Στα σύνορα: Το αυτοκίνητο με το πτώμα εξαφανίζεται – Τι θα δούμε απόψε

Νέο διπλό επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα Σύνορα», έρχεται απόψε Κυριακή 10/12 στις 20:50. στο Star.

Η Γιαννούλα συνέρχεται από την αμνησία και όλοι στο σπίτι ανακουφίζονται. Στο μεταξύ, ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης έχουν βρει τον Αποστόλη νεκρό και προβληματίζονται για το τι πρέπει να κάνουν.

Ο Στέφανος προκαλεί τον Ηρακλή και τον Περικλή σε αγώνες ανάμεσα στους αστυνομικούς  και τους πυροσβέστες. Ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης αποφασίζουν να μεταφέρουν τον Αποστόλη στην Ελλάδα, αλλά το αυτοκίνητο με το πτώμα εξαφανίζεται.

Η Γιαννούλα έχει μια ιδέα, που θα τη διευκολύνει να ξεκινήσει και πάλι τις δουλειές της, αλλά χρειάζεται τη βοήθεια του πατέρα Αριστείδη. Στη διάρκεια των αγώνων, ο Νικόλας μαθαίνει ότι ο λόγος που ο Ηρακλής θέλει να γίνει δασοπυροσβέστης και περνάει τη δοκιμασία είναι για χάρη της Ιωάννας. Τότε, το παιχνίδι ξεφεύγει…

Επεισόδιο 14

Ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης καταφέρνουν να περάσουν τον Αποστόλη στην Ελλάδα, ενώ η Γιαννούλα μαθαίνει από την Ελένη για το πτώμα. Παράλληλα, ο Νικόλας και ο Στέφανος αφήνουν τον Ηρακλή να περάσει τη νύχτα επάνω στη στέγη ενός ερειπωμένου κτιρίου. Ο πατέρας Αριστείδης ζητάει από την Καίτη να του δανείσει ένα σερβίτσιο για το δείπνο με τον Μητροπολίτη.

Η Καίτη καλεί την Ιωάννα στο σπίτι,  για να αναθερμάνει τις σχέσεις της με τον Στέφανο. Το δείπνο βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά η Γιαννούλα δε φαίνεται να κερδίζει τη συμπάθεια του Μητροπολίτη, ο οποίος βρίσκει πολύ ευχάριστη την παρέα του Ηρακλή.

Ο Στέλιος ανακαλύπτει το κρυφό σχέδιο, που έχουν ζωγραφισμένο επάνω τους οι λαθραίες πορσελάνες, την ίδια στιγμή που αυτές χρησιμοποιούνται στο δείπνο…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ