Οπτική ψευδαίσθηση για… λαίμαργους: Μπορείς να βρεις το burger σε 6 δευτερόλεπτα;

Υπάρχει ένα κρυμμένο burger σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση. Μπορείς να το εντοπίσεις μέσα σε 6 δευτερόλεπτα; Δοκίμασε την παρατηρητικότητά σου. Είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθείς με burger και δεν θα σου κοστίσει ούτε μια… θερμίδα!

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν σκοπό να μας ξεγελάσουν. Υπάρχουν εδώ και αιώνες, ωστόσο τώρα βρίσκονται στο μικροσκόπιο επιστημόνων που προσπαθούν να κατανοήσουν πώς ο εγκέφαλός μας επεξεργάζεται αυτού του είδους τις οπτικές πληροφορίες.  Επίσης, η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων θεωρείται σημάδι ευφυΐας.

Η τακτική εξάσκηση στις οπτικές ψευδαισθήσεις έχει συνδεθεί με αυξημένη εγρήγορση, καλύτερη συγκέντρωση και μειωμένα επίπεδα στρες.

Σε αυτή την εικόνα που κοινοποιήθηκε στο Pinterest, φαίνονται μια αρκούδα, μια κουκουβάγια και μια γάτα να ψαρεύουν σε μια λίμνη. Στη φωτογραφία υπάρχει κάπου κρυμμένο και ένα χάμπουργκερ. Η πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου είναι να το βρουν μέσα σε μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Ο χρόνος ξεκινά τώρα!  Αν κοιτάξεις προσεκτικά την εικόνα, θα μπορέσεις να το εντοπίσεις, αν και είναι καλά κρυμμένο στην εικόνα.

Εντόπισες το burger; Βιάσου! Ο χρόνος τελειώνει…

Μια μικρή υπόδειξη θα βοηθούσε πολύ, σωστά; Το χάμπουργκερ δεν βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της εικόνας. Μήπως τώρα το εντόπισες;

οπτική ψευδαίσθηση

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

Ο χρόνος τελείωσε. Συγχαρητήρια σε όσους το εντόπισαν. Όσοι δεν κατάφεραν να το βρουν εντός του χρονικού ορίου, μάλλον θα είναι περίεργοι να μάθουν πού βρίσκεται.

Το burger είναι στη δεξιά πλευρά της εικόνας, δίπλα στην αρκούδα.

οπτική ψευδαίσθηση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ