Τα ζώδια σήμερα, 11 Δεκεμβρίου: Ταύροι προσέξτε τα μυστικά και το κουτσομπολιό

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να ερωτευτούν πριν από το τέλος του 2023

Κριός

Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να μάθεις κάτι καινούργιο, Κριέ. Αν σκέφτεσαι να επιστρέψεις στα θρανία αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή. Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη και ενεργοποιεί στο ζώδιο σου τον τομέα της εκπαίδευσης και των ακαδημαϊκών σπουδών σας. Αποστολή αιτήσεων. Ψάξε σεμινάρια. Δεν αν θες να ξεκινήσει εκείνο το μεταπτυχιακό που πάντα σκεφτόσουν. Κάνε δωρεάν μαθήματα στο διαδίκτυο. Οτιδήποτε θεωρείς ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

Ταύρος

Χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση. Μπορεί να ανακαλύψεις κάτι που δεν γνωρίζεις σχετικά με επενδύσεις ή πράγματα που λαμβάνετε από άλλους ανθρώπους. Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη ενεργοποιώντας τον τομέα των κοινών πόρων και των μυστικών σας. Τις επόμενες μέρες, να προσέχετε σε ποιον και τι αποκαλύπτετε, εκτός κι αν είναι κάτι που δεν σας ενοχλεί να γνωρίζουν οι άλλοι. Το κουτσομπολιό μπορεί να είναι πρόβλημα αυτές τις μέρες. Επίσης είναι καλό να ελέγξτε την ασφάλεια σε κωδικούς web banking, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και email.

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια για το 2024 – Θα είναι η καλύτερη χρονιά τους

Δίδυμοι

Να είστε ανοιχτόμυαλοι. Η διαφάνεια είναι πάντα καλό πράγμα, επομένως μια συζήτηση ή ανάγκη για εξερεύνηση νέων ιδεών θα μπορούσε να είναι στα πλάνα σας τις επόμενες ημέρες. Με την Σελήνη στον Τοξότη κινητοποιείται ο τομέας των σχέσεων και των επιχειρηματικών συνεργασιών σας. Οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να ενημερωθείτε για τις επενδύσεις και τις τάσεις στην αγορά.

Καρκίνος

Η αλλαγή είναι καλό πράγμα. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε την φυσική σας κατάσταση και όσα πράγματα χρειάζεστε για να είστε ο καλύτερος εαυτός σας. Για εσάς η Σελήνη στον Τοξότη σημαίνει ότι ψάχνεστε στα θέματα της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας σας. Εάν έχετε δυσκολευτεί να κάνετε αλλαγές που υποσχεθήκατε στον εαυτό σας, χρησιμοποιήστε τις επόμενες ημέρες για να κάνετε μία προσπάθεια. Μπορείτε να γράψετε ένα γράμμα στον μελλοντικό σας εαυτό και να του περιγράφετε τι θέλετε να πετύχετε με αυτή την αλλαγή που σκέφτεστε.

Τα 5 πιο άτυχα ζώδια για το 2024

Λέων

Η καρδιά σας μπορεί να γεμίσει με συναισθήματα που επιθυμούσατε διακαώς να αισθανθείτε τόσο καιρό. Η σημερινή Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα του πάθους και του ρομαντισμού σας. Εάν θέλετε να αγοράσετε λουλούδια για κάποιον, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας είναι η ιδανική στιγμή για να το πράξετε. Σχεδιάστε ένα ωραίο δείπνο για εσάς και τον/την σύντροφο σας και σκεφτείτε τα ρομαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί το 2024.

Παρθένος

Μεγάλες αγκαλιές, Παρθένε. έχετε κάνει τόσο μακρύ δρόμο, όπως και η οικογένειά σας. Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε τον δεσμό της οικογένειας και να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη ενεργοποιώντας τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Ποιες είναι οι οικογενειακές σας παραδόσεις; Γράψτε τα και προσκαλέστε άλλους να μοιραστούν τις δικές τους αναμνήσεις μαζί σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να εξοικειωθείτε με την ιστορία και τη γενεαλογία σας.

Ζυγός

Μίλα, Ζυγέ. Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι ειλικρινής, αλλά αν έχεις κάτι να πεις, αυτή είναι η ώρα να το κάνεις. Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε ένα μήνυμα. Μπορείτε να πείτε πράγματα προφορικά, να δώσετε υποδείξεις ή να χρησιμοποιήσετε δράση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για προβληματισμό, εργασία σε έναν ιστότοπο, σύνταξη, αποστολή σημαντικών email ή προγραμματισμό μελλοντικών συνομιλιών για καφέ με φίλους, οικογένεια ή πιθανούς πελάτες.

Σκορπιός

Να είσαι ευγνώμων, Σκορπιέ. Η οικονομική σου εικόνα αρχίζει να βελτιώνεται και να έχεις ευγνωμοσύνη για όσα ήδη έχεις. Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη με αποτέλεσμα να βελτιώνονται οι οικονομικές σας συνθήκες. Κάντε απογραφή όλων των δώρων που έχετε λάβει φέτος. Λάβετε υπόψη όλα τα πράγματα για τα οποία είστε ευλογημένος και παρόλο που  η περίοδος των γιορτών τείνει να δίνει έμφαση στα δώρο, σκεφτείτε πόσα τα πράγματα που έχετε και είναι δωρεάν.

Τοξότης

Μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα, Τοξότη. Είναι καιρός να δεις τον εαυτό σου με τον ίδιο τρόπο που βλέπεις συχνά και τους άλλους. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σου, Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα της προσωπικής σου ανάπτυξης και ταυτότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης εποχής του χρόνου, όταν φτάνει ο μήνας της γέννησής σου, είναι η τέλεια στιγμή για να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου. Σκέψου πού τα πας καλά και τι θα ήθελες να αλλάξεις. Προκάλεσε τον εαυτό σου και θέσε νέους στόχους.

Αιγόκερως

Δεν χρειάζεστε την αρνητικότητα στη ζωή σας. Αλλάξτε όταν βλέπετε κάτι που πιστεύετε ότι είναι τοξικό και για το οποίο δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη ενεργοποιώντας τον τομέα των κρυφών εχθρών σας. Δώστε προσοχή στα κρυφά σημεία, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που γνωρίζετε ότι είναι τοξικοί στη ζωή σας και δεν έχουν καμία πρόθεση να αλλλάξουν. Aναρωτηθείτε εάν τους χρειάζεστε πραγματικά κοντά σας στην καθημερινότητά σας και αν δείτε πως είναι περιττοί εξαλείψτε τους από την ζωή σας.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείτε και μπορείτε να ξεκινήσετε online αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε για να κάνετε νέες γνωριμίες. Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη και ενεργοποιεί την ικανότητα δικτύωσης και στα επαγγελματικά σας . Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένο σκεφτείτε να φτιάξετε μια επαγγελματική κάρτα ή  μπορείτε να εγγραφείτε σε διαδικτυακές ομάδες εύρεσης εργασίας όπως το LinkedIn ή ακόμα και το Facebook.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα για δράση. Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου και τα όσα προσφέρετε στο χώρο εργασίας σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να δώσετε τα πάντα σε μια νέα δουλειά, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη ενεργοποιώντας την καριέρα και την κοινωνικής σας θέσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε τους μελλοντικούς επαγγελματικούς σας στόχους, συμπεριλαμβανομένου του τι θα θέλατε να κάνετε τα επόμενα 5 έως 10 χρόνια. Θα μπορούσατε να γράψετε ακόμη κι ένα προσωπικό σχέδιο ανάπτυξης με βήματα δράσης, ώστε να υπάρξει συνέπεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ