Τα 2 ζώδια που θα τα «βρουν σκούρα» στις αρχές Απριλίου

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τον Απρίλιο. Τις πρώτες μέρες του μήνα, κάποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όμως δεν θα είναι παρά σταθμοί στο ταξίδι τους προς την αυτογνωσία και την ενδυνάμωση.

Τα 4 πιο κτητικά ζώδια – «Έτσι αντιδρούν όταν αισθάνονται απειλή ή ανασφάλεια»

Είναι ο αυστηρός αλλά καλοπροαίρετος τρόπος του σύμπαντος να μας ωθήσει να ξεκλειδώσουμε τις πηγές δύναμης που κρύβουμε μέσα μας. Αυτή είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης, για να αντιμετωπίσουμε τις σκιές που καραδοκούν και να τις μετατρέψουμε σε πηγές φωτός και μάθησης.

Τα 2 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στις αρχές Απριλίου

  • Κριός
  • Ζυγός

Κριός

Ο Απρίλιος υποδέχεται τον Κριό με περίεργο τρόπο. Θα δοκιμαστείτε και για κάποιον λόγο κάθε βήμα που κάνετε και κάθε απόφαση που παίρνετε θα τίθεται υπό αμφισβήτηση. Είναι μια περίοδος γεμάτη προκλήσεις που, με την πρώτη ματιά, φαίνεται να είναι εμπόδιο στον δρόμο σας. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, δοκιμάζεται το πνεύμα σας και το είναι σας. Δεν πρόκειται απλώς για μια σειρά από άσχημα γεγονότα, αλλά για μια σκόπιμη ενορχήστρωση από το σύμπαν, που σας ωθεί να αντιμετωπίσετε τα βάθη της ανθεκτικότητάς σας.

Τα 2 ζώδια που βάζουν τέλος στο σερί ατυχίας τον Απρίλιο

Τα μαθήματα είναι πολυδιάστατα. Μαθαίνετε να διακρίνετε ανάμεσα σε μάχες που αξίζει να δώσετε και σε εκείνες που λειτουργούν ως περισπασμοί. Οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε απαιτούν ένα μείγμα τόλμης και οξείας ενδοσκόπησης. Δεν είναι απλώς εξωτερικές μάχες, αλλά καθρέφτες που αντανακλούν τις εσωτερικές συγκρούσεις που έχουν διαμορφώσει σιωπηρά την πορεία σας. Αυτή η περίοδος αφορά την αντιμετώπιση αυτών των σκιών, την αναγνώρισή τους και στη συνέχεια την επιλογή να σηκώσετε τείχη και να πάρετε το πάνω χέρι.

Καθώς προχωρά ο Απρίλιος, τα εμπόδια που φάνταζαν ανυπέρβλητα αρχίζουν να λιγοστεύουν, όχι επειδή έχουν μειωθεί σε ένταση, αλλά επειδή νιώθετε πιο δυνατός και πιο σοφός. Αυτός ο μετασχηματισμός είναι βαθύς, σηματοδοτώντας μια περίοδο σημαντικής προσωπικής ανάπτυξης. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τον σκοπό πίσω από κάθε αναποδιά, τη δύναμη που κρύβεται σε κάθε πτώση. Αυτή η φάση, από τα μέσα προς τα τέλη Απριλίου, αφορά την επίτευξη και την αναγέννηση. Δεν θα είστε το ίδιο άτομο, όπως θα βρεθείτε αντιμέτωπος με τις δοκιμασίες του μήνα. Έχετε γίνει πιο δυνατός και απίστευτα ανθεκτικός. Οι προκλήσεις δεν σας δοκίμασαν μόνο, αλλά σας δίδαξαν και την αξία της επιμονής, την ομορφιά της αυτοανακάλυψης και τη δύναμη που κρύβει η ευαλωτότητα. Καθώς μπαίνετε στο τελευταίο μέρος του μήνα, το κάνετε με μια βαθύτερη κατανόηση της δικής σας δύναμης, ένα πιο ξεκάθαρο όραμα για το μονοπάτι σας και μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού.

Ζυγός

Η αρχή του Απριλίου βρίσκει τον Ζυγό σε μια επισφαλή θέση, σαν να περπατάει σε τεντωμένο σκοινί εν μέσω καταιγίδας. Η ισορροπία που αποζητάτε βαθιά και για την οποία αγωνίζεστε σε κάθε πτυχή της ζωής σας, φαίνεται να είναι εκτός εμβέλειας. Οι σχέσεις, τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές, εξαντλούν την ενέργειά σας, απαιτώντας προσοχή και επίλυση. Αυτή η περίοδος μοιάζει χαοτική, αποσταθεροποιητική και ίσως ακόμα και άδικη, αλλά μέσα σε αυτό το χάος βρίσκεται η πραγματική σας πρόκληση – και ευκαιρία.

Αυτή η φάση περιγράφεται ως εξής: Είναι σαν κάποιος να σας σπρώχνει από ψηλά και να σας ωθεί να βρείτε την αρμονία όχι αποφεύγοντας την ασυμφωνία, αλλά ερχόμενοι σε πιο βαθιά επαφή μαζί της. Πρόκειται για την κατανόηση ότι η ισορροπία δεν είναι μια στατική κατάσταση αλλά μια δυναμική διαδικασία, που απαιτεί συνεχή προσαρμογή στις συνθήκες της ζωής. Οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε δεν είναι τιμωρίες αλλά μαθήματα μεταμφιεσμένα, το καθένα σχεδιασμένο να σας διδάξει για τη δύναμη και την ικανότητά σας να διατηρείτε τον πυρήνα σας σταθερό απέναντι στην αναταραχή.

Καθώς ξεδιπλώνεται ο μήνας, τα μαθήματα αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα και το χάος αρχίζει να υποχωρεί, αποκαλύπτοντας ένα πιο ξεκάθαρο μονοπάτι προς τα εμπρός. Οι ίδιες οι προκλήσεις που κάποτε φαινόταν ότι μπορεί και να υπονόμευαν τη σταθερότητά σας, γίνονται τα οικοδομικά στοιχεία μιας νέας ισορροπίας. Μαθαίνετε ότι η αρμονία δεν αφορά την απουσία σύγκρουσης, αλλά την ικανότητα να την πλοηγείστε με χάρη και σοφία. Αυτή η περίοδος αποκατάστασης είναι βαθιά μεταμορφωτική, επιτρέποντάς σας να ξανασυνδεθείτε με τις βασικές σας αρχές και αξίες. Είναι μια υπενθύμιση ότι η αναζήτησή σας για ισορροπία δεν αφορά μόνο τις εξωτερικές συνθήκες, αλλά και την καλλιέργεια εσωτερικής ηρεμίας και σταθερότητας.

Μέχρι το τέλος του Απριλίου, βγαίνετε σώος και αβλαβής, όχι μόνο με την ισορροπία σας αποκαταστημένη, αλλά και με μια βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να ζείτε σε αρμονία – τόσο με τον κόσμο γύρω σας όσο και μέσα σας. Αυτή η νεογέννητη ισορροπία δεν είναι εύθραυστη, αλλά σφυρηλατημένη μέσα από τις δοκιμασίες που ξεπεράσατε.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ