Σασμός: Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται

Ο «Σασμός» έρχεται εκτάκτως απόψε στις 21:00, στον Alpha, με νέο επεισόδιο γεμάτο συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές. H Καλλιόπη θεωρείται ύποπτη για το θάνατο του Λάζαρου και οδηγείται στο τμήμα για αποτυπώματα.

Ο Αντώνης ζητά από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα, για να της πάρουν αποτυπώματα. Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, τα αντίποινα για το θάνατο του Λάζαρου. Η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο.

Δείτε το trailer

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ