Τα 4 ζώδια που εισέρχονται σε περίοδο ευημερίας από τις 18 Ιουνίου – «Έρχονται ουρανοκατέβατες ευκαιρίες»

Αν υπάρχει ένα πράγμα που όλοι θα θέλαμε να δούμε να συμβαίνει είναι μία σημαντική βελτίωση στα οικονομικά. Από τις 18 Ιουνίου σίγουρα θα έχουμε μία τέτοια δυνατότητα.

Τα 3 ζώδια με περιπετειώδη ερωτική ζωή το διάστημα 17 – 23 Ιουνίου

Η Σελήνη στον Σκορπιό εγκαινιάζει μία περίοδο ευημερίας στη ζωή τεσσάρων ζωδίων. Θα δουν να ουρανοκατέβατες ευκαιρίες να έρχονται. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μόνο η αρχή μιας τέτοιας περιόδου, καθώς αυτό που ξεκινάει αργά αποκτά δυναμική καθώς προχωράει η εβδομάδα.

Τέσσερα ζώδια θα αισθάνονται μεγάλη ασφάλεια με την ιδέα ότι κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, οι πόρτες των ευκαιριών ανοίγουν και οι πιθανότητές να προσελκύσουν την αφθονία και τον πλούτο είναι σίγουρα κοντά. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, μπορούμε να θέσουμε το μυαλό μας σε κατάσταση δεκτικότητας.

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου – Τι σημαίνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Τα 4 ζώδια που εισέρχονται σε περίοδο ευημερίας από τις 18 Ιουνίου

  • Ταύρος
  • Ζυγός
  • Αιγόκερως
  • Ιχθύες

Ταύρος

Εργάζεστε σκληρά και βλέπετε ότι οι προσπάθειές σας δεν είναι μάταιες. Εμπιστεύεστε το σύμπαν όταν πρόκειται για το αποτέλεσμά σας, γνωρίζοντας ότι υπάρχει τάξη σε όλα. Αν δουλεύεις σκληρά, τότε θα πληρωθείς και εσύ, που είσαι εσύ, Ταύρε, δεν δέχεσαι λιγότερα από όσα αξίζεις. Το κάνεις αυτό γνωστό σε όλους τους εργοδότες σου – δεν είσαι εδώ για να το διασκεδάσεις. Και σε παίρνουν στα σοβαρά γι’ αυτό, γι’ αυτό και στις 18 Ιουνίου θα ανοίξεις τις πύλες της ευημερίας για τον εαυτό σου.

Ο αυτοσεβασμός σας δείχνει στους άλλους ότι δεν μπορούν να σας εκμεταλλευτούν, ούτε θα ήθελαν να το κάνουν, ειδικά κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό. Αυτή η διέλευση δεν είναι μόνο με το μέρος σας, αλλά κάνει και τους άλλους να σας κοιτάζουν με σεβασμό – δεν είστε κάποιος που θα σας περάσει. Αυτό σας επιτρέπει να βάλετε τον εαυτό σας στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, με τους σωστούς ανθρώπους γύρω σας. Είστε κάποιος που απαιτεί σεβασμό – και το κάνετε με ευγένεια και πραγματική αυτοεκτίμηση. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται καλά σε εσάς και αυτό σας βοηθά να προσελκύσετε ευημερία και αφθονία.

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο διάστημα 17 – 23 Ιουνίου – «Θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις, μην παρασύρεστε»

Ζυγός

Δεν ανέχεστε την ασέβεια, ειδικά όταν πρόκειται για τα χρήματά σας. Είστε ταλαντούχοι και προσφέρετε τεράστια αξία στο έργο που δημιουργείτε και θα είστε πάντα οι πρώτοι που θα υπερασπιστείτε τις τιμές σας αν πουλάτε κάτι.

Πιστεύετε στον εαυτό σας και δεν θα υποβαθμιστείτε για να εξυπηρετήσετε την ικανότητα κάποιου άλλου να σας παζαρεύει. Το σύμπαν το έχει παρατηρήσει αυτό για εσάς και επιθυμεί να σας ανταμείψει για την εκπληκτική αυτοεκτίμησή σας – και θα είναι κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό την Τρίτη 18 Ιουνίου που θα νιώσετε μια σημαντική ανακάλυψη να έρχεται προς το μέρος σας.

Οικονομικά, τα πράγματα είναι σε ανοδική πορεία- το βλέπετε να αρχίζει να διαδραματίζεται με κάποιους πολύ υλιστικούς τρόπους. Επειδή είναι η Σελήνη στον Σκορπιό, υπάρχει μια πτυχή δύναμης σε αυτό και θα παρατηρήσετε ότι επειδή μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα που σας ωφελεί. Από σήμερα, θα ανοίξετε κυριολεκτικά τις πόρτες για καλύτερες ευκαιρίες για τον εαυτό σας – και όλα αυτά επειδή δεν έχετε σταματήσει ούτε μια φορά να πιστεύετε ότι αξίζετε κάθε δεκάρα.

Αιγόκερως

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, θα δείτε ότι ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει για εσάς όσον αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σας. Όλο το καλό που έχετε βάλει στη δουλειά σας πρόκειται τώρα να σας επιστραφεί με τη μορφή καλύτερης αμοιβής και μεγαλύτερων ευκαιριών.

Ως δημιουργικό άτομο, θα δείτε ότι όχι μόνο έχετε περιθώρια εξέλιξης, αλλά ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε σέβονται πραγματικά και αληθινά αυτό που κάνετε και σας δίνουν την ελευθερία να κάνετε ό,τι θέλετε.

Αυτή είναι μόνο η αρχή Αιγόκερε, και θα δεις ότι αυτό το μέσο του έτους λειτουργεί πραγματικά για σένα, όσον αφορά την έμπνευση. Αυτό το σερί της καλής τύχης σας δείχνει ότι το καλοκαίρι δεν είναι μόνο μια καλή εποχή για διασκέδαση, έρωτα, φιλίες και ξεκούραση, αλλά και ότι μπορείτε να είστε το ίδιο δημιουργικοί όσο ποτέ άλλοτε.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, αισθάνεστε ζωντανοί και σχεδόν υπερ-δημιουργικοί. Θέλετε τα πράγματα να γίνουν, και τώρα που περπατάτε σε αυτή την άφθονη φάση της ζωής σας, νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Αυτό σηματοδοτεί μια νέα φάση στη ζωή σας καθώς πρόκειται να εισέλθετε σε μια περίοδο μεγάλης ευημερίας.

Ιχθύες

Το να είσαι έξυπνος σίγουρα έχει βοηθήσει τη ζωή σου. Όσον αφορά την εξυπνάδα, σίγουρα έχετε κάνει μερικές πραγματικά σπουδαίες επιλογές ειδικά όσον αφορά τα χρήματα και τις οικονομικές επενδύσεις. Θα δεις ότι πολλά από αυτά θα αποδώσουν καρπούς κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό στις 18 Ιουνίου και μπορεί να σου ανοίξουν τις πόρτες σε όλο και περισσότερη αφθονία.

Η ζωή είναι ωραία και θα γίνει ακόμα καλύτερη, καθώς έχετε το πάνω χέρι και είστε πανέξυπνοι όταν πρόκειται να κάνετε το σωστό. Ξέρετε πώς να βγείτε πάνω από το νερό και είστε ο πρώτος άνθρωπος που θα εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Δεν φοβάσαι να παλέψεις για τον εαυτό σου όταν πρόκειται να επιβιώσεις στα οικονομικά. Στις 18 Ιουνίου θα δεις για άλλη μια φορά πώς όλα αυτά λειτουργούν τόσο καλά για σένα.

Αν έχετε περάσει μια σκοτεινή περίοδο, να ξέρετε ότι από την Τρίτη 18 Ιουνίου όλα αυτά τελειώνουν, καθώς εγκαινιάζετε έναν λαμπρό νέο κόσμο αφθονίας και ευημερίας. Ό,τι θέλετε είναι διαθέσιμο σε εσάς τώρα, και τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας. Αν αισθάνεστε άνετα να είστε «πλούσιοι», τότε θα σας δοθεί αυτή η ευκαιρία στις 18 Ιουνίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ