Τα 3 ζώδια των οποίων οι ευχές γίνονται πραγματικότητα μετά τις 14 Ιουνίου

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιουνίου και ίσως οι ευχές μας γίνουν πραγματικότητα. Μπορεί να αμφιβάλλουμε για τις δυνάμεις του σύμπαντος και να σκεφτόμαστε ότι αυτά τα πράγματα είναι απλά στη φαντασία μας, αλλά όχι αυτή την Παρασκευή. Αυτή είναι η μέρα που θα δούμε αποτελέσματα!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται απεγνωσμένα καλοκαιρινές διακοπές φέτος

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της φαντασίας, και όταν βρίσκεται σε τρίγωνο με τη Σελήνη μας, ενισχύει τη δύναμη της εκδήλωσης. Έτσι, αν σκεφτόμαστε θετικά, μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκέψεις μας σε υπέροχη πραγματικότητα. Ενώ αυτή η μαγεία είναι… διαθέσιμη σε όλους, τρία συγκεκριμένα ζώδια θα απορροφήσουν αυτή τη δύναμη με τρόπο που δεν ίσως δεν περιμένουν.

Άρα, όταν κάνουμε μία ευχή βλέποντας ένα αστέρι όταν η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, βλέπουμε την επιθυμία μας να εκδηλώνεται. Ή, για να το απλοποιήσουμε, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Όχι άσχημα. Ας το βάλουμε στο μυαλό μας λοιπόν αυτό, στις 14 Ιουνίου. Ας έχουμε τις καλύτερες σκέψεις μας και ας κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτό το καθολικό δώρο και ας το αξιοποιήσουμε στο έπακρο, καθώς είναι δικό μας και μας περιμένει να το πάρουμε.

Για 3 ζώδια αρχίζει μια πιο τυχερή περίοδος από σήμερα, 12 Ιουνίου – Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο

Τα 3 ζώδια των οποίων οι ευχές γίνονται πραγματικότητα μετά τις 14 Ιουνίου

  • Παρθένος
  • Ζυγός
  • Ιχθύες

Παρθένος

Θυμάσαι τις μέρες που πραγματικά πίστευες ότι μπορούσες να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα; Ακόμα κι αν ο χρόνος έχει φθείρει κάποιες από αυτές τις ιδέες, εξακολουθείς να νιώθεις δυνατός/ή με αυτόν τον τρόπο. Αυτό που ίσως δεις να συμβαίνει στις 14 Ιουνίου είναι ότι ακόμα το έχεις μέσα σου, Παρθένε. Η μαγεία είναι ακόμα ζωντανή. Τώρα, είναι η ώρα να τη βάλεις σε εφαρμογή.

Κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό, θα διαπιστώσεις ότι το μυαλό σου μπορεί να δουλεύει υπερωρίες. Αυτό είναι καλό. Ό,τι έχεις στο μυαλό σου την Παρασκευή 14 Ιουνίου, δεν είναι τίποτα άλλο παρά καλές ευχές. Θέλεις αυτό που θέλεις και θα το πετύχεις με τη βοήθεια ενός ή δύο πλανητών.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δεν είναι καθόλου χαλαρή όταν πρόκειται να βοηθήσει κάποιον με ένα όνειρο που χρειάζεται να εκδηλωθεί. Επειδή νιώθεις καλά για τον εαυτό σου, αυτό που έχεις γίνει και τον άνθρωπο που έχεις δημιουργήσει, νιώθεις πολύ δυναμικός/ή αυτή τη στιγμή. Είσαι έτοιμος/η να κάνεις μερικά όνειρα πραγματικότητα. Κάνε στην άκρη κόσμε… η Παρθένος είναι εδώ!

Ζυγός

Αχ, αν μπορούσαμε μόνο, θα.. Αν μπορούσαμε μόνο; Ζυγέ, δεν υπάρχει “αν μπορούσαμε μόνο” στη ζωή σου, και στις 14 Ιουνίου, δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι πρόκειται να συμβεί. Για σένα, υπάρχει η εκδήλωση μεγάλης πρόθεσης, και εσύ είσαι εκεί για να χαμογελάς απαλά, γνωρίζοντας ότι εσύ ήσουν αυτός/ή που έφτασες σε αυτό το σημείο.  Κατά τη διάρκεια του τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό, μπορείς να δημιουργήσεις τη μοίρα σου, η οποία θα εμφανιστεί την Παρασκευή ως μια πραγματοποιημένη ευχή.

Δεν υπάρχει αλαζονεία. Ξέρεις τι είσαι ικανός/ή να κάνεις και είσαι ευγνώμων που ζεις σε έναν κόσμο όπου οι ευχές μπορούν να πραγματοποιηθούν. Δεν σε σαγηνεύει πια το σκοτάδι που σου προσφέρει ελάχιστα από όσα επιθυμείς. Θέλεις αγάπη, φως, ευτυχία και ευκαιρίες, και αυτό είναι που παίρνεις κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, που επικεντρώνεται στην παραγωγικότητα.

Αν μπορείς να το ευχηθείς, μπορείς να το πετύχεις, και αυτό ήταν πάντα το μότο σου, Ζυγέ. Δεν περιορίζεσαι ποτέ, και παρόλο που καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με την “πραγματικότητα”, είσαι ακόμα αρκετά επίμονος/η όταν πρόκειται για την επέκταση της επικράτειάς σου, όσον αφορά τις ευχές. Ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα και σκοπεύεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτά τα όνειρα. Και ευτυχώς, την Παρασκευή, η ευχή σου πραγματοποιείται!

Ιχθύες

Α, υπέροχα! Αυτό ίσως είναι κάτι που θα πεις την Παρασκευή καθώς είσαι ευχαριστημένος/η με κάτι που τελικά σου συμβαίνει. Ενώ μπορεί στην πραγματικότητα να πεις κάτι με λίγο περισσότερο ενθουσιασμό, είσαι από τους ανθρώπους που κρατούν τα πράγματα χαλαρά, ακόμα και όταν απαιτείται μια μεγάλη χειρονομία για να γιορτάσεις. Είσαι εσύ, όχι κάποιος άλλος, και αν το “Α, υπέροχα!” είναι αυτό που σκέφτεσαι, τότε πρέπει να καταλάβουμε ότι έτσι εκφράζεις την ευχαρίστησή σου.

“Απόλαυση” είναι αυτό που θα νιώσεις τώρα, γιατί η ταπεινή σου μικρή ευχή πραγματοποιήθηκε. Χάρη στη διέλευση της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μπορείς να το αναγνωρίσεις και να ζήσεις με αυτό για την υπόλοιπη ζωή σου, γιατί αυτή η ευχή σου έχει διάρκεια. Δεν ζήτησες πολλά, γιατί δεν είσαι ποτέ εγωιστής/εγωίστρια όταν πρόκειται για ευχές και τα μικρά πράγματα σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος, έτσι δεν είναι;

Δεν χάνεις χρόνο με ευχές για πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Είσαι πολύ συντονισμένος με το σύμπαν και νιώθεις ότι θέλεις να προσθέσεις στη θετική εμπειρία παρά να την αφαιρέσεις. Θα δεις ότι αυτή είναι πραγματικά μια πολύ τυχερή μέρα για σένα καθώς νιώθεις πληρότητα, αφού το όνειρό σου ήταν απλό, και είναι, τώρα εδώ… δικό σου για να το ζητήσεις. Τυχερός είσαι. Απόλαυσέ το.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ