Κάλυμνος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 48χρονου στην Κρήτη – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Επείγουσα αεροδιακομιδή 48χρονου ασθενούς στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου από το νοσοκομείο Καλύμνου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/08). Μάλιστα, η υγεία του άνδρα από τη Κάλυμνο επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του νησιού.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τους γιατρούς την Τετάρτη το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του 48χρονου επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Άμεσα οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του ασθενούς με τον 48χρονο να βρίσκεται αυτή  την ώρα διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο νόσημα

Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους γιατρούς της ΜΕΘ Αγίου Νικολάου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με το προσωπικό της μονάδας να δίνει μάχη με το χρόνο προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή ο ασθενής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο νόσημα.

Το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου συχνά φιλοξενεί σοβαρά περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης ή μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν είναι λίγες οι φορές που αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά και παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε έμψυχο υλικό, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε και κέρδισε δύσκολες μάχες σώζοντας ζωές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ