Νύφη διάβασε τα μηνύματα του άπιστου γαμπρού την ώρα του γάμου τους

Έναν σατανικό, θα χαρακτήριζε κανείς, τρόπο βρήκε μία απατημένη γυναίκα για να χωρίσει και παράλληλα να ρεζιλέψει τον άπιστο μέλλοντα σύζυγό της. Όπως αναφέρει η New York Post η Κέισι ήταν ενθουσιασμένη που θα παντρευόταν τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ, μέχρι που έλαβε ένα ανώνυμο μήνυμα μία ημέρα πριν τον γάμο τους.

Ήταν μαζί για έξι χρόνια και εκείνη νόμιζε ότι είχε βρει «τον ένα». Όμως το μήνυμα άλλαξε τα πάντα. Η μέλλουσα νύφη γιόρταζε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τις φίλες της και είδε το τηλέφωνό της να ανάβει. Νομίζοντας ότι θα ήταν ένα μήνυμα ευχών ή συγχαρητηρίων, πήγε να το κλείσει αλλά είδε κάτι τελείως διαφορετικό. Υπήρχε μία σειρά από φωτογραφίες που έδειχναν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο αρραβωνιαστικός της με μία άλλη γυναίκα.

Η καρδιά της ράγισε καθώς διάβαζε τις αμέτρητες συζητήσεις και έβλεπε selfies των δυο τους, σύμφωνα με τις οποίες το παράνομο ζευγάρι ήταν μαζί έως και κάποιες μέρες πριν.

«Το σώμα σου είναι απίστευτο και ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς», έγραφε σ’ ένα κείμενο. «Μακάρι η κοπέλα μου να είχε τις μισές δεξιότητες που έχεις εσύ», ήταν γραμμένο σ’ ένα άλλο. Σε μερικά από τα μηνύματα το ζευγάρι κανόνιζε επίσης αποδράσεις για τα σαββατοκύριακα και ταξίδια.

Στην αρχή η Κέισι ένιωσε εντελώς συντετριμμένη, καθώς έβλεπε τον κόσμο της να καταρρέει μπροστά στα μάτια της. Όμως ο γάμος της ήταν σε λίγες ώρες και έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Αποφάσισε να κοιμηθεί και να αποφασίσει τι θα κάνει το πρωί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Post (@nypost)

Το επόμενο πρωί η Κέισι είπε: «Ξύπνησα τα κορίτσια και τους ανακοίνωσα την απόφασή μου. Επρόκειτο να συνεχίσω τον γάμο όπως έχει σχεδιαστεί και να τον ξεσκεπάσω μπροστά στους φίλους και τις οικογένειές μας».

«Δεν θα γίνει γάμος σήμερα», δήλωσε η Κέισι ενώ στεκόταν μπροστά στο ιερό. «Φαίνεται ότι ο Άλεξ δεν είναι αυτός που νόμιζα ότι είναι».

Ο αρραβωνιαστικός της, η οικογένειά της και οι φίλοι της έμειναν άφωνοι. Στη συνέχεια ξεκίνησε να διαβάζει αποκαλυπτικά μηνύματα.

«Με κάθε λέξη, όλο και περισσότερο έχανε ο Άλεξ το χρώμα του», θυμάται η απατημένη παρ’ ολίγον σύζυγος.

«Άφησα τα κλαμένα μάτια μου να σηκωθούν και να συναντήσουν τα δικά του, και δεν είχε να πει τίποτα. Έφυγε από την εκκλησία με τον κουμπάρο του να ακολουθεί πίσω του. Η οικογένειά του τον κοίταξε τρομοκρατημένη».

«Σας αγαπώ όλους και όσο φρικτό κι αν είναι αυτό, χαίρομαι που είστε όλοι εδώ. Δεν θα γίνει γαμήλια δεξίωση σήμερα, αλλά αντίθετα, θα υπάρξει μια γιορτή ειλικρίνειας, να βρεις την αληθινή αγάπη και να ακολουθήσεις την καρδιά σου ακόμα κι όταν πονάει» είπε κλείνοντας τον λόγο της στον γάμο η Κέισι.

Σύμφωνα με την ανάρτηση ενός χρήστη του Facebook, ο οποίος έγραψε για εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα, όλοι εκτός από δύο από τους φίλους και τα αδέρφια του Άλεξ παρευρέθηκαν στην δεξίωση της Κέισι και πέρασαν φανταστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ