Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Έτσι χάνει το μωρό της η Μαρίνα

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές που παρακολουθούν την δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» και αυτό γιατί ο δεύτερος κύκλος έκλεισε με τον πιο δραματικό τρόπο με αποτέλεσμα η ανυπομονησία για την έναρξη της τρίτης σεζόν να χτυπάει «κόκκινο».

Δυστυχώς όμως απ’ ότι φαίνεται για κάποιους από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς οι εξελίξεις δεν θα τους ευνοήσουν. Στο τέλος του δεύτερου κύκλου είδαμε την εισβολή των κουκουλοφόρων στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου. Από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την τρίτη σεζόν φαίνεται πως οι τηλεθεατές θα δουν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους μία σκληρή και βασανιστική ομηρία, κατά την διάρκεια της οποίας θα κινδυνεύσουν πολλοί ήρωες.

Μάλιστα ανάμεσα στους ομήρους είναι και η Μαρίνα η οποία είναι έγκυος και απ’ όσο έχει γίνει γνωστό στην τρίτη σεζόν δυστυχώς θα χάσει το μωρό. Με βάση νέο spoiler αυτό που θα οδηγήσει την Μαρίνα στην αποβολή είναι η ομηρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ οι κακουχίες και η κακομεταχείρισή της από τους ληστές θα φέρει μεγάλο σοκ στην εγκυμονούσα γυναίκα που θα οδηγήσει στο να πεθάνει το αγέννητο μωρό της.

Οι ληστές χτυπούν τους ομήρους, ανάμεσά τους και τον σύζυγό της, Μάνο, ο Ισίδωρος τραυματίζεται σοβαρά και όσα βιώνει δεν κάνουν καλό στην κατάστασή της.

Η απώλεια του μωρού της θα κοστίσει τόσο στην ψυχική της υγεία όσο και στη σχέση της με τον Μάνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ