Τα 5 πιο «ψωνισμένα» ζώδια – «Είναι σνομπ και έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους»

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λατρεύουν να είναι σνομπ και πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από όλους. Οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι συνήθως ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια.

Τα 2 ζώδια που θα τα «βρουν σκούρα» στις αρχές Απριλίου

Βέβαια εάν κάποιος φοράει ρούχα επώνυμων σχεδιαστών και κάνει ταξίδια στα πιο πολυτελή θέρετρα δεν σημαίνει ότι είναι σνομπ. Ωστόσο όταν αυτό το άτομο σηκώνει την μύτη του και κριτικάρει το ντύσιμο σας ή σχολιάζει αρνητικά τις φθηνές διακοπές που κάνατε τότε με βεβαιότητα είναι σνομπ. Αν θέλετε να ξετρυπώσετε αυτούς τους επιτηδευμένους ανθρώπους, οι αστρολόγοι προτείνουν να δώσετε προσοχή στην ημερομηνία γέννησής τους.

Παρακάτω θα διαβάσετε ποια είναι τα 5 πιο σνομπ που πολλές φορές μοιάζουν αλαζονικά.

Τα 2 ζώδια που βάζουν τέλος στο σερί ατυχίας τον Απρίλιο

Τα 5 πιο σνομπ ζώδια – Πιστεύουν ότι είναι καλύτερα από όλους

  • Παρθένος
  • Λέων
  • Υδροχόος
  • Ζυγός
  • Ταύρος
  • Αιγόκερως

Παρθένος

Οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου δεν πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από εσάς λόγω χρημάτων ή κοινωνικής θέσης. Έχουν όμως πολύ σταθερές πεποιθήσεις για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα, είτε πρόκειται για τις διαδικασίες στο γραφείο, είτε για τις συμπεριφορές σε ένα πάρτι, είτε απλώς για το πώς γεμίζει κανείς το πλυντήριο πιάτων.

Η Briana Saussy, αστρολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Star Child: Joyful Parenting Through Astrology, εξηγεί ότι οι Παρθένοι «έχουν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του τι είναι αποδεκτό και κατάλληλο και τι όχι».

Λέων

Ο Λέων το λιοντάρι του ζωδιακού «πιστεύει πραγματικά ότι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας», λέει η αστρολόγος, Jennifer Baptista. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνοι ή με υψηλότερη κοινωνική θέση από τους άλλους. Σημαίνει ότι περιμένουν να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής.

«Σκέφτονται πολύ για τον εαυτό τους. Η αυτοπεποίθησή τους εμφανίζεται ως επί το πλείστον ως σνομπ» σημειώνει η Bella Nguen, αρθρογράφος αστρολογίας στο περιοδικό Indielogy. «Όταν δεν ασχολούνται μαζί τους, μπορούν να το δικαιολογήσουν πιστεύοντας ότι οι άλλοι απλώς τους ζηλεύουν», προσθέτει η αστρολόγος, Alice Smith.

Υδροχόος

Ίσως εκπλαγείτε που ο Υδροχόος μπήκε στη λίστα, αν γνωρίζετε αυτό το ζώδιο με το ελεύθερο πνεύμα. Αλλά η διανοητική τους στάση στα πράγματα μπορεί να τους κάνει να δείχνουν αλαζονικοί.

«Οι Υδροχόοι είναι προοδευτικοί, αλλά μερικές φορές το φτάνουν στα άκρα και περιφρονούν οτιδήποτε (ή οποιονδήποτε) δεν είναι τόσο μοντέρνο όσο εκείνοι», λέει η Smith.

«Δεν γνωρίζετε το πιο cool indie συγκρότημα, ταινία ή βιβλίο; Τότε μην ασχοληθείτε με έναν Υδροχόο», προσθέτει η Saussy.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αποπνέουν εκλέπτυνση. Γνωρίζουν τα καλύτερα κρασιά και συμμετέχουν στις πιο κλειστές εκδηλώσεις. Παρόλο που είναι ένα από τα πιο φιλικά και γοητευτικά ζώδια, τους αρέσει να ανεβαίνουν την κοινωνική σκάλα.

«Η σκιώδης πλευρά του Ζυγού μπορεί να μας δείξει κάποιον που είναι ανούσιος, επιφανειακός και πρόθυμος να ακολουθήσει όποιον άνεμο φυσάει πιο ευνοϊκά τη δεδομένη στιγμή», εξηγεί η Saussy.

Προσθέτει ότι ο Ζυγός μπορεί να κάνει «τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι τους μιλάει υποτιμητικά».

Ταύρος

Όπως ο Ζυγός, έτσι και ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, οπότε εκτιμάει τα ωραία πράγματα – σε σημείο που να θεωρείται υλιστής. Ωστόσο, ο σνομπισμός τους αφορά περισσότερο την αντίστασή τους στις αλλαγές.

«Οι πεισματάρηδες Ταύροι είναι παγιωμένοι στους τρόπους τους. Η αντίστασή τους στην αλλαγή θεωρείται σνομπ» εξηγεί η Nguen. Η Baptista αναφέρει ότι έχουν την νοοτροπία ή θα γίνει το δικό μου ή τίποτα.

Γενικά επειδή ο Ταύρος είναι ένα χαλαρό ζώδιο, αυτή η στάση του βγαίνει προς τα έξω όταν οι άλλοι φέρνουν δράμα. «Έτσι, αν κάποιος κάνει μια ακατάστατη ζωή, ο Ταύρος θα τον κρίνει απόλυτα από πάνω μέχρι κάτω», σημειώνει η Smith.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι πιστεύουν ότι αξίζουν το καλύτερο επειδή εργάζονται τόσο σκληρά για να το κερδίσουν. Και απλά δεν μπορούν να καταλάβουν τους ανθρώπους που δεν θα ήθελαν να δουλεύουν πολλές ώρες για να έχουν ωραία πράγματα. «Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για το ότι έχουν εξαιρετικό γούστο και βρίσκουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλύτερο υποβαθμισμένο», λέει η Saussy.

«Είτε τα πράγματα ανταποκρίνονται στα πρότυπά τους είτε όχι. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους», προσθέτει η Smith. Προσέξτε: Είναι έτοιμοι να διαμαρτυρηθούν αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ