Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο διάστημα 17 – 23 Ιουνίου – «Θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις, μην παρασύρεστε»

Τρία ζώδια θα βιώσουν λίγη από την ενέργεια του Ποσειδώνα που θα τα οδηγήσει στο να ξεπεράσουν δύσκολες προκλήσεις στο ωροσκόπιο τους.

Τα 3 ζώδια των οποίων οι ευχές γίνονται πραγματικότητα μετά τις 14 Ιουνίου

Ο Ποσειδώνας τείνει να αποκαλύπτει πληροφορίες ή να δημιουργεί μια παραπλανητική εικόνα που θα μπορούσε να προωθηθεί από κάποιον άλλον ή από εμάς τους ίδιους.

Τα όνειρα μπορεί να αποδειχθούν ότι δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει καταστάσεις που αφορούν χρήματα, σχέσεις ή κάτι άλλο.

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται απεγνωσμένα καλοκαιρινές διακοπές φέτος

Τα όνειρα μπορεί να καταρρεύσουν την εβδομάδα που ξεκινάει στις 17 Ιουνίου. Επικεντρωθείτε λοιπόν στην πραγματικότητα και μην παρασύρεστε από απατηλά σχέδια ή ανθρώπους που θέλουν να σας αποπροσανατολίσουν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και τις σχέσεις. Τα ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες προκλήσεις αυτή την εβδομάδα είναι οι Δίδυμοι, οι Ιχθύες και ο Καρκίνος.

Τρία ζώδια μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες την εβδομάδα 17-23 Ιουνίου αλλά θα τις ξεπεράσουν:

  • Δίδυμοι
  • Ιχθύες
  • Καρκίνος

Δίδυμοι

Δίδυμοι, πολλοί από εσάς έχετε ήδη αντιμετωπίσει μια δύσκολη χρονιά, ειδικά αν έχετε γεννηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του ζωδίου, δηλαδή περίπου από τις 20 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου.

Τα 3 ζώδια που αγαπούν σκληρά – «Θέλουν όμως τον χρόνο τους να το παραδεχτούν»

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Κρόνος έχει σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο σας. Αυτό επιβραδύνει τα πράγματα και ο Ποσειδώνας έχει δημιουργήσει σύγχυση και έλλειψη σαφήνειας. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε σαν να παρασύρεστε στον ωκεανό χωρίς πυξίδα να σας καθοδηγεί.

Αυτή θα είναι άλλη μια εβδομάδα που θα πρέπει να έχετε επίγνωση και να μείνετε μακριά από οτιδήποτε σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ή που ξέρετε μέσα σας ότι δεν θα πετύχει.

Τη Δευτέρα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σύγχυση. Μπορεί να αισθάνεστε ανίκανοι να πάρετε αποφάσεις. Αν συμβαίνει αυτό, είναι προς το συμφέρον σας να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή. Αν πρέπει να το κάνετε, τότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλα τα δεδομένα.

Ο Ποσειδώνας κυβερνά όλα εκείνα τα πράγματα που κρύβονται στο ασυνείδητο. Αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα έχουν έναν περίεργο τρόπο να εμφανίζονται στην επιφάνεια με μια διέλευση όπως αυτή.

Η Πέμπτη είναι μια μέρα που πρέπει να προσέξετε συγκρούσεις στη δουλειά. Αν δεν είστε προσεκτικοί, είτε ο εγωισμός σας είτε ο εγωισμός κάποιου άλλου και η επιθυμία του να έχει δίκιο θα μπορούσαν να ανατρέψουν τα πράγματα.

Την Παρασκευή, η Σελήνη στον Τοξότη θα έρθει σε αντίθεση με τον Ήλιο σας και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ των δύο φύλων ή να νιώσετε εκτός κλίματος. Δεδομένου ότι η Σελήνη σχηματίζει επίσης τετράγωνο με τον Κρόνο τις πρώτες πρωινές ώρες, η κούραση και η κατάθλιψη θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα λίγο πριν την είσοδό της στον Αιγόκερω, όπου είναι πλήρης. Οι όψεις Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλούν σύγχυση, κούραση και μπορεί να οδηγήσουν σε ανάμεικτα ή ασαφή συναισθήματα.

Η πανσέληνος θα βρεθεί στον 8ο οίκο σας και αυτό σημαίνει κάποιου είδους αλλαγή. Μπορεί να μην είναι κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σας, αλλά προχωρήστε και η επόμενη εβδομάδα θα βελτιωθεί.

Ιχθύες

Αυτή δεν θα είναι η καλύτερη εβδομάδα για τους Ιχθύες και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι ή με μέλη της οικογένειας. Η Δευτέρα είναι μια μέρα που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν έχετε παιδιά ή έχετε να κάνετε με αδέλφια ή μέλη της οικογένειας.

Βεβαιωθείτε ότι όλη η επικοινωνία είναι ξεκάθαρη, γιατί αυτά που δεν λέγονται είναι αυτά που θα προκαλέσουν ζητήματα αργότερα. Η κούραση και η μελαγχολία μπορεί επίσης να είναι ένα θέμα.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ερμή την Πέμπτη θα μπορούσε να αφορά τον εγωισμό, οπότε φροντίστε ο δικός σας να είναι υπό έλεγχο. Αν και δεν έχετε κανέναν έλεγχο πάνω στο τι μπορεί να κάνουν ή να πουν οι άλλοι, έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος σας βάλει στο μάτι. Να είστε προετοιμασμένοι. Μπορείτε να περιορίσετε τις επιπτώσεις στην αντίδρασή σας.

Αν είστε ακόμα ξύπνιοι το πρωί της Πέμπτης τις πρώτες πρωινές ώρες, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή επικεντρωμένοι στα αρνητικά ζητήματα. Αν συμβαίνει αυτό, αυτά τα συναισθήματα θα περάσουν γρήγορα. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα ή να πιείτε ένα ποτό.

Οι συζητήσεις και το ποτό μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο βράδυ, αρκεί να μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε. Με την πανσέληνο στον οίκο των φίλων και των συνεργατών σας, μια βραδινή έξοδος μπορεί να είναι ό,τι σας χρειάζεται.

Καρκίνος

Τα προβλήματά σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να προέρχονται από τους συνεργάτες σας. Τα υποσυνείδητα συναισθήματά σας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια τη Δευτέρα και μπορεί να βρεθείτε να σκέφτεστε παλιά θέματα που νομίζατε ότι είχαν ξεχαστεί.

Δεν έχουν φύγει. Απλώς είναι θαμμένα βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σας και είναι καιρός να τα αντιμετωπίσετε μια για πάντα. Μην αφήσετε κανέναν να σας παγιδεύσει σήμερα, και καταλάβετε ότι όλα όσα ακούτε μπορεί να μην είναι αλήθεια.

Οι πιο αγχωτικές ώρες μπορεί να είναι νωρίς το πρωί. Τα εσωτερικά ζητήματα μπορεί να σας καθηλώσουν, αν δεν είστε προσεκτικοί. Η Τετάρτη μπορεί να φέρει κάποιες απρόσμενες καταστάσεις με παιδιά, αν έχετε, ή με φίλους και συνεργάτες. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να περιμένετε κάποια απροσδόκητη αλλαγή ή πληροφορία που μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά σας. Αν συμβεί αυτό, απλά ακολουθήστε τις εξελίξεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Μέχρι την Πέμπτη, το μυαλό σας μπορεί να δουλεύει υπερωρίες και θα υπάρχει μια γρήγορη ροή πληροφοριών. Προσέξτε τον εγωισμό σας,τον δικό σας ή κάποιου άλλου. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε, αλλά αν το κάνετε, να περιμένετε πλήγμα από την άλλη πλευρά.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο σύντροφό σας, αν έχετε. Δεν είναι καιρός να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί χωρίς την τρέλα της εβδομάδας; Αν είστε ελεύθεροι, τότε πιθανότατα θα είστε επικεντρωμένοι σε άλλους που βρίσκονται στη ζωή σας σε συνεχή βάση, οπότε απολαύστε το βράδυ της Παρασκευής και την όμορφη πανσέληνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ