Τα ζώδια σήμερα, 10 Δεκεμβρίου: Αιγόκεροι μπορεί να έχετε μία σοκαριστική αποκάλυψη

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα ζώδια σήμερα, 9 Δεκεμβρίου: Ταύροι, προσοχή στις φιλίες σας

Κριός

Είναι καλό να δέχεστε βοήθεια. Όταν η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό, οι δύο οίκοι σας μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση. Γι’ αυτό ενδέχεται να αισθάνεστε ότι δεν θέλετε καμία βοήθεια αυτή τη στιγμή και να προτιμάτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Ωστόσο πλησιάζουμε στις γιορτές. Αυτό δεν είναι και το μήνυμα των γιορτών; Ότι μπορούμε να είμαστε δοτικοί αλλά ταυτόχρονα να δεχόμαστε και όσα μας προσφέρουν οι άλλοι. Αφήστε το φως τόσο της Σελήνης όσο και του ασταθούς Ουρανού για να μπορέσετε να πάρετε τα καλύτερα μαθήματα από αυτές τις δύο δυναμικές ενέργειες.

Ταύρος

Η λαμπερή και δυναμική προσωπικότητά σας μπορεί να κάνει άνω κάτω τις σχέσεις σας εξαιτίας της απρόβλεπτης ενέργειάς σας. Ο Ουρανός στον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης σάς ενεργοποιεί αρκετά γι’ αυτό θα θέλετε να εκτονωθείτε με άσκηση ή να μείνετε απασχολημένοι με κάτι. Η Σελήνη θα είναι απέναντι από τον Ουρανό, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μια συνεργασία ή μία σχέση εάν εκδηλώνετε το άγχος σας σε έναν συνεργάτη ή σύντροφο. Το κλειδί για να μην κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε; Να έχετε επίγνωση της συμπεριφοράς σας και των επιδράσεων που έχει στους άλλους.

Τα 5 πιο άτυχα ζώδια για το 2024

Δίδυμοι

Ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος σε όνειρα και σχέδια που δεν ευδοκίμησαν. Μία ανεκπλήρωτη προσδοκία μπορεί να σημαίνει ότι από την αρχή δεν είχατε θέσει ρεαλιστικούς στόχους. Χρησιμοποιήστε την μέρα για να κάνετε «καθαριότητα» στην ζωή σας και να βρείτε τι πραγματικά λειτουργεί και τι όχι για εσάς. Ίσως θα είναι καλό να αφήσετε μερικά πράγματα στην άκρη εάν βλέπετε ότι δεν είναι γραφτό να γίνουν και να προχωρήσετε. Ο Ουρανός που βρίσκεται στον οίκο σας που μιλάει για τέλος σε ό,τι δεν χρειάζεστε θα σας βοηθήσει.

Καρκίνος

Είναι αγάπη ή φιλία; Η ιδέα του να ερωτευτείτε κάποιον από τη δουλειά μπορεί να προέκυψε αυτόν τον μήνα. Ωστόσο μπορεί να εκδηλωθεί κάτι απρόοπτο που θα σας βοηθήσει να δείτε ότι δεν είναι αυτό που χρειάζεστε στη ζωή σας την δεδομένη στιγμή. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αφήσετε τη λογική να κερδίσει και να επιτρέψετε στο μυαλό σας να κάνει κουμάντο στην καρδιά σας. Αν και μπορεί να μην παραμείνετε σταθεροί απέναντι στην άρνηση σας να προχωρήσετε με το συγκεκριμένο άτομο ίσως θα πρέπει να πάρετε χρόνο για δείτε τα πράγματα καλά και καθαρά πριν πάρετε αποφάσεις.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν το 2024

Λέων

Τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο της σκέψης σας. Τα χρήματα που περιμένετε να έρθουν από την δουλειά ίσως καθυστερούν και αυτό σας έχει προκαλέσει εκνευρισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε πραγματικά το οικονομικό σας σχέδιο. Σκοπεύετε να αγοράζετε με την πιστωτική σας κάρτα και να ελπίζετε ότι κάποτε θα τα αποπληρώσετε ή θα επιλέξετε να κινηθείτε μόνο με μετρητά, τα οποία είναι λιγότερα; Είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε αυτές τις σκέψεις και να τις κουβεντιάσετε με την οικογένεια σας προκειμένου να ξέρουν το οικονομικό πλάνο σε αυτές τις γιορτές.

Παρθένος

Αυτή την περίοδο έχετε πολλά να πείτε. Ωστόσο μπορεί να μην υπάρχει η κατάλληλη στιγμή ή η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Η Σελήνη απέναντι από τον Ουρανό μπορεί να φέρει ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι ή ένα ραντεβού για καφέ που θα σας «ξεμπλοκάρει». Να θυμάστε ότι θα πρέπει να έχετε μία σχετική δομή σε αυτά που θέλετε να πείτε για να εκφράσετε την γνώμη σας χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον άλλον.

Ζυγός

Πιθανότατα σας περιμένει μία έκπληξη. Μπορεί να είστε ο τυχερός παραλήπτης κάποιου δώρου, όπως χρήματα ή ενός αναμνηστικού από κάποιο μέλος της οικογένειας. Η Σελήνη απέναντι από τον Ουρανό στον τομέα των μυστικών και των περιουσιακών σας στοιχείων μπορεί να υποδηλώνει την πιθανότητα απώλειας κάποιου αγαπημένου αντικειμένου. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με κοσμήματα, κειμήλια ή πράγματα που έχουν σημαντική συναισθηματική αξία για εσάς.

Σκορπιός

Υπάρχει μία απόσταση ανάμεσα σε αυτά που διεκδικείτε και επιθυμείτε και αυτά που μπορούν να σας προσφέρουν στην δεδομένη χρονική περίοδο. Ο Ουρανός στον τομέα των σχέσεών σας συνεχίζει μια δυναμική αλληλεπίδραση στις συνεργασίες σας. Όσο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να έχετε την τάση να είστε υπερευαίσθητοι. Γι’ αυτό θα ήταν καλό να μην αντιδράτε με υπερβολή εάν συμβεί κάτι αρνητικό σήμερα. Μπορεί να είναι κάτι παροδικό. Αξιολογήστε τα συναισθήματά σας πριν τα εκφράσετε και χρησιμοποιήστε την λογική σας.

Τοξότης

Κατά τη διέλευση της Σελήνης απέναντι από τον Ουρανό, μπορεί να περνάτε μία φάση που θέλετε να αποκόψετε και να απομακρύνεται οριστικά από τη ζωή σας κάποιους ανθρώπους. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε τα έντονα συναισθήματα σας. Ωστόσο, αυτή η μέρα μπορεί να είναι μια από εκείνες που έχετε αποφασίσει ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Θα έχετε την τάση να προχωρήσετε με όσους θέλετε να βάλετε στην άκρη με την σκέψη ότι θα αντιμετωπίσετε αργότερα τις συνέπειες.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται να έχει μία κολακευτική και ίσως σοκαριστική αποκάλυψη σήμερα. Ένας φίλος θα μπορούσε να σας στείλει μήνυμα ότι είναι κρυφά ερωτευμένος/-η μαζί σας. Μπορεί να μην αισθάνεστε το ίδιο οπότε ίσως η κατάσταση αυτή εκτός από κολακευτική να είναι και άβολη. Εάν είστε σε φάση που δεν ψάχνετε για κάποια δέσμευση ίσως να ήταν καλό να περιμένετε λίγο για να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας απέναντι σε αυτό το άτομο. Ο χρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θέλετε να δώσετε το πράσινο φως σε μια πιθανή σχέση.

Υδροχόος

Η δουλειά μπορεί να είναι η «γλυκιά» απόδραση που χρειάζεσαι όταν στο σπίτι γίνεται λίγο χαμός. Ίσως έχετε οικογένεια που έρχεται από άλλη πόλη για να μείνει μαζί σας για τις γιορτές ή είστε νευρικοί για τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων για να δείτε συγγενείς. Όπως και να έχει η Σελήνη απέναντι από τον Ουρανό δίνει έμφαση στον τομέα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας και σας βοηθάει να διαχειριστείτε τυχόν αρνητικά συναισθήματα για την δουλειά προκειμένου να σας βγει σε καλό.

Ιχθύες

Η γνώση είναι δύναμη, και όταν η Σελήνη είναι απέναντι από τον Ουρανό, μπορεί να είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε συμβουλές, να δώσετε χρήσιμες προτάσεις και να βοηθήσετε τους άλλους να δουν την εικόνα όπως την βλέπετε εσείς. Αυτό μπορεί να είναι και κατάρα και ευλογία. Φροντίστε να «διαβάζετε» τους άλλους για να καταλάβετε πώς πηγαίνει η συζήτηση. Ίσως μία πιο ήπια προσέγγιση, χωρίς συμβουλές και πίεση, να είναι πιο ωφέλιμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ