Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει για τον Γιάννη Πλούταρχο – «Εννοείται ότι κάνω πλάκα»

Τις τελευταίες ώρες τα φώτα της δημοσιότητας απασχολεί η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιάννη Πλούταρχου, μετά τα όσα είπε ο παρουσιαστής για τον τραγουδιστή, στην χθεσινή ραδιοφωνική του εκπομπή.

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου, δεν θέλω να τον δω»

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως: «Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο».

Σήμερα (29/3) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ξεκαθάρισε πως χθες έκανε πλάκα .

Ο Γιάννης Πλούταρχος απαντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν υπάρχει παρεξήγηση, σας κοροϊδεύει»

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε: «Εννοείται ότι κάνω πλάκα για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ρε παιδιά, μη ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Από την άλλη, πρέπει να σκέφτομαι κι εγώ διπλά και τριπλά τι λέω όταν πάω να κάνω πλάκα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τόσο πολύ τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά τον τρόπο της οικογένειάς του, και τους έδωσα συγχαρητήρια σαν γονείς».

«Έλα Παναγία μου. Γιάννη, να είσαι καλά όπου κι αν είσαι. Δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή. Δεν τον κάλεσα γιατί δε βγαίνει. Φιλιά πολλά στον Γιάννη Πλούταρχο. Να είναι καλά και αυτός και η οικογένειά του, που τη θαυμάζω ιδιαίτερα», σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ