Σπιτικό παγωτό σάντουιτς – Η απλή συνταγή με 4 βήματα

Αυτή η συνταγή για σπιτικό παγωτό σάντουιτς είναι η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση. Είναι φτιαγμένα με το αγαπημένο σας παγωτό που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο φέτες μπράουνι που παραμένει απαλό ακόμα και όταν είναι παγωμένο. Φτιάξτε μια μεγάλη παρτίδα και απολαύστε τα όλο το καλοκαίρι.

Συνταγή για παγωτό σάντουιτς Brownie

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να δαγκώνεις ένα παγωτό σάντουιτς. Αυτό είναι πραγματικά το καλύτερο επιδόρπιο του καλοκαιριού και είναι σίγουρο ότι θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Και δεδομένου ότι αυτή η συνταγή είναι εξαιρετικά εύκολη στην παρασκευή της, είναι υπέροχη για να την φτιάξετε μαζί με τα παιδιά. Μπορείτε να  βυθίσετε τις άκρες κάθε σάντουιτς σε μίνι τσιπς σοκολάτας ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς για να εξατομικεύσετε κάθε λιχουδιά.

Μόλις τα φτιάξετε, παγώστε τα τυλιγμένα ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε γρήγορα όποτε σας πιάνει η λαχτάρα για παγωτό.

Πώς να φτιάξετε το παγωτό σάντουιτς

Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε αυτή τη συνταγή.

  1. Φτιάξτε ένα λεπτό brownie. Αυτό είναι ακριβώς σαν να φτιάχνετε ένα κανονικό μπράουνι μόνο που το ψήνετε σε μεγαλύτερο ταψί ώστε να είναι αρκετά λεπτό. Μόλις κρυώσει τελείως, το βγάζουμε από το ταψί και το κόβουμε στη μέση. Το μισό το βάζουμε σε λαδόκολλα.
  2. Διαλέξτε το αγαπημένο παγωτό και χτυπήστε το γρήγορα στο μίξερ. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι είναι εξαιρετικά μαλακό αλλά όχι ρευστό. Τώρα τοποθετήστε αυτό το μαλακό παγωτό πάνω από το μισό μπράουνι.
  3. Καλύψτε την άλλη πλευρά με το υπόλοιπο μισό μπράουνι και βάλτε το στην κατάψυξή σας.
  4. Κόψτε το σε μικρότερα τετράγωνα μόλις παγώσει τελείως. Μην ανησυχείτε, το μπράουνι δεν παγώνει στερεά, οπότε θα μπορείτε να το κόψετε.

Πώς να αποθηκεύσετε σπιτικά σάντουιτς παγωτού

Αν δεν φάτε άμεσα το παγωτό, θα πρέπει να τα κρατήσετε στην κατάψυξή σας. Τυλίξτε τα σε πλαστική μεμβράνη ή μελισσοκέρι και αποθηκεύστε τα μαζί σε μια σακούλα κατάψυξης.

Πόσο μπορείτε να κρατήσετε ένα σπιτικό παγωτό σάντουιτς στην κατάψυξή σας; Εάν τυλιχτούν σφιχτά, αυτά τα σάντουιτς θα διατηρηθούν καλά για τουλάχιστον 3 μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ