Ναυαγοσώστες από την Φλόριντα σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα – Κολυμβητής παγιδεύτηκε σε θαλάσσιο ρεύμα – Βίντεο από drone

Μια ομάδα ναυαγοσωστών στη Φλόριντα καταγράφηκε σε βίντεο με drone το Σαββατοκύριακο να σχηματίζει μια ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσει έναν κολυμβητή από ένα ρεύμα που τον έβγαζε στον ωκεανό.

Ο Joe Osborne βρισκόταν σε διάλειμμα από τη δουλειά του σε ένα ινστιτούτο τατουάζ στην παραλία Flagler, όταν αποφάσισε να πετάξει το drone του πάνω από τον ωκεανό και “συνέλαβε” τους ναυαγοσώστες σε δράση.

«Στην πραγματικότητα εντυπωσιάστηκα», είπε ο Osborne στο FOX35 Orlando.  «Ήταν σίγουρα εξωπραγματικό να τους βλέπεις με τις σημαδούρες τους και τις γραμμές τους. Πολύ εντυπωσιακό. Νόμιζα ότι ήταν πολύ προσεγμένο και άψογο» πρόσθεσε. Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα σε μια σανίδα μπούγκι που φαινόταν να έχει παρασυρθεί μακριά από την ακτή.

Ένας ναυαγοσώστης αρχίζει να ρυμουλκεί τον άνδρα προς την ακτή καθώς άλλοι τρεις ναυαγοσώστες κολυμπούν για να τους βοηθήσουν. Οι άλλοι τρεις ναυαγοσώστες φαίνονται να σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα, βοηθώντας να ρυμουλκηθεί ο άνδρας στην ασφάλεια της παραλίας.

Η Malaina Bryant, μια υπολοχαγός της Flagler Beach Ocean Rescue, είπε στον σταθμό ότι οι ναυαγοσώστες έπρεπε να προσαρμόσουν τη στρατηγική διάσωσής τους, καθώς ο ταλαιπωρημένος άνδρας βρισκόταν μακριά από την ακτή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ