωρημένο πτυχίο ή να κερδίσετε ένα πιστοποιητικό σπουδών για να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Το Quarter Moon στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των εκπαιδευτικών επιδιώξεων, καθιστώντας αυτήν την ιδανική στιγμή για να αναζητήσετε εκπαιδευτικές ευκαιρίες είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως. Ερευνήστε τις τάσεις στον κλάδο σας. Ελέγξτε τις περιγραφές θέσεων εργασίας για τους ρόλους που θέλετε να έχετε και, στη συνέχεια, προχωρήστε προς την κατεύθυνση αυτή.

Σκορπιός

Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο, Σκορπιέ. Όταν πρόκειται να ολοκληρώσετε τα πράγματα, η ομαδική εργασία είναι το όνομα του παιχνιδιού. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των κοινών πόρων. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας βοηθήσουν με πράγματα που δυσκολεύεστε. Αν ψάχνετε για έναν καλύτερο τρόπο να κάνετε κάτι, ζητήστε ένα hack ή δείτε τι κάνουν οι άλλοι που κάνουν αυτήν την εργασία πιο διαχειρίσιμη. Μάθετε και μεγαλώστε από τους άλλους.

Τοξότης

Όταν πρόκειται για αγάπη, μην το σκέφτεσαι πολύ. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει τα συναισθήματά σας και τρέξτε μαζί τους. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων. Οι συνεργασίες και η αγάπη μπορεί να είναι κάτι που πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για εσάς. Μπορεί να είστε επιρρεπείς σε υπερβολικές σκέψεις αυτήν την ημέρα, οπότε όταν αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε μια συμφωνία, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Κάνε αυτό που πρέπει να γίνει, Αιγόκερε. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στην αναβλητικότητα για να κερδίσετε το καλύτερο από εσάς. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο της καθημερινής ρουτίνας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στη λίστα υποχρεώσεων σας. Τοποθετήστε ό,τι είναι πιο σημαντικό στην κορυφή της λίστας σας. Μην ανησυχείτε για τα αντικείμενα που μπορείτε να κρατήσετε για την επόμενη εβδομάδα.

Υδροχόος

Βρείτε χρόνο για παιχνίδι. Διασκεδάστε με τη ζωή και απελευθερώστε τις ανησυχίες σας. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της δημιουργικότητάς σας. Σκεφτείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα χειροτεχνίας και να αγοράσετε προμήθειες για να δοκιμάσετε κάτι διασκεδαστικό στο σπίτι. Αφήστε το εσωτερικό σας παιδί να περιπλανηθεί ελεύθερα.

Ιχθύες

Είσαι ευχαριστημένος με το μέρος που ζεις αυτή τη στιγμή; Ίσως θα θέλατε να μετακομίσετε ή να μετακομίσετε κάπου νέο. Η Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο του σπιτιού σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάτε για ψώνια  ή να δείτε μια από τις προσφορές για βοήθεια μετακόμισης, εάν εργάζεστε εξ αποστάσεως.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ