Τα ζώδια σήμερα, 9 Δεκεμβρίου: Ταύροι, προσοχή στις φιλίες σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι η τέλεια στιγμή για να αφήσετε τον κόσμο να σταματήσει για μια στιγμή, ώστε να μπορέσετε να πάρετε μία ανάσα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε τον προγραμματισμός σας για τη νέα χρονιά.

Σκεφτείτε ποια είναι τα πράγματα στη ζωή σας που σας απέφεραν κέρδη και ποια είναι αυτά που συνέβαλαν στις απώλειές σας. Σκεφτείτε τι χρειάζεται να συνεχίσει και τι πρέπει να τελειώσει. Η σημερινή μέρα μπορεί να σου φέρει πολλή σοφία, Κριέ, ειδικά αν χρησιμοποιείς την ενέργεια αυτή με τρόπο παραγωγικό.

Ταύρος

Μια φιλία θα μπορούσε να αμφισβητηθεί λόγω ορισμένων συμμαχιών που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας. Μπορεί να βρεθείτε σε μια θέση στην οποία θα πρέπει να κάνετε μια επιλογή ανάμεσα σε ανθρώπους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο αναδεικνύει τις δεσμεύσεις σας με τους άλλους ανθρώπους και τους περιορισμούς που φέρνουν ορισμένες σχέσεις, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού στον οποίο μπορεί να φτάσει μια φιλία.

Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να τηρείς μια ρουτίνα όταν συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κατά τη διέλευση του τριγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο, πρέπει να δεσμευτείτε ξανά στους στόχους σας.

Με τον Κρόνο στον δέκατο οίκο της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης, να θυμάστε ότι ακόμα κι αν εσείς δεν πιστεύετε ότι κάτι είναι σημαντικό, μπορεί να είναι πράγματι για ένα αφεντικό, συνάδελφο ή συνεργάτη. Έτσι, αντί να ρίξετε τη μπάλα στην εξέδρα ή να καθυστερήσετε να υλοποιήσετε ένα project, προσπαθήστε να παραμείνετε αποφασισμένοι ώστε να ολοκληρώσετε μια εργασία.

Καρκίνος

Γιατί αγαπάς κάτι τόσο πολύ, Καρκίνε; Όσο περισσότερο κάνεις ένα πράγμα που απολαμβάνεις, τόσο μεγαλύτερη ανταμοιβή σου παρέχει αυτό σε συναισθηματικό επίπεδο. Μαθαίνεις τόσα πολλά για τον εαυτό σου όταν εμπλέκεται η καρδιά σου.

Μπορεί τώρα να δεις πόση υπομονή έχεις και πώς να την εφαρμόσεις στα πάθη σου. Ανακαλύπτεις πόσες πληροφορίες μπορείς να μάθεις. Γίνεσαι αληθινός μαθητής της ζωής σε ένα θέμα με το οποίο θα μπορούσες να ασχοληθείς για ώρες.

Λέων

Ημέρα συγκρούσεων, Λέων. Η Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κτητικότητας.  Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, μπορεί ταυτόχρονα να θέλετε να χαρίσετε πράγματα όμως. Είναι μια σύγκρουση που είναι προς επίλυση. Εάν αδειάσετε κάποιον χώρο στο σπίτι σας, τότε μπορεί να θέλετε να αντικαταστήσετε αργότερα παλαιότερα αντικείμενα με καινούργια, πιο σύγχρονα.

Παρθένος

Μπορεί να σας εκπλήξει η ικανότητά σας σχετικά με το πώς μπορείτε να αντιληφθείτε τι χρειάζεται ένας φίλος ή ένας συνεργάτης όταν βρίσκεται σε ανάγκη. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προσφέρετε βοήθεια σε έναν φίλο εάν είστε σε θέση να το κάνετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, ειδικά μια κουβέντα που σχετίζεται με χρήματα ή οικονομικό προγραμματισμό.

Ζυγός

Τι σου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας; Τα πράγματα που έχεις ή ποιος είσαι πραγματικά; Ξέρεις καλύτερα, Ζυγέ. Στο τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, μπορεί να αποκτήσετε μια αίσθηση εμπιστοσύνης στη ζωή λόγω των πραγμάτων που έχετε και αυτών που σας προσφέρουν. Είναι εύκολο να ξεγελαστείτε με την πεποίθηση ότι τα υλικά αγαθά είναι το μονοπάτι προς την ασφάλεια και την ευτυχία.

Σκορπιός

Αγάπα τον εαυτό σου. Όταν η Σελήνη διέρχεται από το ζώδιό σας, είναι ώρα για αυτο-φροντίδα. Θέλετε να είστε στα καλύτερά σας κατά τη διάρκεια των γιορτών, οπότε γιατί να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας από τώρα ή να πάτε μια βόλτα; Σήμερα η διαίσθησή σας είναι αναπτυγμένη οπότε είναι ώρα να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Θυμηθείτε, κάθε εμπόδιο είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Έτσι, αντί να ανησυχείτε για το τι μπορεί να πάει στραβά, εστιάστε σε αυτά που μπορείτε να μάθετε και πώς μπορείτε να αναπτυχθείτε από αυτή την εμπειρία. Δείτε κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία να γίνετε μια ισχυρότερη εκδοχή του εαυτού σας.

Τοξότης

Οι γιορτές μπορούν να σας οδηγήσουν στο να γίνετε περίεργοι για το παρελθόν, την οικογενειακή σας ιστορία, ακόμη και τις μυστικές ζωές των γονέων σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να ερευνήσετε λίγο το παρελθόν σας. Επίσης, ήρθε η ώρα να εκφράσετε τις ιδέες σας, ακόμα και τις πιο τολμηρές. Μην φοβάστε την κρίση των άλλων, η πρωτοτυπία σας είναι η δύναμή σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να διαμορφώσετε ιδέες για δημιουργικά εγχειρήματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να εμβαθύνεις στα βάθη της ύπαρξής σου. Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι, μια εξερεύνηση των σκοτεινών περιοχών σας. Μην φοβάστε αυτό το ταξίδι, είναι απαραίτητο για την προσωπική σας ανάπτυξη. Επίσης, είναι σημαντικό να βάζετε όρια σε φιλίες που έχουν παραβιάσει τον προσωπικό σας χρόνο και χώρο.  Μερικές φορές, όταν η Σελήνη είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η μοναξιά κορυφώνεται και αρχίζετε να εξαρτάστε υπερβολικά από τους άλλους. Είναι σοφό να εξισορροπείτε τον χρόνο που περνάτε μόνοι σας με τον χρόνο που αφιερώνετε σε άλλους.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα, η Σελήνη στον Σκορπιό θα τονώσει το εφευρετικό μυαλό σου. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε νέες ιδέες, να βγείτε από την πεπατημένη. Και στο ταξίδι αυτό, μπορεί να ανακαλύψετε θησαυρούς. Μην φοβάστε το άγνωστο. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για να επεξεργαστείτε το ενδεχόμενο να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά σας. Το θέλετε πολύ αλλά φοβάστε να το ζητήσετε; Ο μόνος τρόπος για να μάθετε αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα είναι να ρωτήσετε τον εργοδότη σας αν υπάρχει περιθώριο για αύξηση των αποδοχών σας.

Ιχθύες

Έχετε πολύ κουράγιο και δύναμη να κάνετε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να κάνετε. Μπορεί να νιώθετε πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Ο Κρόνος στον πρώτο σας οίκο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μοναξιά αυτή τη στιγμή λόγω της αφοσίωσής σας σε ένα όνειρο, έναν στόχο ή ένα όραμα. Αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει να τα καταφέρετε είναι η αποφασιστικότητά σας να ακολουθήσετε τον στόχο σας, ειδικά αν έχετε δώσει μία υπόσχεση και έχετε την πρόθεση να την τηρήσετε, ό,τι και να γίνει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ