Νέα Φιλαδέλφεια: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε από χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα συνοδεύσουν τον 29χρονο στην τελευταία κατοικία του, στην Ελευσίνα. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα, στο ναό Αγ. Κωνσταντίνου. Σήμερα, εξάλλου, ξεκινούν και οι απολογίες στους ανακριτές των χούλιγκαν που έχουν συλληφθεί για την δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσαν στους οπαδούς της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.

Νέα Φιλαδέλφεια: Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη – Η λίστα των υπόπτων

Με μήνυμά της, η οικογένεια του δολοφονημένου 29χρονου καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας», είναι το μήνυμα της οικογένειας.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήρθαν για να σκοτώσουν, ζω από θαύμα» – Η συγκλονιστική μαρτυρία φιλάθλου της ΑΕΚ

Χθες, ο πατέρας του 29χρονου υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο. Για προληπτικούς λόγους, επρόκειτο να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Εάν η κατάστασή του δεν βελτιωθεί, είναι πιθανό οι γιατροί να μην του επιτρέψουν να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του. Υπενθυμίζεται ότι και η μητέρα του άτυχου Μιχάλη αντιμετώπισε καρδιολογικά προβλήματα και χθες, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Νέα Φιλαδέλφεια: Χυδαία πανό στην Γεωργία για την δολοφονία του Μιχάλη – «Δόξα στους ήρωες»

Τι έδειξε η ιατροδικαστική – Η μοιραία μαχαιριά στο χέρι

Όπως προέκυψε από την νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλόγρηας αιτία θανάτου του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ ήταν η αιμορραγία λόγω τρώσεως αγγείου στο αριστερό άνω άκρο. Δηλαδή το τραύμα από την μαχαιριά στα αγγεία του μπράτσου του, ήταν αυτό που του στοίχισε την ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής εντόπισε γενετικό υλικό τόσο κάτω από τα νύχια και όσο και στο σώμα του 29χρονου. Εκτός από το θανάσιμο τραύμα στο χέρι, στην σορό δεν βρέθηκαν άλλα τραύματα. Ωστόσο είχε κάποιες μελανιές στα χέρια και οι αρχές εκτιμούν ότι ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ προσπάθησε να αμυνθεί την στιγμή της επίθεσης. Γι’ αυτό το DNA που βρέθηκε στα νύχια του δεν αποκλείεται να ανήκει στον δολοφόνο του.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ελεγχθούν σε σχέση με τα δείγματα DNA των 105 συλληφθέντων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ