Νέα Φιλαδέλφεια: Στο γήπεδο η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή – Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στην μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε στα επεισόδια με Κροάτες χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο – Η ομάδα της ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής στον Μιχάλη Κατσουρή

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι παίκτες της ομάδας άφησαν λουλούδια στην φωτογραφία του 29χρονου μπροστά στην εξέδρα της Original 21. Αμέσως μετά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από όλους, ενώ στην γιγαντοοθόνη του γηπέδου προβάλλονταν φωτογραφίες του Μιχάλη Κατσουρή.

Γήπεδο Μιχάλης Κατσουρής

Νέα Φιλαδέλφεια: Γιγαντιαία φωτογραφία του Μιχάλη Κατσουρή στις εξέδρες – Αυστηρά μέτρα για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό

Γήπεδο Μιχάλης Κατσουρής

Γήπεδο Μιχάλης Κατσουρής

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη 17χρονος με αιχμηρό αντικείμενο σε ελέγχους που έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Στο γήπεδο βρίσκεται και η οικογένεια του 29χρονου και συγκεκριμένα η μητέρα και ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή μετά από πρόσκληση της ΑΕΚ.

Η οικογένεια Μιχάλη Κατσουρή

Στις εξέδρες οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι ντυμένοι στα μαύρα σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του 29χρονου και φώναζαν συνθήματα όπως «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής». Το μοναδικό πανό που έχει αναρτηθεί βρίσκεται στην εξέδρα της Original 21 και προέρχεται από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ από την Ελευσίνα, όπου διέμενε ο 29χρονος. «Μακάρι και οι άλλοι να σου έμοιαζαν Μιχάλη», γράφει το πανό δίπλα στην φωτογραφία του 29χρονου.

Γήπεδο Μιχάλης Κατσουρής

Γήπεδο Μιχάλης Κατσουρής

Γήπεδο Μιχάλης Κατσουρής

γήπεδο ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ