Νέα Φιλαδέλφεια: Τα βίντεο που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» και το πρόσωπο «κλειδί» για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει τα βίντεο από τα άγρια επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής. Στα καρέ καταγράφονται οι σκηνές της επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τρεις συλλήψεις πριν από τον αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τι εντοπίστηκε

Στις εικόνες διακρίνεται και ο άτυχος 29χρονος Μιχάλης να τρέχει να σωθεί από τη μανία των χούλιγκαν. Ένας καταφέρνει να του ρίξει ένα χτύπημα με ρόπαλο. Δίπλα στον Μιχάλη, διακρίνεται συνεχώς ένας γεροδεμένος άνδρας με κόκκινη μπλούζα και μαύρο κράνος.

Όπως αποκάλυψε η RealNews, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, προσπαθούν να εντοπίσουν αυτόν τον άνδρα, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποτελέσει το «κλειδί» προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δράστης.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο γήπεδο η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή – Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του

Η κατάθεσή του αξιολογείται από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., που χειρίζονται την υπόθεση, ως ιδιαίτερα σημαντική. Και αυτό γιατί εκτιμούν πως ενδέχεται ο άνδρας αυτός να είδε κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη του δράστη, ο οποίος κατάφερε την μοιραία μαχαιριά στο μπράτσο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί αφού μελέτησαν την ιατροδικαστική έκθεση κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο άτυχος 29χρονος δέχτηκε την μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του αριστερού του μπράτσου.

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο – Η ομάδα της ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής στον Μιχάλη Κατσουρή

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, οι προσπάθειες ταυτοποίησης του δράστη της δολοφονίας μέσω του γενετικού υλικού απέβησαν άκαρπες, καθώς δεν εντοπίστηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα μαχαίρια των χούλιγκαν, τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε το βίντεο:

Οικονόμου για Νέα Φιλαδέλφεια: Υπήρξε αλυσίδα λαθών, θα αποδοθούν επιπλέον ευθύνες

Για τα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, για τα λάθη που έγιναν και γιατί δεν σκέφτηκε να υποβάλει παραίτηση, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επανέλαβε ότι στην υπόθεση των Κροατών «από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι έγιναν αστοχίες και λανθασμένοι χειρισμοί», «δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί».

Σε σχέση με την απόδοση ευθυνών είπε ότι «αποφασίζουμε με δικαιοσύνη και αποφασιστικότητα για να βελτιωνόμαστε», ωστόσο τόνισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε την απαξίωση της Ελληνικής Αστυνομίας».

Υπογράμμισε ότι υπήρξε αλυσίδα λαθών σε πολλά επίπεδα και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν να αποδίδονται ευθύνες, κάτι που θα γίνει σύντομα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ