Σταρ του YouTube σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα της σε αεροπορικό δυστύχημα – Το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε

Η YouTuber, Jenny Blalock, 45 ετών και ο 78χρονος πατέρας της James Blalock πέθαναν μετά την πτώση του αεροπλάνου τους την Πέμπτη.

Σκοτώθηκαν όταν το Jenny’s Beechcraft 35 συνετρίβη στον δρόμο Diana Ridge Road κοντά στο Pulaski στο Τενεσί γύρω στις 11:15 τοπική ώρα, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA).

Η τραγωδία χτύπησε λίγες μέρες αφότου η Blalock, η οποία διατηρούσε έναν δημοφιλή λογαριασμό στο YouTube με το όνομα TNFlygirl, δημοσίευσε ένα τελευταίο βίντεο να πετάει με τον πατέρα της. Στο βίντεο φαίνεται να αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κάποια στιγμή φαίνεται να διαβάζει οδηγίες από ένα κομμάτι χαρτί ενώ δοκιμάζει ένα νέο αεροπλάνο Cherokee 180 για μια φίλη της.  Η τελευταία πτήση τους αναχώρησε από το αεροδρόμιο Knoxville Downtown Island περίπου μία ώρα και 15 λεπτά πριν από τη συντριβή, σύμφωνα με στοιχεία της Flight Aware.

Ο Μπιλ Μάγιερς, διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Κομητείας Τζάιλς, είπε ότι δύο πτώματα βρέθηκαν έξω από το αεροπλάνο, το οποίο συνετρίβη σε μια «απομακρυσμένη» περιοχή που ήταν δύσκολο να προσεγγίσουν τα πληρώματα, ανέφερε το WKRN.

Οι Blalocks ήταν οι μόνοι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο τη στιγμή της συντριβής, επιβεβαίωσαν οι αρχές.

Η αιτία της συντριβής είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Blalock (@865flygirl)

Η περιγραφή από αυτόπτη μάρτυρα – «Απλώς ολοκληρωτική καταστροφή»

Ένας γείτονας προσπάθησε να σώσει το ζευγάρι αφού έπεσε από τον ουρανό στην ιδιοκτησία του.

«Η γυναίκα μου είδε το αεροπλάνο να πλησιάζει και να πέφτει στην πλαγιά του λόφου εκεί πέρα», είπε ο Ρίτσι Σαντς στο WSMV. Ο Σαντς είπε ότι πήγε αμέσως στο σημείο της συντριβής για να προσπαθήσει να σώσει όποιον μπορεί να είναι ζωντανός και να σβήσει μια πιθανή πυρκαγιά.

«Μόνο συντρίμμια από το αεροπλάνο ήταν παντού», θυμάται. «Απλώς ολοκληρωτική καταστροφή. Απλά κομμάτια παντού, όλα πάνω στο λόφο. Και όταν οι διασώστες έφτασαν εκεί, βρήκαν ένα άτομο να καίγεται».

«Μισώ να βλέπω κάποιον να χάνει τη ζωή του σε κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Σαντς.

Η τελευταία ανάρτηση στο instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Blalock (@865flygirl)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ