Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου: Ζυγοί, είναι ιδανική μέρα για νέα ξεκινήματα

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 3 ζώδια που μπαίνουν σε μία περίοδο προσωπικής ανάπτυξης – «Θα ανακαλύψουν τη μαγική δύναμη που κρύβεται μέσα τους»

Κριός

Τυχερέ, Κριέ! Φαίνεται πως η αγορά βελτιώνεται για όσους είναι έτοιμοι να αγοράσουν αυτοκίνητο, και με τη Σελήνη στους Διδύμους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε βόλτες στα μαγαζιά και να κάνετε ένα test drive. Εναλλακτικά, αν το όχημά σας χρειάζεται επισκευές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε ραντεβού. Λάβετε υπόψη ότι ο ανάδρομος Ερμής έρχεται σε λίγες εβδομάδες, οπότε αν κάνετε τα πράγματα τώρα, θα είστε μπροστά όταν φτάσει η τρέλα της συγκεκριμένης περιόδου.

Ταύρος

Έρχονται πολλές αλλαγές για εσάς, Ταύροι! Με τον Δία να ετοιμάζεται να φύγει από το ζώδιό σας σε μόλις δύο μήνες, καλό είναι να επωφεληθείτε από μια ευκαιρία όταν παρουσιάζεται. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εναρμονίζεται με τον Ερμή στον Κριό, καθιστώντας την τωρινή συγκυρία μια καλή στιγμή για να συναντηθείτε με έναν life coach για να συζητήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Αν έχετε διαθέσιμα μερικά χρήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε ακίνητα ή σε κάποιο άλλο είδος επενδυτικού προϊόντος.

Τα 4 ζώδια που θα κάνουν σχέση μέσα στον Μάρτιο

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, συνομιλώντας με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, ενεργοποιώντας τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας και τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Αν βρείτε κάτι που δεν χρησιμοποιείτε πια αλλά θα μπορούσε να ήθελε κάποιος φίλος σας, σκεφτείτε να του το χαρίσετε. Σήμερα και αύριο είναι ιδανικές ημέρες για να καθαρίσετε και να οργανώσετε τον προσωπικό σας χώρο, από τα ψηφιακά αρχεία μέχρι και το σπίτι σας.

Καρκίνος

Δεν πειράζει να κοιτάς πίσω, αλλά μην κοιτάς επίμονα στον καθρέφτη σαν τα καλύτερα σου χρόνια να ήταν στο παρελθόν. Η Σελήνη στέλνει μια δέσμη φωτός στον Ερμή στον Κριό, δίνοντάς σου μια ώθηση να δουλέψεις για το μέλλον σου. Αν ακούς τον εαυτό σου να λέει πράγματα σαν “Συνήθιζα να κάνω…” ή “Μακάρι να είχα…” σταμάτα και άλλαξέ το σε “Θα κάνω…” και “Θα πετύχω…”. Τίμα τους στόχους σου και αγωνίσου να τους πετύχεις.

Λέων

Η υπέροχη σχέση της Σελήνης με τον Ερμή αναδεικνύει τη δημιουργική σας πλευρά. Εκμεταλλευτείτε την για να δημιουργήσετε ένα νέο λογότυπο ή να αναδιαμορφώσετε τις επαγγελματικές σας κάρτες. Αν δεν έχετε δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο, ξεκινήστε να ενημερώνετε τα προφίλ σας σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που θα χρησιμοποιήσετε στο μέλλον. Επικεντρωθείτε στο personal branding σας. Αν προσφέρετε υπηρεσίες, σκεφτείτε να ενημερώσετε τα φυλλάδιά σας, την ιστοσελίδα σας ή άλλα multimedia projects που διαθέτετε.

Παρθένος

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, είσαι έτοιμος/η για λίγη διασκέδαση! Ο Ερμής, σε διάλογο με τη Σελήνη, σε ενθαρρύνει να σχεδιάσεις ένα μικρό ταξιδάκι, είτε κοντινό είτε μακρινό. Κλείσε τις διακοπές σου και ζήτησε άδεια από τη δουλειά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συγκρίνεις τιμές και προσφορές. Βγάλε τα ονειρεμένα ταξίδια σου από το Pinterest και κάνε τα πραγματικότητα!

Ζυγός

Είσαι μια κοινωνική πεταλούδα, Ζυγέ. Έτσι, η Σελήνη σε ένα ζώδιο του αέρα είναι καλή για σένα. Με τη Σελήνη να συνομιλεί με τον Ερμή στον τομέα των συνεργασιών σου, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να γνωρίσεις κάποιον νέο άνθρωπο. Μην μείνεις σπίτι, Ζυγέ, γιατί μπορεί να κάνεις μία νέα γνωριμία και να θέλεις να δεις πού θα οδηγηθούν τα πράγματα. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως δεις να ξεκινά μια νέα συνεργασία στη δουλειά σου. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσετε από κοινού κάποιο νέο εγχείρημα, ακόμα κι αν δεν είσαι έτοιμος/η να δεσμευτείς ακόμα πλήρως.

Σκορπιός

Τώρα, με τη Σελήνη στους Διδύμους, γίνεται ξεκάθαρο ότι χρειάζεσαι μια ολόκληρη μέρα για να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις την ενέργεια σου. Έτσι, αν δεν είσαι στα καλύτερά σου, μην αγχώνεσαι πολύ. Μερικές φορές, πρέπει απλά να υποκύψεις και να χαλαρώσεις. Σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάνε σχέδια για να χαλαρώσεις. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι και να μην κάνεις τίποτα άλλο παρά να κοιμηθείς. Φρόντισε τις σωματικές σου ανάγκες, το σώμα σου θα σε ευχαριστήσει γι’ αυτό.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις μια βραδιά έξω με φίλους, ειδικά με τη Σελήνη στους Διδύμους που σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς και να διασκεδάσεις. Σχεδίασε μια διασκεδαστική έξοδο που είναι επίσης ιδανική για να βγάλεις φωτογραφίες με την παρέα σου. Αν θες να περάσεις χρόνο με τον/την σύντροφό σου που είναι παράλληλα και κολλητός/ή σου, οργάνωσε μια βραδιά για δύο. Σκεφτείτε να κάνετε έναν ρομαντικό περίπατο στην παραλία απόψε ή να μαγειρέψετε ένα fancy δείπνο. Νιώθεις περιπετειώδης; Επισκέψου σήμερα ή τις επόμενες μέρες ένα μέρος για κάποιο extreme sport ή ένα escape room.

Αιγόκερως

Πάρε ανάσα. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εναρμονίζεται με τον Ερμή, καλό είναι να μην το παρακάνεις. Στην πραγματικότητα, είναι μια καλή μέρα να επικεντρωθείς στην καλή σου υγεία και να αποφεύγεις τις αγχωτικές καταστάσεις. Φρόντισε την υγεία σου και απέφυγε υπερβολικά διεγερτικά πράγματα όπως καβγάδες ή αρνητικές ειδήσεις στο διαδίκτυο. Αν είναι δυνατόν, μείωσε την πρόσληψη καφεΐνης σήμερα και πρόσεχε σε πόσο μπλε φως εκτίθεσαι το βράδυ για να αποφύγεις την αϋπνία.

Υδροχόος

Άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε, Υδροχόε! Η Σελήνη και ο Ερμής κάνουν αυτή τη μέρα ιδανική για ταξίδια. Τσέκαρε πόσους πόντους έχεις μαζέψει στις πιστωτικές σου κάρτες και δες τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Ίσως έχεις κάποια έκπτωση για ενοικίαση αυτοκινήτου και θες να οδηγήσεις σε μια νέα πόλη για να περάσεις τη νύχτα. Απόλαυσε μια αλλαγή σκηνικού, είτε αποφασίσεις να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι είτε να πας αρκετά μακριά από το σπίτι σου!

Ιχθύες

Επιτέλους! Η Σελήνη και ο Ερμής φέρνουν θετική ενέργεια στον τομέα των χρημάτων και του σπιτιού σου ταυτόχρονα. Αυτή μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να πας σε ένα μαγαζί αυτοπροσώπως, να δεις από κοντά τις πιο πρόσφατες προσφορές και να αγοράσεις κάποια πράγματα που θες για να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου. Μπορείς επίσης να επενδύσεις σε ακίνητα ή να κάνεις επισκευές στο σπίτι σου.

Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να βρεις μια καλή δουλειά, να πάρεις μια αύξηση ή να λάβεις ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό. Επιπλέον, η αστρολογική συγκυρία ευνοεί και την κοινωνική ζωή σου. Μπορείς να βγεις με φίλους, να γνωρίσεις νέα άτομα ή να οργανώσεις μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σου.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ