Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά μέχρι τις 31 Μαρτίου

Tρία ζώδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά τις επόμενες ημέρες και να μην κάνουν κινήσεις μέχρι το τέλος του Μαρτίου για να αποφύγουν απρόοπτες εξελίξεις.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να δείξουν προσοχή

  1. Ιχθύες
  2. Κριός
  3. Σκορπιός

Ιχθύες

Στα ακίνητα, αντανακλαστικά νερά του βασιλείου των Ιχθύων, ο Μάρτιος ίσως προκαλέσει ανεπιθύμητους κυματισμούς! Για τους Ιχθύες, αυτή η περίοδος αφορά τα βαθιά υπόγεια ρεύματα που επηρεάζουν τις βαθιές, διαισθητικές ψυχές τους. Ο Μάρτιος, με τις μεταβαλλόμενες παλίρροιες του, χρησιμεύει ως δείκτης, προτρέποντας τους Ιχθύες να περιηγηθούν στις εσωτερικές θάλασσές τους με αυξημένη επίγνωση και ευαισθησία. Είναι μια εποχή που το πέπλο μεταξύ αντίληψης και πραγματικότητας λεπταίνει, επιτρέποντας στους Ιχθύες να αξιοποιήσουν τη βαθιά δεξαμενή της διαίσθησης και της ενσυναίσθησης, καθοδηγώντας τους να διακρίνουν τα λεπτά μηνύματα των ονείρων και των καθημερινών τους συναντήσεων.

Οι Ιχθύες πρέπει να ακούσουν το ένστικτό τους, αυτή η περίοδος απαιτεί μια ενδοσκόπηση και προσοχή στα πάντα.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του Ζωδιακού, ο Κριός ενσαρκώνει το ακατέργαστο, πρωτοποριακό πνεύμα που χαιρετίζει τον νέο κύκλο. Για τον Κριό, αυτή η περίοδος είναι μια φλογερή σφυρηλάτηση, όπου η παρορμητική φύση τους μετριάζεται από τη σοβαρότητα των εξελίξεων. Τα μαθήματα της ιστορίας, της απότομης πτώσης που μπορεί να ακολουθήσει ανεξέλεγκτη φιλοδοξία, αντηχούν σε αυτό το ζώδιο, προτρέποντας μια μετριασμένη προσέγγιση στην έμφυτη επιθυμία τους να ηγηθούν και να κατακτήσουν.

Ο Μάρτιος προσφέρει στον Κριό μια στιγμή ισχυρού προβληματισμού, μια παύση για να εξετάσουν τη σοφία της στρατηγικής έναντι της βιασύνης της παρόρμησης. Είναι η στιγμή να διοχετεύσουν την απεριόριστη ενέργειά τους στην τέχνη των υπολογισμένων κινδύνων και της στοχαστικής δράσης, ενσαρκώνοντας τη δυαδικότητα του πολεμιστή και του στρατηγού.

Ο Κριός μπορεί να πλοηγηθεί σε αυτήν την περίοδο με ένα μείγμα θάρρους και σύνεσης, κάνοντας επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τους φιλόδοξους στόχους του, ενώ αποφεύγουν τις αόρατες παγίδες. Σε αυτή την ισορροπία, ο Κριός δεν βρίσκει περιορισμό, αλλά έναν οδικό χάρτη για τον θρίαμβο, ένα μονοπάτι που σηματοδοτείται από την προνοητικότητα να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό, ο Μάρτιος είναι ένα βαθύ κάλεσμα προς τα βάθη, μια κλήση στη μεταμορφωτική δύναμη που βρίσκεται στις σκιές. Αυτή η περίοδος αντηχεί με θέματα προδοσίας και ανατροπών, αντηχώντας βαθιά με την περίπλοκη ψυχή του Σκορπιού, όπου η αλληλεπίδραση φωτός και σκότους, αλήθειας και εξαπάτησης, είναι πάντα παρούσα. Ο Σκορπιός πρέπει να χρησιμοποιήσει τη διεισδυτική του διορατικότητα με προσοχή, να περιηγηθεί στην πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων και στα εσωτερικά τοπία των δικών τους επιθυμιών και φόβων.

Αυτή τη φορά είναι μια πρόσκληση για ενασχόληση με την αλχημεία της ψυχής, όπου οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες είναι παρούσες. Ο Σκορπιός ξεκινά ένα ταξίδι βαθιάς αυτοανακάλυψης και μεταμόρφωσης, βρίσκοντας στα βάθη τους σπόρους μιας νέας αυγής, μιας αναγέννησης που είναι τόσο προσωπική όσο και βαθιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ