Τζένιφερ Άνιστον: Το απαγορευμένο ειδύλλιο στα «Φιλαράκια» και η εξομολόγηση του Σουίμερ

Η Τζένιφερ Άνιστον υπενθύμισε στους θαυμαστές της, την Πέμπτη (10/8), σε ένα βίντεο στα social media ότι εκείνη και ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά «Friends» (Τα Φιλαράκια) Ντέιβιντ Σουίμερ είχαν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης κωμικής σειράς της δεκαετίας του ’90.

Η εξομολόγηση της Άνιστον, την οποία μοιράστηκε αρχικά με την Kelly Ripa και τον τότε συν-παρουσιαστή Ryan Seacrest στο “Live with Kelly and Ryan” τον Μάρτιο, μεταδόθηκε ξανά αυτή την εβδομάδα στο ABC.

«Εσείς και ο Ντέιβιντ τα πρώτα χρόνια ήσασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον», είπε η παρουσιάστρια στην Άνιστον. «Ναι, ήμασταν», επιβεβαίωσε η Άνιστον. «Απλώς το αφήσαμε να παιχτεί στην τηλεόραση» σχολίασε.

Στη συνέχεια, ο Seacrest ρώτησε την πρωταγωνίστρια του “The Morning Show” αν ήταν “περίεργο” όταν φίλησε τον Σουίμερ για πρώτη φορά στην κάμερα. «Λοιπόν όχι. Ήταν πολύ ευχάριστο, στην πραγματικότητα», παραδέχτηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η συνέντευξη της Άνιστον στο ABC

Οι δύο ηθοποιοί ενσάρκωσαν το ζευγάρι Rachel Green και Ross Geller από το 1994 έως το 2004 στην επιτυχημένη κωμική σειρά του NBC, αν και το παλιό ερώτημα αν οι χαρακτήρες τους ήταν… «σε διάλειμμα» παραμένει μια έντονη συζήτηση στην ποπ κουλτούρα ακόμη και σήμερα.

Οι ηθοποιοί παραδέχτηκαν για πρώτη φορά το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής «Friends: The Reunion» που προβλήθηκε στο Max τον Μάιο του 2021.

Τζένιφερ Άνιστον

«Την πρώτη σεζόν, είχα μεγάλη αγάπη με την Τζεν», αποκάλυψε ο Σουίμερ. «Κάποια στιγμή, ερωτευτήκαμε δυνατά  αλλά ήταν σαν να περνούσαν δύο πλοία [τη νύχτα] επειδή ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση» πρόσθεσε.

Ως εκ τούτου, ο ηθοποιός ορκίστηκε ότι αυτός και η Άνιστον «δεν πέρασαν ποτέ αυτό το όριο» και ενήργησαν μόνο με βάση τη χημεία τους στην οθόνη.

Η ηθοποιός υποστήριξε από την πλευρά της όσα είπε ο “Ρος” και έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τις συναντήσεις τους στο πλατό και για το αν οι συμπρωταγωνιστές τους ήταν ή όχι γνώστες του μυστικού.

«Θυμάμαι ότι είπα κάποια στιγμή στον Ντέιβιντ, “Θα είναι τόσο άσχημο αν η πρώτη φορά που φιλιόμαστε πραγματικά είναι … στην εθνική τηλεόραση!” Σίγουρα, η πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν σε εκείνο το καφέ», περιέγραψε η Άνιστον. «Έτσι απλά διοχετεύσαμε όλη μας τη λατρεία και την αγάπη ο ένας για τον άλλον στον Ρος και τη Ρέιτσελ».

Το βίντεο με την εξομολόγηση στο ντοκιμαντέρ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ